mart ayinda hamis olmak isteyenler hadi liste yapalim

Merhaba arkadaşlar günaydın. Nasılsınız? Birkaç gündür yoktum grip oldum, evde yattım sürekli şimdi okudum yazılanları. Hamile arkadaşlarımızı tebrik ediyorum, bu arada üzücü haberler alan arkadaşlarımız da üzülmesin diyorum, umut olduğu sürece hayat devam ediyor unutmayalım. Görüşmek üzerea.s.

doktordan geldim şimdi kısslarrr....yumurta gelişimim durmuş....maalesefff...bekle dedi...belkiii...belkiii ilerleyen günlerde bi gelişme olursa eğer....ama bu ay umut yokk....cuma günü progesteron tahlili yaptırcam..telefonla bildiricem doktoruma sonucu..ondan sonra hiç bi ilaç kullanımı falan yyokkk adet olmayı beklicemmm....gelecek ay iğnelere başlayalım dedi doktorum...bu ay nasıl geçer bölee...olmucanı bile bile...

:a015::a015::a015::a015::a015:

evrimciğim hiç üzülme çünkü üzülürsen hem hiç bişey değişmiyor hemde daha kötü oluyor o yüzden sabred ve dua et zaten bu ay tedaviye başlıyorsun sakin ol sabırlı ol ve bol bol dua et inşallah güzel allahım hepimizin dualarını kabul eder annelik duygusunu bizede yaşatır canım ama tabiki sağlıklı bir şekilde a.s.:nazar::teytey:

Merhaba arkadaşlar günaydın. Nasılsınız? Birkaç gündür yoktum grip oldum, evde yattım sürekli şimdi okudum yazılanları. Hamile arkadaşlarımızı tebrik ediyorum, bu arada üzücü haberler alan arkadaşlarımız da üzülmesin diyorum, umut olduğu sürece hayat devam ediyor unutmayalım. Görüşmek üzerea.s.

geçmiş olsun canım...dikkat et kendine..bebişinşde üşütme...:icecream:

aslinda kesin korunmak istiyorum cunku herseyden once stresten kurtulmak istiyorum, hamilelik dusuncesinden arinmak istiyorum inanilmaz bi stresin icindeyim oyleki artik adet olmadan bile hamile olmadigimi hissettigim andan itibaren uzuluyorum 7 gunluk adet doneminde kafam tam dinleniyo derken tekrar bi stresin icinde buluyorum kendimi boyle devam edersem olacagi varsada olmuyo gibi geliyo artik, ama esimde pek korunma taraftari degil onunda beni anladigini sanmiyorum cunku duygularini dusuncelerini hic soylemiyo sadce adet olunca teselli etmeye calisiyo uzulme olur sabret diyo ama benim kafamda bin bir turlu tilki geziyo :KK43:( bilmiyorum cok karisik kafam
8.aydi bu ay olmadi biliyorum benden cok uzun suredir bekleyenler var Allah'im herkesin gonlune gore versin

canim seni cok iyi anliyorum stres yapmadan olmuyor inan hepimiz senin gibiyiz ama ben bu ay gercekten cok rahatim olursa olur olmazsa olmaz diyorum zaten calismayida dusunuyorum bebis olmuyor bari zaman gecer diyorum calismma onceden esim izin vermiyordu ama simdi kendisi is bakiyor benim icin.sende oyalanacak bisey bul derim cnm uzme kendini bence korunmada.bosuna zaman gecmis olur korunma ama korunuyomus gibi dusunme hic bence cnm

aman ha beyazzzzzzzzzzz bebisimize iyi bak emi kendine cok dikkat et cnm lutfennnnnnn

Sudenaz'cım ve Lora'cım çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Dikkat etmeye çalışıyorum ama işte kalabalık ortamda çalışınca biyerlerden kapıyorsun. İlaçta içemeyince izin aldım yattım evde. limon falan yiyerek, limonlu ballı ılık sular içerek geçiriyorum. Bakalım hadi hayırlısı... Sağolun ilginize a.s.

canim seni cok iyi anliyorum stres yapmadan olmuyor inan hepimiz senin gibiyiz ama ben bu ay gercekten cok rahatim olursa olur olmazsa olmaz diyorum zaten calismayida dusunuyorum bebis olmuyor bari zaman gecer diyorum calismma onceden esim izin vermiyordu ama simdi kendisi is bakiyor benim icin.sende oyalanacak bisey bul derim cnm uzme kendini bence korunmada.bosuna zaman gecmis olur korunma ama korunuyomus gibi dusunme hic bence cnm

canim cok saol desteklerin icin bakalim nasip kismet artik simdilik oyle diyorum ama sonra ne olur bilmiyorum, calismayi cok istiyorum bekarken calisiyodum esim karsi degil ama ben norvecten fransaya geldim calisacak kadar fransizca bilmiyorum kursada gidemiyorum malesef fransanin haklari cok tuafima gidiyo eve tikandim iyice bu yuzden ama yinede listeye yazma beni ama eger yinede biseyler olursa haber ederim takip ediyorum zaten Allah'im gonlune gore versin seninde canim

demek bekleme moduna gecmissin,aynen bende bende ama koskocaaa15 gunum var,hadi hayirlisi bakelim.

15 gun dedigin neyki nefisem hemen gecer merak etme hadi bakalim isallah guzel haberler vereceksiniz bizlere ya bize ne demeli daha 25 gunum var

BEKLEMEDE OLANLAR

cokolino..................6mart
gonulcelen................22mart
nur82....................29 mart
prensesim................27 mart
sibel.mtlu...............27mart
seyra.....................28mart
latifeelif.................28mart
ALDARA................28 mart
türlü türlü................29 mart
barin.....................29mart
nihal1981...............29mart
senliyurt..................30mart
incimercan................31mart

NİSAN LİSTEMİZ

KANCICEGIM.......................................1 NISAN
YUVAM82........................................... .1NISAN
SUZIDIL........................................... ...3NISAN
İSTİRİDYEYİM_İNCİMSİN....................3 NİSAN
PETEKNUR.......................................4 NİSAN
EMINEILCIN.......................................4 NISAN
FATMA43..........................................4 NISAN
ESRAKO...........................................5 NİSAN
MİRAGE82.........................................5 NİSAN
BUBUŞ............................................. 5 NİSAN
D.E.S.I.R.E....................................... ..5NISAN
SULTAN49.........................................6 NİSAN
AYKARA2..........................................7 NISAN
BEBEKLIK.........................................7 NISAN
BENSSENB.....................................::8NI SAN
FINDIK80.......................................... .10NİSAN
ESİNGÜL........................................... .1 0 NİSAN
XNAZANX........................................... .1 2 NISAN
DIPTISDIPTIS...................................... .12 NISAN
GÜLSÜ............................................. .....12NISAN
EVRIM............................................. ...13 NISAN
VAVELYA........................................... .13NISAN
BALLIM53......................................... .14 NISAN
MITAKU............................................ .:15NISAN
REBEL06........................................... ..15 NISAN
NEFISEM........................................... .16NISAN
BEYAZBULUT.......................................1 6NISAN
BAHARCIK......................................... .17 NISAN
ZELİŞ82......................................... .....18 NİSAN
ZEYNP.ZEYNEP...................................19N ISAN
CIDY.............................................. .......19NISAN
EMELİKO........................................... .20 NİSAN
SUDENAZ222....................................... 20 NİSAN
BİRGÜL38.......................................... ..21NİSAN
CEYLİN35.......................................... ...21NİSAN
HAZIRAN_NA........................................ 22NISAN
MELIH............................................. .......23NISAN
LORA.............................................. ......24NISAN
CANIMINICI........................................ ...24NISAN
GÜLEY............................................. ....:24NISAN
BALLITATLI........................................ .....25NISAN
UMUTGEZGİNİ....................................... ..25NİSAN
ELIZABETHTOWN..................................... 25NISAN
BEDEF............................................. .........26NİSAN
BURCU_ARDA........................................ ...27 NİSAN
SSELDA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::27NISAN
YUVAM82........................................... ......29NİSAN

HAMISLERIMIZ:::::::::::::::::::::::

BEYAZMELEK:::::::::::::::::::::::::
DUYGUMUTLU :::::::::::::::::::::::
medine03::::::::::::::::::::::::::::::::
_DaRKiNLiFe_::::::::::::::::::::::::::
CIMBOMLU:::::::::::::::::::::::::::::::::::
FATER:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
ZEYNOO24::::::::::::::::::::::::::::::::
GULAY_DA:::::::::::::::::::::::::::::::::::
ASLIHANXX:::::::::::::::::::::::::::::::::::
NESHE1976::::::::::::::::::::::::::::::::
ACHEL10:::::::::::::::::::::::::::::::::::
ASORTIE::::::::::::::::::::::::::::::::::
AREGON:::::::::::::::::::::::::::::::::::
H:MINE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
KARAMIO:::::::::::::::::::::::::::::::::::
MELOS85::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
YESIMEXPO:::::::::::::::::::::::::::::::::::

beklemede olanlar lutfen durumunu bildirsinler

aaaaaaa nur hamismisin cnm ayyy cok sevindim inan hadi guzel haberi verde senide ekleyelim hamislerimize

yarın yaptıracagım kan testını.ona göre haber veririm sizlere canlarım.insallah hamişimdir.çokkk istiyorum.

yarın yaptıracagım kan testını.ona göre haber veririm sizlere canlarım.insallah hamişimdir.çokkk istiyorum.

:teytey: canım benim inşallah güzel haberlerini alırız yarın. benimde testimde 2. çizgi silikdir :eek: o ay hamiştim ama lanet olsun gene düşük oldu ama bu ay yatıcam hiç kalkmayacam :roflol:

hadi bakalım canım..inşallah hayırlı haberlerini alırız......yarın bekliyoruz cevabını....yerimseniben

bugün şansılı günüm diyordum!! sabah cüzdanımda sakladığım ama unuttuğum yüklü bir para buldum. hep dolu geçen dolmuş boşdu ve gideceğim yere erken gittim ama en önemlisi 8 senedir görüşemediğim ama sürekli yılmadan aradığım bir arkadaşımı buldum!!! :teytey:

ve az önce msnde ağlaya ağlaya webcamden konuştuk!! :dance: çok şaşırdı çoook!! ama demiştim ölene kadar arayacak olsam onu yinede bulucam!
3 tane telefon numarası bulmuştum ama içlerinden sadece 1 tanesine gözüm takıldı. ilk numarayı çevirdim kapalı! 2. çevirdim kapalı! ve o gözüme takılan son numarayı ağlayarak çevirdim evettt çalıyordu!!! gözünü sevdiğimin turkcelli sonunda bir işe yaradı!! evet o benim canım arkadaşımdı!! 8 senedir sürekli izini sürdüğüm insan. konuşamadık kitlendikk ama sonunda onu bulmuştum!! vız gelir tırıs gider hayat :dance: ben canımı bulmuşum heyhey
:teytey::dance::dance::dance:

X