Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Anladım canım çok teşekkür ederim bilgi için

Herşey yolunda gidecek canım benim hiç merak etme Allahın izniyle

Canım sen hep gğzel düşün inş sonunda güzel olacak hiç merak etme evet canım Oksapar bende de öyle yapıo bazen tam batıramıorum ayrı yer deniorum ilacı verirken mümkün olduğu kadar yavaş ver sonrasında da yanma yapıo zaten

Adınıza çok sevindim. Sizin içinde , bebiş içinde herşey yolunda gider inşallah. Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin

ne güzel kitap gibi okuyordum nolmuş sayfaya bilgide alıyordum ama karışmış biyerden sonra
bende tüp bebek sürecine başlıcam bilgi alıyordum buradan sizden rica test yapanlar test fotoğraflarınıda paylaşsa çok güzel olur

Cezanın ayrıntısını nerden görüyoruz.?? Tamam da konu olmuş 340 sayfa. Aynı konuda birden fazla sayfa açılması 340 sayfa sonra mı fark edilmiş.?

Cezanın ayrıntısını nerden görüyoruz.?? Tamam da konu olmuş 340 sayfa. Aynı konuda birden fazla sayfa açılması 340 sayfa sonra mı fark edilmiş.?
Cezanın ayrıntısını görmedim arkadaşların ismine basınca yanında tek ayak cezası yazıyor ona da Googledan baktım ne demek diye yazan o ama yanlış ta olabilir sayfanın ismi de değişince öyle olduğunu düşündüm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…