Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

canım evet hepimiz birden nasıl kaçırdık bir şey olduysa mutlaka birileri olurdu burada neyse aşkım vardır bir hayır bazende buralardan dinlenmek gerekiyor. Ben bu ara çok takılıyorum kk kötü olan şeyleri okuyup etkileniyorum, eşimde dalga geçiyor benimle transferden sonra kurana el bastıracam buraya girmicem diyeceksin diyor , o yüzden kızlardan uzakaştı biraz bomba gibi dönerler inşallah

H hayal93 gerçekten layıkıyla yapıyor

Doktoruna bir danış bu oksaparı bence bende çooook hafif yanma yapıyordu nadiren ve var yok arası

Selamunaleyküm kızlar. benim de ilk denemem 29 yaşındayım muhtemelen bayram haftası reglimle beraber başlayacağız. açıkçası korkuyorum biraz dualarınızı beklerim
Aleykümselam canım hoş geldin aramıza sürecin hayırlı olsun inşAllah
Listemize senide eklememizi istermisin? Sürecini birlikte takip ederiz inşAllah

Evet iyi tarafı olduğu kadar kötü tarafıda var buranın
Kızlar gelsin mayala katar hemen görevinin başına ben onun kadar her şeyi aklımda tutamam
İlerleyen zamanda bu kadar çok vakitte ayıramam mesaim dolayısıyla.

Dilekçe yazacağım KK yönetimine

Ben bu sayfadan başka bı sayfaya girmiyorum kötüleri görme mucizelere odaklan canim esimde bana takılıyor tlf bırak diye asıl transferden sonra ihtiyaç duyuyorsun canım buraya vakit geçirmek için iyi geliyor destek içinde kizlar bomba gibi dönerde çabuk döner ins.

Benim bi ara kaşıntım oldu mantar gibiydi, estrofemden ziyade progestan fitilden olduğunu düşünmüştüm
Fitil çok sıkıntılı ya korkudan günde 2 kere camasirimi değiştiriyorum, ellerimi yıkayıp hicbiryere sürmeden yapmaya çalışıyorum ama ne yaparsam yapayım bir rahatsızlık var yani enfeksiyon olacak diye çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…