mart ayinda hamis olmak isteyenler hadi liste yapalim

ask olsun cnm ya ne demek biz burada zaten birbirimize destek olmak icin variz cnm benim istedigin zaman soru sorabilirsin eger yardimci olabiliyosam bu beni mutlu eder cnm ovulasyon gunune gelince canim hersey olabilir millet ayda tek bir gunde bile hamile kalabiliyor spermlerinde iki gun canli kalabildigini biliyorum bu yuzden doktorlar gun asiri iliskiye tavsiye ediyorlar sen yumurtladinmi peki biliyomusun yumurtladigini

ısı takibi yapmadım. onun haricinde akıntım çoktu. yani internette tarif edildiği gibiydi. onun dışında başka nasıl anlaşılır :eek: peki aslında şunu öğrenmek istiyorum. benim cumartesi günü ilişkiye girmem bugün ü de etkiler mi , yani spermler iki gün canlı kalabiliyorsa. bugün ovulasyon son günü işe yararmı spermlerin iki gün canlı kaldığını düşünürsek..

ısı takibi yapmadım. onun haricinde akıntım çoktu. yani internette tarif edildiği gibiydi. onun dışında başka nasıl anlaşılır :eek: peki aslında şunu öğrenmek istiyorum. benim cumartesi günü ilişkiye girmem bugün ü de etkiler mi , yani spermler iki gün canlı kalabiliyorsa. bugün ovulasyon son günü işe yararmı spermlerin iki gün canlı kaldığını düşünürsek..

canim yumurtlamadigin surece heran olabilir ama cuartesiden bugune uc gun gecti yani o gun girdigin iliskinin bugun ise yarayacagini sanmiyorum ama bildigim kadariyla mesela dun iliskiye girdiysen bugun dollenme gerceklesebilir cunku spermler ertesi gune hala canli kalabiliyor cnm yumurtlama icinde yinede bi isini olc bakalim istersen eger isin yukselmemisse belki daha yumurtlamamissindir ama akinti oldu diyosun belkide yumurtlamissindir bide ben mesela yumurtladigimi bide agridan biliyorum yani kasiklarimda hafif agri oluyor ve yumurtlama gerceklestikten sonra agri yok oluyor tabi bunun yanida isi ve akintiyada bakiyorum cnm sen stres yapma zaten olacagi varsa olur olmazsada uzulme sen dusukten sonra daha hic adet gormedin daha degilmi

ay beni 7 nisana yazmadınızmı kızlar:))

7 sinde benımde yakklasıyor gunler.

canim yumurtlamadigin surece heran olabilir ama cuartesiden bugune uc gun gecti yani o gun girdigin iliskinin bugun ise yarayacagini sanmiyorum ama bildigim kadariyla mesela dun iliskiye girdiysen bugun dollenme gerceklesebilir cunku spermler ertesi gune hala canli kalabiliyor cnm yumurtlama icinde yinede bi isini olc bakalim istersen eger isin yukselmemisse belki daha yumurtlamamissindir ama akinti oldu diyosun belkide yumurtlamissindir bide ben mesela yumurtladigimi bide agridan biliyorum yani kasiklarimda hafif agri oluyor ve yumurtlama gerceklestikten sonra agri yok oluyor tabi bunun yanida isi ve akintiyada bakiyorum cnm sen stres yapma zaten olacagi varsa olur olmazsada uzulme sen dusukten sonra daha hic adet gormedin daha degilmi

hayır görmedim lora. ben zannediyordum ki. cumartesi günü ilişkiye girdim ya iki gün spermler canlı kalabiliyorsa bugünde şansım var zannediyordum. cumartesi akşamı eşim gidiceği için çok ağladım. dün nette gezinirken böyle bir yazı okumuştum sevinmiştim. ama yani bu ayda şansım yok dimi

yaa bu ay düşünmemeye çalışıcam diye söz vermiştim kendime. yine başladım kendi kendimi beynimi düşüncelerle kemirmeye. :KK43:((

hayır görmedim lora. ben zannediyordum ki. cumartesi günü ilişkiye girdim ya iki gün spermler canlı kalabiliyorsa bugünde şansım var zannediyordum. cumartesi akşamı eşim gidiceği için çok ağladım. dün nette gezinirken böyle bir yazı okumuştum sevinmiştim. ama yani bu ayda şansım yok dimi

canim sansin tabiki var zaten onemli olan yumurtlama olmadan iliskiye girmen cnm cumartesi dollenmis olabilir tabiki yumurtlamadan sonra zaten is isten geciyo cumartesi gunu senin en sansli gunlerinden bir zaten canim o yuzden umudunu sakin kirma hala sevinebilirsin yani

BEKLEMEDE OLANLAR

cokolino..................6mart
gonulcelen................22mart
nur82....................29 mart
prensesim................27 mart
sibel.mtlu...............27mart
seyra.....................28mart
latifeelif.................28mart
ALDARA................28 mart
türlü türlü................29 mart
barin.....................29mart
nihal1981...............29mart
senliyurt..................30mart
incimercan................31mart

NİSAN LİSTEMİZ

KANCICEGIM.......................................1 NISAN
YUVAM82........................................... .1NISAN
SUZIDIL........................................... ...3NISAN
İSTİRİDYEYİM_İNCİMSİN....................3 NİSAN
PETEKNUR.......................................4 NİSAN
EMINEILCIN.......................................4 NISAN
FATMA43..........................................4 NISAN
ESRAKO...........................................5 NİSAN
MİRAGE82.........................................5 NİSAN
BUBUŞ............................................. 5 NİSAN
D.E.S.I.R.E....................................... ..5NISAN
SULTAN49.........................................6 NİSAN
AYKARA2..........................................7 NISAN
BEBEKLIK.........................................7NISAN
BENSSENB.....................................::8NI SAN
FINDIK80.......................................... .10NİSAN
ESİNGÜL........................................... .1 0 NİSAN
XNAZANX........................................... .1 2 NISAN
DIPTISDIPTIS...................................... .12 NISAN
GÜLSÜ............................................. .....12NISAN
EVRIM............................................. ...13 NISAN
VAVELYA........................................... .13NISAN
BALLIM53......................................... .14 NISAN
MITAKU............................................ .:15NISAN
REBEL06........................................... ..15 NISAN
NEFISEM........................................... .16NISAN
BEYAZBULUT.......................................1 6NISAN
BAHARCIK......................................... .17 NISAN
ZELİŞ82......................................... .....18 NİSAN
ZEYNP.ZEYNEP...................................19N ISAN
CIDY.............................................. .......19NISAN
EMELİKO........................................... .20 NİSAN
SUDENAZ222....................................... 20 NİSAN
BİRGÜL38.......................................... ..21NİSAN
CEYLİN35.......................................... ...21NİSAN
HAZIRAN_NA........................................ 22NISAN
MELIH............................................. .......23NISAN
LORA.............................................. ......24NISAN
CANIMINICI........................................ ...24NISAN
GÜLEY............................................. ....:24NISAN
BALLITATLI........................................ .....25NISAN
UMUTGEZGİNİ....................................... ..25NİSAN
ELIZABETHTOWN..................................... 25NISAN
BEDEF............................................. .........26NİSAN
BURCU_ARDA........................................ ...27 NİSAN
SSELDA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::27NISAN
YUVAM82........................................... ......29NİSAN

HAMISLERIMIZ:::::::::::::::::::::::

BEYAZMELEK:::::::::::::::::::::::::
DUYGUMUTLU :::::::::::::::::::::::
medine03::::::::::::::::::::::::::::::::
_DaRKiNLiFe_::::::::::::::::::::::::::
CIMBOMLU:::::::::::::::::::::::::::::::::::
FATER:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
ZEYNOO24::::::::::::::::::::::::::::::::
GULAY_DA:::::::::::::::::::::::::::::::::::
ASLIHANXX:::::::::::::::::::::::::::::::::::
NESHE1976::::::::::::::::::::::::::::::::
ACHEL10:::::::::::::::::::::::::::::::::::
ASORTIE::::::::::::::::::::::::::::::::::
AREGON:::::::::::::::::::::::::::::::::::
H:MINE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
KARAMIO:::::::::::::::::::::::::::::::::::
MELOS85::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
YESIMEXPO:::::::::::::::::::::::::::::::::::

BEBEKLIK EKLEDIM CNM COK AZ KALMIS ADET GUNUNE CNM HADI ISALLAH BIZE HAMILE OLDUGUNU SOYLEYEN ILK KISILERDEN OLURSUN CNM

canim sansin tabiki var zaten onemli olan yumurtlama olmadan iliskiye girmen cnm cumartesi dollenmis olabilir tabiki yumurtlamadan sonra zaten is isten geciyo cumartesi gunu senin en sansli gunlerinden bir zaten canim o yuzden umudunu sakin kirma hala sevinebilirsin yani

lora son soruu ne olur kızmaa ..... nette günlerim 26-31 yazıyordu ya ben 29 martta ilişkiye girdim. yani şansım varmı oluyor lora...

lora son soruu ne olur kızmaa ..... nette günlerim 26-31 yazıyordu ya ben 29 martta ilişkiye girdim. yani şansım varmı oluyor lora...

KIZ NE KIZMASI CNM YA BAK BOYLE DIYOSUN DIYE KIZIYORUMMM HAA EVET CNM O GUNLER ARASI ZATEN SENIN SANSININ EN YUKSEK OLDUGU GUNLER O GUNLERIN HERHANGI BIR GUNUNDE ILISKIYE GIRDIGINDE SANSIN VAR DEMEKTIR YANI SEN GEC KALMADIN CNM AMA TABI BILIYOSUN TUTMAYABILIRDE.YANI HAMIELIK ICIN BEKELEMEDE OLABILIRSIN CNM AMA DEDIGIM GIBI STRES YAPMA SAKIN HERSEYE HAZIRLIKLI OL TAMAMMI VE SUNUDA TEKRAR SOYLEYIM ISTEDIGIN KADAR SORU SORABILIRSIN BILGILERIM DOGRULTUSUNDA YARDIMCI OLABILIYOSAM NE MUTLU BANA CNM TAMAMMI SAKIN CEKINME LUTFEN

KIZ NE KIZMASI CNM YA BAK BOYLE DIYOSUN DIYE KIZIYORUMMM HAA EVET CNM O GUNLER ARASI ZATEN SENIN SANSININ EN YUKSEK OLDUGU GUNLER O GUNLERIN HERHANGI BIR GUNUNDE ILISKIYE GIRDIGINDE SANSIN VAR DEMEKTIR YANI SEN GEC KALMADIN CNM AMA TABI BILIYOSUN TUTMAYABILIRDE.YANI HAMIELIK ICIN BEKELEMEDE OLABILIRSIN CNM AMA DEDIGIM GIBI STRES YAPMA SAKIN HERSEYE HAZIRLIKLI OL TAMAMMI VE SUNUDA TEKRAR SOYLEYIM ISTEDIGIN KADAR SORU SORABILIRSIN BILGILERIM DOGRULTUSUNDA YARDIMCI OLABILIYOSAM NE MUTLU BANA CNM TAMAMMI SAKIN CEKINME LUTFEN

çok sağol lora allah gönlüne göre versin. inşallah bu ay senin ayın olur. senin için çok dua edicem. inşallah bu ay hamile kalırsın. dualarım seninle a.s.:nazar:

BEKLEMEDE OLANLAR

cokolino..................6mart
gonulcelen................22mart
nur82....................29 mart
prensesim................27 mart
sibel.mtlu...............27mart
seyra.....................28mart
latifeelif.................28mart
ALDARA................28 mart
türlü türlü................29 mart
barin.....................29mart
nihal1981...............29mart
senliyurt..................30mart
incimercan................31mart

NİSAN LİSTEMİZ

KANCICEGIM.......................................1 NISAN
YUVAM82........................................... .1NISAN
SUZIDIL........................................... ...3NISAN
İSTİRİDYEYİM_İNCİMSİN....................3 NİSAN
PETEKNUR.......................................4 NİSAN
EMINEILCIN.......................................4 NISAN
FATMA43..........................................4 NISAN
ESRAKO...........................................5 NİSAN
MİRAGE82.........................................5 NİSAN
BUBUŞ............................................. 5 NİSAN
D.E.S.I.R.E....................................... ..5NISAN
SULTAN49.........................................6 NİSAN
AYKARA2..........................................7 NISAN
BEBEKLIK.........................................7NISAN
BENSSENB.....................................::8NI SAN
FINDIK80.......................................... .10NİSAN
ESİNGÜL........................................... .1 0 NİSAN
XNAZANX........................................... .1 2 NISAN
DIPTISDIPTIS...................................... .12 NISAN
GÜLSÜ............................................. .....12NISAN
EVRIM............................................. ...13 NISAN
VAVELYA........................................... .13NISAN
BALLIM53......................................... .14 NISAN
MITAKU............................................ .:15NISAN
REBEL06........................................... ..15 NISAN
NEFISEM........................................... .16NISAN
BEYAZBULUT.......................................1 6NISAN
BAHARCIK......................................... .17 NISAN
ZELİŞ82......................................... .....18 NİSAN
ZEYNP.ZEYNEP...................................19N ISAN
CIDY.............................................. .......19NISAN
EMELİKO........................................... .20 NİSAN
SUDENAZ222....................................... 20 NİSAN
BİRGÜL38.......................................... ..21NİSAN
CEYLİN35.......................................... ...21NİSAN
HAZIRAN_NA........................................ 22NISAN
MELIH............................................. .......23NISAN
LORA.............................................. ......24NISAN
CANIMINICI........................................ ...24NISAN
GÜLEY............................................. ....:24NISAN
BALLITATLI........................................ .....25NISAN
UMUTGEZGİNİ....................................... ..25NİSAN
ELIZABETHTOWN..................................... 25NISAN
BEDEF............................................. .........26NİSAN
BURCU_ARDA........................................ ...27 NİSAN
SSELDA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::27NISAN
YUVAM82........................................... ......29NİSAN

HAMISLERIMIZ:::::::::::::::::::::::

BEYAZMELEK:::::::::::::::::::::::::
DUYGUMUTLU :::::::::::::::::::::::
medine03::::::::::::::::::::::::::::::::
_DaRKiNLiFe_::::::::::::::::::::::::::
CIMBOMLU:::::::::::::::::::::::::::::::::::
FATER:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
ZEYNOO24::::::::::::::::::::::::::::::::
GULAY_DA:::::::::::::::::::::::::::::::::::
ASLIHANXX:::::::::::::::::::::::::::::::::::
NESHE1976::::::::::::::::::::::::::::::::
ACHEL10:::::::::::::::::::::::::::::::::::
ASORTIE::::::::::::::::::::::::::::::::::
AREGON:::::::::::::::::::::::::::::::::::
H:MINE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
KARAMIO:::::::::::::::::::::::::::::::::::
MELOS85::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
YESIMEXPO:::::::::::::::::::::::::::::::::::

BEBEKLIK EKLEDIM CNM COK AZ KALMIS ADET GUNUNE CNM HADI ISALLAH BIZE HAMILE OLDUGUNU SOYLEYEN ILK KISILERDEN OLURSUN CNM

merhabaloracım ya herkes sana soruyor ama sana bir sorum olucak şimdi benim adet olacağım gün 3 nisan inşallah gelmez ama
vücudumda ilginç olan şeyler var mesela bu günlerde benden hiç akıntı gelmzdi 2 gündür acayip geliyor nedendir acaba bir bilgin varmı yada bilgisi olan arkadaşlar yazarmısnz.....canım şimdiden teşekkürler

merhabaloracım ya herkes sana soruyor ama sana bir sorum olucak şimdi benim adet olacağım gün 3 nisan inşallah gelmez ama
vücudumda ilginç olan şeyler var mesela bu günlerde benden hiç akıntı gelmzdi 2 gündür acayip geliyor nedendir acaba bir bilgin varmı yada bilgisi olan arkadaşlar yazarmısnz.....canım şimdiden teşekkürler

suzidil ben soruna yanit vermye calisiyim,benim ilk gebeligimde hic bir belirti yasamadim sendeki oldugu akinti disinda,adetime 2,3 gun kala bendede oldu akinti,megerse hamis kalmisim haberim yokmus,insallah hamissindir guzel haberlerini bekliyoruz.

suzidil ben soruna yanit vermye calisiyim,benim ilk gebeligimde hic bir belirti yasamadim sendeki oldugu akinti disinda,adetime 2,3 gun kala bendede oldu akinti,megerse hamis kalmisim haberim yokmus,insallah hamissindir guzel haberlerini bekliyoruz.

canım ya iyi güzel dileklerin için teşekkür edreim.ama bu ay fazla umudum yok fazla çalışmadıkdersimize...o yüzden umudum yok fazla....birde bu aya kadar hep çok ümitlendim bir sürü test falan ama olmadı çok daha fazla üzüldüm artık düşünmek istemiyorum.....hamiş olmak çok istiyorum.allah inşallah o yüce duyguyu bana da yaşatır ama 5 ay oldu hala olmuyor.....

CANIM EGER HIC OLMUYOSA BUYUK IHTIMALLE HAMILELIK BELIRTISIDIR ISALLAH HAMILESINDIR ISI TAKIBI YAPIYOMUSUN CNM BIR ISINI OLC BAKALIM BELKI BILIYOSUNDUR BU YONTEMI EGER ATESIN IKI GUNE KADAR DUSMEZSE BUYUK IHTIMALLE BUDA HAMILELIK BELIRTISIDIR CNM

canım bu arada akıntı nasıldı seninki...bak şimdi aklıma kurt düşürdün...doktora sordunmu hamileliklemi alakalıymış..benim akıntım beyaz ara ara geliyor....hiç adetimden2 gün önce gelmemişti bugüne kadar da ondan meraklıyım.....

çok sağol lora allah gönlüne göre versin. inşallah bu ay senin ayın olur. senin için çok dua edicem. inşallah bu ay hamile kalırsın. dualarım seninle a.s.:nazar:

CANIM BENIM ALLAH HEPIMIZIN GONLUNE GORE VERIR ISALLAH BU AY HEPIMIZIN AYI OLUR BENDE SENIN ICIN DUA ETTIM CNM ISALLAH SENDE HIC UGRASMAZSIN VE BIZE GUZEL HABERI VERIRSIN

CANIM EGER HIC OLMUYOSA BUYUK IHTIMALLE HAMILELIK BELIRTISIDIR ISALLAH HAMILESINDIR ISI TAKIBI YAPIYOMUSUN CNM BIR ISINI OLC BAKALIM BELKI BILIYOSUNDUR BU YONTEMI EGER ATESIN IKI GUNE KADAR DUSMEZSE BUYUK IHTIMALLE BUDA HAMILELIK BELIRTISIDIR CNM

tamam canım ölçeyim şimdi mesela nasıl çıkması lazım ısı takibinde sonuç.haber bekliyorum canım

canım ölçtüm şimdi 36.6 yarında ölçücem....çok teşekkür ederim.eşime söylemieücem bu sefer adamcağız yazık her seferinde benden çok üzülüyor....birde benim bebek uğruna kafayı yiyeceğimi zannediyor.....

tamam canım ölçeyim şimdi mesela nasıl çıkması lazım ısı takibinde sonuç.haber bekliyorum canım

CANIM ISINI BUGUNDEN ITIBAREN OLC BUYUK IHTIMALLE 36:7 VEYA USTU CIKACAKTIR YARIN SABAHTA OLC ADET GUNUNE KADAR OLCMEYE DEVAM ET EGER ADETLERIN DUZENLIYSE ADET OLACAKSAN ADET GUNUNDEN BIR IKI GUN ONCESINDE ISI DUSUYOR AMA HAMILEYSEN 36.7 VE USTU CIKMAYA DEVAM EDIYOR CNM

X