- 23 Ekim 2024
- 654
- 685
- 18
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #6.821
canım evet hepimiz birden nasıl kaçırdık bir şey olduysa mutlaka birileri olurdu buradaBende çok üzüldüm Allah'tan H hayal93 arkadaşımız işini layıkıyla yapıyoryani ne olduysa öğlen oldu sayfa sayısı düştü 340dan 336 ya ama o arada ne konuşuldu ne oldu hiç anlamadım.hicte bu platform hakkında bilgim yok ama Google'dan baktım tek ayak cezasına aynı konudan birden çok sayfa açmak diyor ama bu olamaz çünkü bu olsa sadece yönetici mayala kisitlanirdi diğer kızlarda gittiğine göre başka bişey olmuş
Ama valla yani ne diyim bilemedimSinirden güldüm
Doktoruna bir danış bu oksaparı bence bende çooook hafif yanma yapıyordu nadiren ve var yok arasıİyiyim canım sadece batma oluyor hissediyorum onu belirti aramıyorum aska zaten çok yeni sadece bu oksapar iğne çok zorluyor beni ağrı yanma çok yapıyor
Nisan 3 test tarihim inşallah pozitif olurzaten 2 türlü de sonucumu söylerim sizlere
Hahahah napayım yaaa o kadar emek var burda. Mayala gelince ne yaptınız burayı demesinYa senin sayfa yönetmeni yerimdetaylıda yapıyor işini
saçmalama aşko, bide bayıl istersen feriha
Hepsine erişim engeli koymuşlar ama neden niye hiç bir şey anlamadıkYaaaa benim kızlarım neden yok noldu onlara
Aleykümselam canım hoş geldin aramıza sürecin hayırlı olsun inşAllahSelamunaleyküm kızlar. benim de ilk denemem 29 yaşındayım muhtemelen bayram haftası reglimle beraber başlayacağız. açıkçası korkuyorum biraz dualarınızı beklerim
Evet iyi tarafı olduğu kadar kötü tarafıda var buranıncanım evet hepimiz birden nasıl kaçırdık bir şey olduysa mutlaka birileri olurdu buradaneyse aşkım vardır bir hayır bazende buralardan dinlenmek gerekiyor. Ben bu ara çok takılıyorum kk kötü olan şeyleri okuyup etkileniyorum, eşimde dalga geçiyor benimle transferden sonra kurana el bastıracam buraya girmicem diyeceksin diyor , o yüzden kızlardan uzakaştı biraz bomba gibi dönerler inşallah
H hayal93 gerçekten layıkıyla yapıyor
amin hepimizin inşallahAleykümselam canım hoş geldin aramıza sürecin hayırlı olsun inşAllah
Listemize senide eklememizi istermisin? Sürecini birlikte takip ederiz inşAllah
İstifaEvet iyi tarafı olduğu kadar kötü tarafıda var buranın
Kızlar gelsinmayala katar hemen görevinin başına ben onun kadar her şeyi aklımda tutamam
İlerleyen zamanda bu kadar çok vakitte ayıramam mesaim dolayısıyla.
Dilekçe yazacağım KK yönetimine
Ben bu sayfadan başka bı sayfaya girmiyorumcanım evet hepimiz birden nasıl kaçırdık bir şey olduysa mutlaka birileri olurdu buradaneyse aşkım vardır bir hayır bazende buralardan dinlenmek gerekiyor. Ben bu ara çok takılıyorum kk kötü olan şeyleri okuyup etkileniyorum, eşimde dalga geçiyor benimle transferden sonra kurana el bastıracam buraya girmicem diyeceksin diyor , o yüzden kızlardan uzakaştı biraz bomba gibi dönerler inşallah
H hayal93 gerçekten layıkıyla yapıyor
Sanırım henüz diğer bilgileriniz belli değil demi?amin hepimizin inşallahhoşbuldum teşekkür ederim olur tabiki
hayır henüz belli değil opu tarihi bile verilmediSanırım henüz diğer bilgileriniz belli değil demi?
Kaçıncı gün embriyosu tek mi çiftmi ve ne zaman transfer olacağınız tarih
Canım sen bıraktın mı olsalardı kullanmıyormusunDoktoruna bir danış bu oksaparı bence bende çooook hafif yanma yapıyordu nadiren ve var yok arası
Oksaparı diecektım kuzumCanım sen bıraktın mı olsalardı kullanmıyormusun
Benim bi ara kaşıntım oldu mantar gibiydi, estrofemden ziyade progestan fitilden olduğunu düşünmüştümKizlar estrofem kullanırken vajinal mantar olan var mi
Fitil çok sıkıntılı ya korkudan günde 2 kere camasirimi değiştiriyorum, ellerimi yıkayıp hicbiryere sürmeden yapmaya çalışıyorum ama ne yaparsam yapayım bir rahatsızlık var yaniBenim bi ara kaşıntım oldu mantar gibiydi, estrofemden ziyade progestan fitilden olduğunu düşünmüştüm
Bugün olmuş galiba eee konusmalar da mi yok ? Çok üzüldüm sma yaHepsine erişim engeli koymuşlar ama neden niye hiç bir şey anlamadık
Kimseden de cevap yok maalesef
Merhaba hangi vitamini kullandınızEvet canım 28 Mart'ta kısmetse transferim var Allah'ın izniyle doktorum sadece vitamin verdi folik asit istedim ama bana vitaminlerin içinde var dedi
Başladım bacı dünden beri içiyorum bitki çayı felan okadar da stres yaşadım dış etkenlerden normalde stres yaşadığım an kan bosalirdi hala tık yok sen ne yaptın Dr gittin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?