mart ayinda hamis olmak isteyenler hadi liste yapalim

canım bu arada akıntı nasıldı seninki...bak şimdi aklıma kurt düşürdün...doktora sordunmu hamileliklemi alakalıymış..benim akıntım beyaz ara ara geliyor....hiç adetimden2 gün önce gelmemişti bugüne kadar da ondan meraklıyım.....

ic camasirim devamli islakdi,sanki yumurtlama zamanindaki gibi her zaman islak oldugunu hissedyordum,bayagi bi yogundu akintim,doktora sormadim ,ama sonradan anladim hamilelikden oldugunu ,

canım ölçtüm şimdi 36.6 yarında ölçücem....çok teşekkür ederim.eşime söylemieücem bu sefer adamcağız yazık her seferinde benden çok üzülüyor....birde benim bebek uğruna kafayı yiyeceğimi zannediyor.....

canım şimdi ölçmeyeceksin ateşini sabah 7-8 arası yatakdan kalkmadan uyanır uyanmaz yastığının altından çıkarıp ölçeceksin ...herkezin vücud sıcaklığı farklıdır..

çok saol..inşallah canım ya ...herkez bu ay hamile kalsa yaa ne güzel olur..

doktordan geldim şimdi kısslarrr....yumurta gelişimim durmuş....maalesefff...bekle dedi...belkiii...belkiii ilerleyen günlerde bi gelişme olursa eğer....ama bu ay umut yokk....cuma günü progesteron tahlili yaptırcam..telefonla bildiricem doktoruma sonucu..ondan sonra hiç bi ilaç kullanımı falan yyokkk adet olmayı beklicemmm....gelecek ay iğnelere başlayalım dedi doktorum...bu ay nasıl geçer bölee...olmucanı bile bile...

:a015::a015::a015::a015::a015:

loracımmm isterseniz beni listeden silebilirsiniz..nasılsa bu ay ne yumurta var ne çatlatma iğnesi...ne de ne de bebekkkkkk....beklicem adet olmayı....allahım çok zormuşşş..kimseyle konuşamamak ......burası ve sizler de olmasanızzz

senağlamasenağlamasenağlama

loracımmm isterseniz beni listeden silebilirsiniz..nasılsa bu ay ne yumurta var ne çatlatma iğnesi...ne de ne de bebekkkkkk....beklicem adet olmayı....allahım çok zormuşşş..kimseyle konuşamamak ......burası ve sizler de olmasanızzz

senağlamasenağlamasenağlama

evrimcim üzülme canım dert etme sonuçta sen bebek için tedavi görüyosun belli olmaz belkide gördüğün tedaviler sonucunda mayıs ayına hamile girersin he üzme canını canım

canım şimdi ölçmeyeceksin ateşini sabah 7-8 arası yatakdan kalkmadan uyanır uyanmaz yastığının altından çıkarıp ölçeceksin ...herkezin vücud sıcaklığı farklıdır..

canım teşekkür ederim ama acaba yarın ölçmeye başlıyayım mı çünü adet günüm 3 nisan 2 gün var ama neyse ben yarın sabah lçeyim

merhabaloracım ya herkes sana soruyor ama sana bir sorum olucak şimdi benim adet olacağım gün 3 nisan inşallah gelmez ama
vücudumda ilginç olan şeyler var mesela bu günlerde benden hiç akıntı gelmzdi 2 gündür acayip geliyor nedendir acaba bir bilgin varmı yada bilgisi olan arkadaşlar yazarmısnz.....canım şimdiden teşekkürler

insallah hamişsindir suzidil,eğer öyleyse ilk ben tebrik ederima.s.

loracigim senden ve listeyi takip eden diger arkadaslardan cok ozurdilerim internetim yoktu 1 haftadir giremiyodum bugun ancak okuyabildim listeyi guncellemissiniz bende haber veremedim diye uzuluyodum tam gunumde yani 26 martta adet oldum sabah kalkar kalkmaz haber vermek istedim ama internetim yoktu iyice moralim bozuldu paylasamadigim icin yeni gunum 23.nisan ama herhalde korunacam dugunden haric cok sterslendim surekli her zaman her yerde bebek ve hamilelik aklimdan cikmiyo 1-2 ay kafam rahatlasin stresten kurtulayim istiyorum hayirlisi bu arada butun hamislerimizi tebrik ediyorum Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin darsi biz bekleyenlerin basina

Loracim, beni 23 Nisan'a ekleyebilir misin?
Yesimcim, tebrikler. Bu arada niye sporu biraktigini zoracaktim. Kendini cok zorlamadikca hamilelikte kotu etkisi yine de olabiliyor mu?

canım çok sağol inşaallah darı başına :))
Sporu hamile kalmadan 3 ay önce falan bıraktım ki daha kolay ve kısa zamanda hamile kalayım diye... <mesela gece ya da sabah birlikte olup akabinde duşa girip sabah spora gidiyordum ve muhtemelen spermler rahim içine ilerleyemiyordu ben de sporu bıraktım gebelikte ise tabiiki kendini zorlamadan 3. aydan sonra başlamayı düşünüyorum hamile yogası falan olabilir

tebriklerrrr yesimmmm

sizin bebis tam zamanında gelmis dr larda tedavilerle ugrasmadan evel oluncaeminim iki kadı sevinc olmustur size
saglıkla kucagnı alırsın insallah

inşaallah canım ... çok teşekkürler...
Benim düşük sebebiyle bi kürtajım oldu 2007 aralıkda sonra dr 3 ay korun dedi biz 5 ay korunduk hapla. hapı bıraktıktan sonra 10. ayda anca gebe kalabildim demekki zamanı geldi :)) fakat çok stress yapıyordum bu ay tedaviye başlıcam diyordum neyse ki gerek kalmadı

yeşimciğim tebrik ederim allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip eder inşaallah darısı hepimizin başına tavsiyelerin iyide o bisiklet olayını eşine göstermeden nasıl yaptın çünkü ilişkiden hemen sonra yapman lazım değilmi bu durumda eşin yanında nasıl gizliyorsunCADIARZU

ilişkiden sonra kocaya diyordum ki.... hadi kalk sen duşa gir canım.... o arada yani 5 10 dk yetiyodu
ya da... canım ben yatıcam biraz, sen salona geçebilirsin istersen tv'de bi film vardı .... falan diyordum işte :))))

ilişkiden sonra kocaya diyordum ki.... hadi kalk sen duşa gir canım.... o arada yani 5 10 dk yetiyodu
ya da... canım ben yatıcam biraz, sen salona geçebilirsin istersen tv'de bi film vardı .... falan diyordum işte :))))

yeşimcim tebrik ederim canım allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin tatlım bu arada sen o karbonat testinde fos çıkmıştın dimi canım demekki atmasyon bi testmiş bende çok merak etmiştim deneyecem çalışmalara başlayınca bakalım bende ne çıkacak:))ama bi sorun var bu karbonat testi aç karnına mı tok karnınamı yapılıyo acep:))) sırf meraktan yapacam valla:))

loracigim senden ve listeyi takip eden diger arkadaslardan cok ozurdilerim internetim yoktu 1 haftadir giremiyodum bugun ancak okuyabildim listeyi guncellemissiniz bende haber veremedim diye uzuluyodum tam gunumde yani 26 martta adet oldum sabah kalkar kalkmaz haber vermek istedim ama internetim yoktu iyice moralim bozuldu paylasamadigim icin yeni gunum 23.nisan ama herhalde korunacam dugunden haric cok sterslendim surekli her zaman her yerde bebek ve hamilelik aklimdan cikmiyo 1-2 ay kafam rahatlasin stresten kurtulayim istiyorum hayirlisi bu arada butun hamislerimizi tebrik ediyorum Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin darsi biz bekleyenlerin basina

onemli degil cnm adet oldugun icin uzulme cnm bak bizlerde olduk malesef stres yapma kendine adet gununu yazmissin ekleyimmi cnm nisan listesine yoksa kesin korunacakmisin

canım çok sağol inşaallah darı başına :))
Sporu hamile kalmadan 3 ay önce falan bıraktım ki daha kolay ve kısa zamanda hamile kalayım diye... <mesela gece ya da sabah birlikte olup akabinde duşa girip sabah spora gidiyordum ve muhtemelen spermler rahim içine ilerleyemiyordu ben de sporu bıraktım gebelikte ise tabiiki kendini zorlamadan 3. aydan sonra başlamayı düşünüyorum hamile yogası falan olabilir

canım öncelikle tebrik ederim.inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alrsın.birde sorum olucak bende spor yapıyorum.acaba hamile kalmayı engellermi.doktoruna sordun mu?beni bilgilendirisen sevinirm

onemli degil cnm adet oldugun icin uzulme cnm bak bizlerde olduk malesef stres yapma kendine adet gununu yazmissin ekleyimmi cnm nisan listesine yoksa kesin korunacakmisin

aslinda kesin korunmak istiyorum cunku herseyden once stresten kurtulmak istiyorum, hamilelik dusuncesinden arinmak istiyorum inanilmaz bi stresin icindeyim oyleki artik adet olmadan bile hamile olmadigimi hissettigim andan itibaren uzuluyorum 7 gunluk adet doneminde kafam tam dinleniyo derken tekrar bi stresin icinde buluyorum kendimi boyle devam edersem olacagi varsada olmuyo gibi geliyo artik, ama esimde pek korunma taraftari degil onunda beni anladigini sanmiyorum cunku duygularini dusuncelerini hic soylemiyo sadce adet olunca teselli etmeye calisiyo uzulme olur sabret diyo ama benim kafamda bin bir turlu tilki geziyo :KK43:( bilmiyorum cok karisik kafam
8.aydi bu ay olmadi biliyorum benden cok uzun suredir bekleyenler var Allah'im herkesin gonlune gore versin

hayır görmedim lora. ben zannediyordum ki. cumartesi günü ilişkiye girdim ya iki gün spermler canlı kalabiliyorsa bugünde şansım var zannediyordum. cumartesi akşamı eşim gidiceği için çok ağladım. dün nette gezinirken böyle bir yazı okumuştum sevinmiştim. ama yani bu ayda şansım yok dimi

mitaku sansın var yada yok diye net bir bilgi soyleme imkansız. birkere her ay kacıncıu gun yumurtladıgını çok iyibilmen gerekir
soruna tam yanıt bulabilmemiz için. ornegin ben 14-15. gun yumurtladıgımı sanıyordum aylardırakınıt vs takibi ile iki aydır dr usg kontrolunde anladımkı 17.g un yumurtluyorum akıntım azalmaya basladıgı donem. o yuzden net olaark kacıncı gun oludgunu bilsen hani biraz daha saglıklı yorum yapilabilir. ama internette 2 gun kalır diyen var spermler için 3 gun kalır yazany erler var 5-7 gun kalır falan diye yazan yer bile gordum yok artık dedim içimden ama:) gordum çok eminim. yani o birazda esinin sperm kalitesine belki senin vucut ısına vs ne baglı birsey birçok etken var dollenme için gerekli . o yuzden içini rahat tut esin sehir disina gitmesi gerekmis gitmis yapacak birsey yok bu ay olmadı obur aylarda umarımsıkı tutma sansın olur.

doktordan geldim şimdi kısslarrr....yumurta gelişimim durmuş....maalesefff...bekle dedi...belkiii...belkiii ilerleyen günlerde bi gelişme olursa eğer....ama bu ay umut yokk....cuma günü progesteron tahlili yaptırcam..telefonla bildiricem doktoruma sonucu..ondan sonra hiç bi ilaç kullanımı falan yyokkk adet olmayı beklicemmm....gelecek ay iğnelere başlayalım dedi doktorum...bu ay nasıl geçer bölee...olmucanı bile bile...

canım üzme kendini...geçicek bunlar Allahın izniyle......ümidini yitirme...sen bunun altından kalkarsın....a.s.

evrimcim çok uzuldum yumurta gelisimi neden dururki?? ama merak etme olusmayan yumurtaları bile ilaclarla olusturp ç ogaltıp gelistiriyor dr lar obur ay kendi haline bırakmayıp destekle devam edersinzi belki bu sayede ikiziniz bile olabilir . insallahh

X