Yaa evet onun gibi bir şey olmuş. Ne bileyim dursalardı ceza süreci boyu yorum yasak ama emoji ile tepki vere bilselerdi de burada olduklarını hissetseydikİnş grubumuzun üyeleri kısa zamanda dönerilk okulda eskiden ceza verirlerdi tek ayak cezası onun gibi olmus
Maet nisan tüp bebek topik gibi bişeydiÖnceden neydi sayfanın ismi hiç dikkat etmemişim
Evet öyle birşeydi emoji falan vardı. Değişim yapamıyorumMaet nisan tüp bebek topik gibi bişeydi
İyiyim canım sadece batma oluyor hissediyorum onu belirti aramıyorum aska zaten çok yeni sadece bu oksapar iğne çok zorluyor beni ağrı yanma çok yapıyorD Derin02211 canım sen dün transfer olmuştun, bugün nasılsın?
Ağrın vs yoktur inşAllah
Test günü verdi mi doktor sana?
Ya senin sayfa yönetmeni yerimTabikihoş geldiniz ve transferiniz hayırlı olsun inşAllah
Ne zaman transfer oldunuz ve test gününüz ne zaman inşAllah onlarda ekleyim listeyeve kaçıncı gün embriyosu
saçmalama aşko, bide bayıl istersen ferihaYaaa çök kötü hissettim halada hissediyorum kendimi
İş yerlerinde kötü iş arkadaşları olur ayağını kaydırır ya
Sanki o pozisyondaymışım gibiyim şu an
Ama sanırım mayala dan sonra en yüksek yorum sayısı bende diye otomatik bana verildi, öyle gördüm sanki.
Neyse hayırlısıyla geri gelsinler herkes işinin başına geçse
Aşkım bir geldim her şey değişmiş bende yeni farkına vardımSelam kizlar noldu bu grubaisim değişmiş çoğu kişi tek ayak cezası diyor noluyor burda
Yaaaa benim kızlarım neden yok noldu onlara
İlk defa ogreniyorumAşkım bir geldim her şey değişmiş bende yeni farkına vardım
Ceza kaç gün sürüyor acaba kızlar
Yok maalesef
Hiç bilmiyoruz ne oldu, sadece profillerde tek ayak cezası yazıyorYaaaa benim kızlarım neden yok noldu onlara
Allah allah çok şaşırdım ve çok üzüldümHiç bilmiyoruz ne oldu, sadece profillerde tek ayak cezası yazıyor
Canım ama bir gün sürüyor diyende var ceza 1 haftada diyende, inşallah 1 günlüktürAllah allah çok şaşırdım ve çok üzüldümo kadar paylaşımlarımız var ya burda ne kadar yazik
İnşallah bir günlüktürCanım ama bir gün sürüyor diyende var ceza 1 haftada diyende, inşallah 1 günlüktür
Bende çok üzüldüm Allah'tan H hayal93 arkadaşımız işini layıkıyla yapıyorHiç bilmiyoruz ne oldu, sadece profillerde tek ayak cezası yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?