- Konu Sahibi mayala katar
-
- #6.701
Vücudundan ilaçlar atılsın ve reglin normal dönüşünü bulsun diye canım çünkü opudsm sonra kimi geç regl oluyor kimi erken bunda kullandığımız ilaçların etkisiyşr oluyor o yüzden 2 regl senin normal döngüsü kabul ediliyor vücut kendini dinlemiş oluyor ve transfere daha hazır oluyor
Herşey yolunda gidecek canım benim hiç merak etme Allahın izniyleSelam kızlar, gebelik haberlerine çok sevindim. Maşallah iki ikizimiz varsağlıkla gelsinler inşallah.
Dün randevum vardı benim de, kese büyümüştü çok şükür. Net bir şey diyebilmek için kalp atışını beklememiz gerek dedi doktorum, 2 Nisan yine randevum var. Ultrasonda kanama alanı hala görünüyordu. İnşallah her şey yoluna girer ya
Maşallah canım benim güzelce hep böyle yükselsin inşAllahKızlar 23 Mart sonucum 69.3 tü. 25 Mart sonucum 183.3Dr iyi dedi. 2 gün sonra tekrar edeceğim inşallah hep böyle güzel ilerler
Canım sen hep gğzel düşün inş sonunda güzel olacak hiç merak etme evet canım Oksapar bende de öyle yapıo bazen tam batıramıorum ayrı yer deniorum ilacı verirken mümkün olduğu kadar yavaş ver sonrasında da yanma yapıo zatenCanım kızlar selam
Bende dün transfer oldum sanırım 1 gün bugün oluyor ara ara sol tarafıma batma oluyor doktorum bebeğimi sol tarafa koydu ondan mı bilmiyorum ama içimde hiç bir his yok o kadar olumsuz konuştu ki pozitifliğimi alıp götürdü nasip diyelim nasibi varsa olur inşallah bebeğim benimle kalsın ben onu çok bekledim inşallah o beni daha fazla bekletmez
Bu arada bu oksapar iğnenin bu kadar canımı yakması normal midir göbekten vuruyorum
Canım benim bildigimde yani ben ehil değilim ama bende fitil için sormuştum vücuda giren herşey orucu bozar demişlerdi.sen istersen onu bir arastirKızlar selam birşey soracağım gonalf iğne kullanılırken oruç tutulur mu bilginiz varmı ?
Evet bende de öyle olmuş 339du 336ya düşmüşKızlar formun sayfa sayısı azalmış sizde de öyle oldu mu. 340 dı en son gördüğümde şimdi 336 ya düşmüş
Değer olarakta ben transfer hariç 7. Gün erken gebelik testi yaptım silik çizgiyi gördük ama emin olunmuyor tabii.
Kan testini 11.gün yaptım 206 küsür ile öğrendim
Dondurulmuş emriyomuydu acaba? Ben 7.gün yaptım silik çizgi çıktı. Kan verdim 22,5 çıktı. 15 Martta ovitrelle iğne olmuştum kan verdiğim gün 9.gündü. Umarım iğne etkisi değildir. Hayırlısı ne ise o olsun
Adınıza çok sevindim. Sizin içinde , bebiş içinde herşey yolunda gider inşallah. Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsinSelam kızlar, gebelik haberlerine çok sevindim. Maşallah iki ikizimiz varsağlıkla gelsinler inşallah.
Dün randevum vardı benim de, kese büyümüştü çok şükür. Net bir şey diyebilmek için kalp atışını beklememiz gerek dedi doktorum, 2 Nisan yine randevum var. Ultrasonda kanama alanı hala görünüyordu. İnşallah her şey yoluna girer ya
Bende anlamadım mayalanin yanında tek ayak cezası yazıyor o ne demek acabaKızlar sayfa mı değişti?mayala katar yok? Neler oluyor anlayamadım
Evet konu ismi de değişmişKızlar sayfa mı değişti?mayala katar yok? Neler oluyor anlayamadım
Cezanın ayrıntısını nerden görüyoruz.?? Tamam da konu olmuş 340 sayfa. Aynı konuda birden fazla sayfa açılması 340 sayfa sonra mı fark edilmiş.?Tek mayala değilfsnckr arkadaşımız da yok o da silinmiş belki daha çok kişi var bilmiyorum. Çok saçma ya aynı konuda birden çok sayfa açma diyo cezanın açıklamasında. Nazar değdi sayfamıza
Önceden neydi sayfanın ismi hiç dikkat etmemişimEvet konu ismi de değişmiş
Cezanın ayrıntısını görmedim arkadaşların ismine basınca yanında tek ayak cezası yazıyorCezanın ayrıntısını nerden görüyoruz.?? Tamam da konu olmuş 340 sayfa. Aynı konuda birden fazla sayfa açılması 340 sayfa sonra mı fark edilmiş.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?