Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün şansılı günüm diyordum!! sabah cüzdanımda sakladığım ama unuttuğum yüklü bir para buldum. hep dolu geçen dolmuş boşdu ve gideceğim yere erken gittim ama en önemlisi 8 senedir görüşemediğim ama sürekli yılmadan aradığım bir arkadaşımı buldum!!! :teytey:
ve az önce msnde ağlaya ağlaya webcamden konuştuk!! :dance: çok şaşırdı çoook!! ama demiştim ölene kadar arayacak olsam onu yinede bulucam!
3 tane telefon numarası bulmuştum ama içlerinden sadece 1 tanesine gözüm takıldı. ilk numarayı çevirdim kapalı! 2. çevirdim kapalı! ve o gözüme takılan son numarayı ağlayarak çevirdim evettt çalıyordu!!! gözünü sevdiğimin turkcelli sonunda bir işe yaradı!! evet o benim canım arkadaşımdı!! 8 senedir sürekli izini sürdüğüm insan. konuşamadık kitlendikk ama sonunda onu bulmuştum!! vız gelir tırıs gider hayat :dance: ben canımı bulmuşum heyhey
:teytey::dance::dance::dance:
canim yukarida sohbet odalari yaziyo oraya tikla ve gebelik bolumune tikla oyle girebiliyosun
loracığım girdim ama sadece boş bi sayfa aol köşesindede çarpı işareti var başkada bişey yazmıyor zaten dünde öyle yaptım ama olmadıfisfisfis
AYYYYYYYYYY
CANIM BENİM.......GERÇEKTEN ESKİ ARKADAŞLARI BULMAK İNSANI HAKKATEN ÇOK MUTLU EDİYOR...BENİMDE ÇOK GÖRMEK İSTEDİĞİM ARKADAŞLARIM VAR..FAKAT SENİN KADAR ŞANSLI DEĞİLİM MALESEF....:1no2:
UMARIM BU SENİN İÇİN GÜZEL HABERLERİN BAŞLANGICI OLUR....Şeniz
gune ne guzel baslamıssın dipdis insallah boyle devam eder
loracığım girdim ama sadece boş bi sayfa aol köşesindede çarpı işareti var başkada bişey yazmıyor zaten dünde öyle yaptım ama olmadıfisfisfis
canim oyle bir beyaz bos sayfa aciliyor once evet.ama bekleyeceksin o ayarliyor.aciliyor diyor veseni yonlediriyor sohbete
hayatım yaptım beklidim yine açılmadı diptıdiptısta java yüklü değil diye açılmıyor dedi ama onu yaptım yüklenmedi yani anlamdım niye olmuyorfisfisfisCADIARZU
loracım bu ay da olmadı sanırım pembe akıntı gelmeye basladı bile.listeden silebilirsin.çoğalınca yeni tarihi veririm canım.
lisdemizde ikizlere hamisimiz yok galiba,bende lisdemizde ikiz annesi kim olacak onu merak ediyorum:sm_confused: hadi hayirlisi bakalimbenim adet tarihim 16 nisan olduguna göre,ilk sifdahi yapan ben olmiycam ,hadi kizlar acilisi yapsinda biri arkasindan bizler gelelim dimi ya:dance:
ama olmasi lazim aslinda istersen yetkilelere bildir sana yardimci olabilirler
loracığım sohbete girdim ama sen yoktun
canım sohbete girdim java programını indridikten sonra artık katılabiliyorum yinede sağol yardımların için tşka.s.
loracığım sohbete girdim ama sen yoktun
nefisecim ailenizde ikiz doguran varmi cnm biliyosun ikiz olmasi aileden gelir