- 13 Ekim 2022
- 4.474
- 6.073
-
- Konu Sahibi imagination forever
- #1.161
sıkıntı olmaz bence limonda sık öyle iç ama 2 bardaktan fazla içme ne olur ne olmazYeşilçay içeyim mi peki sence sallama varda elimde ? Nane limon çok zor anaokulu ama öyle her istediğimizi yapamıyoruz
İçeyim kuzumm çok sağollsıkıntı olmaz bence limonda sık öyle iç ama 2 bardaktan fazla içme ne olur ne olmaz
Günaydınn tatlışımmmm enerjiii yollaaa bana ihtiyacım varrrGünaydın şekerlerim enerjik bir gün olur inşallah
Amin canım
Amin Allah canımay maşallahNiqu cum Allah bağışlasın cok sevindim sağlıkla büyüt inşallah darısı bizim gibi bekleyenlere olsun
Canm biliyorsun ovü yapmadm kafama göre ekşinimagination forever bu akşam deniyormusunn sen kuzumm beyons O _okyanus sizler neler yapıyorsunuz canlarım
Sende bendensinnnCanm biliyorsun ovü yapmadm kafama göre ekşin
ben en son pik günü ilişki ile ayı kapattım kuşum tutarmı tutmazmı ay sonunda görecezimagination forever bu akşam deniyormusunn sen kuzumm beyons O _okyanus sizler neler yapıyorsunuz canlarım
Yok canm 15 yada 16. Gün olabilir :)Sende bendensinnnsenin yeni mi bitmişti reglin ? Orayı kaçırdım
Gözün aydın analı babalı sağlıkla hayırla büyüsün insallahAmin canımDarısı sana olsun kuzum
Ayy denıcem bebısm evet bı aksılık olmaz ıse.dun ıkımızde uyuya kalmısız degerlendıremedık,pazar pazartesi degerlendırmiştim yınede dun bos gectıgı ıcın cok uzuldum ama neyse artık kısmetimagination forever bu akşam deniyormusunn sen kuzumm beyons O _okyanus sizler neler yapıyorsunuz canlarım
Hayırlısı olsunnn yavrucummben en son pik günü ilişki ile ayı kapattım kuşum tutarmı tutmazmı ay sonunda görecez
oh yumurtlama günleri değerlendirmecelerYok canm 15 yada 16. Gün olabilir :)
Ya ben tuhafım bugün ağrıyor ara ara kasıklarım özellikle şeyimin üst tarafı.. sağdan geçirmiştim ben dış gebeliği orası ağrıyordu bi korktum yine birşey mi oldu diye ama tam bacağımla kasığımın birleştiği yerdi orası ağrımıyor bu kez biraz önce yemek siparişi verdim burnuma öyle kötü geldi ki..Ayy denıcem bebısm evet bı aksılık olmaz ıse.dun ıkımızde uyuya kalmısız degerlendıremedık,pazar pazartesi degerlendırmiştim yınede dun bos gectıgı ıcın cok uzuldum ama neyse artık kısmetsen nasıl oldun daha ıyımısın
Bebısm olabılır neden olmasınHayırlısı olsunnn yavrucumm
oh yumurtlama günleri değerlendirmeceler
Ya ben tuhafım bugün ağrıyor ara ara kasıklarım özellikle şeyimin üst tarafı.. sağdan geçirmiştim ben dış gebeliği orası ağrıyordu bi korktum yine birşey mi oldu diye ama tam bacağımla kasığımın birleştiği yerdi orası ağrımıyor bu kez biraz önce yemek siparişi verdim burnuma öyle kötü geldi ki..bana noluyo dedim resmen önceki gebelik belirtilerime baktım o da 7. Günde başlamış bi de bulantısı vs hayır olsun dedim sonra kendimi unutlandırmak istemiyorum hiç
Keske gunde ıkı kere degerlendırebılsek hahahaben en son pik günü ilişki ile ayı kapattım kuşum tutarmı tutmazmı ay sonunda görecez
sizde dış gebelik mi geçirdinizHayırlısı olsunnn yavrucumm
oh yumurtlama günleri değerlendirmeceler
Ya ben tuhafım bugün ağrıyor ara ara kasıklarım özellikle şeyimin üst tarafı.. sağdan geçirmiştim ben dış gebeliği orası ağrıyordu bi korktum yine birşey mi oldu diye ama tam bacağımla kasığımın birleştiği yerdi orası ağrımıyor bu kez biraz önce yemek siparişi verdim burnuma öyle kötü geldi ki..bana noluyo dedim resmen önceki gebelik belirtilerime baktım o da 7. Günde başlamış bi de bulantısı vs hayır olsun dedim sonra kendimi unutlandırmak istemiyorum hiç
biz günde 1 kere degerlendirebilseydik o da yeterdi 2 çok bile kuşum ama dün koçişede dedim bi hamile kalayım 9 ay hatta +40 lohusa yanaştırmıcam sanki bi gözü korkmadı degil sus pus olduKeske gunde ıkı kere degerlendırebılsek hahahakahrolsun kapıtalıst duzen 1 ay kafa ıznı versınler bıze yapalım bebelerı
Hahaahabiz günde 1 kere degerlendirebilseydik o da yeterdi 2 çok bile kuşum ama dün koçişede dedim bi hamile kalayım 9 ay hatta +40 lohusa yanaştırmıcam sanki bi gözü korkmadı degil sus pus oldu