- 1 Mart 2018
- 607
- 487
- 40
-
- Konu Sahibi imagination forever
- #1.141
Gecmis olsun etkilememistir Insaallah icinizi ferah tutun. Ben de ayni sekilde beklemedeyim 3 mart civari regl bekliyorum gelsin sonrasinda calismalara baslicaz insaallah Allah hepimize kolayliklar versinKızlar ya benimde regl e 9 10 gün var daha bi an evvel gelsin istiyorum çünkü biz martta yeni adımlar atacaz eşim varikoselden amaliyat olacak ben hsg çektirmek istiyorum bu ayda da hiç umudum yok açıkçası çünkü tam yumurtlama döneminde ateşli bi rahatsızlık yaşadım 2 3 gün boyunca ağı kesiciler içtim süreklihayatım boyunca regl günümün gelmesini bu kadar 4 gözle bekleyeceğimi hayatta düşünmezdim
Ben Eylul de pozitifi ogrendim sonra kahvalti hazirliyordum bir taraftanda siritiyorum agzim kulaklarimda esim ne oldu bir sey olmus kilo mu verdinBen pozıtıfı gordugumde suprız fln duzenlememzaten benımkı odun.süpriz duzenlesem bıle erkek beynı düz boşa gider dırek koş yanıma geel hamıleyım diye ararım yada evdeysem bagırrım ıcerıye hahahah
Allahım çok amin yaaaBen Eylul de pozitifi ogrendim sonra kahvalti hazirliyordum bir taraftanda siritiyorum agzim kulaklarimda esim ne oldu bir sey olmus kilo mu verdinne oldu bir sey ogrenmissin dedi sonra anladi tabi cok guzeldi ama nasip degilmis
Mart ayi hepimize hayirli ugurlu gelsinRabbim hepimize en yakin zaman da saglikli sihhatli bebisler nasip eylesin
Benim ilthap olup olmadigini blmyorm herhangi bir belirtim akintim agrim yoktu ama kendimde bir rahatlama hissettimBen iltihap için fitil kullanmıştım iyi gelmişti bana
Aynen bende o fitillerden sonra baya bı rahatladım ama ben kullanali neredeyse bı yıl olacakBenim ilthap olup olmadigini blmyorm herhangi bir belirtim akintim agrim yoktu ama kendimde bir rahatlama hissettim
Bilemedm simdi ben bu aylarda elimden geleni yapiyorm Rabbim elbet birini vesile kilcak diye bakalm her ay bisey deniyormAynen bende o fitillerden sonra baya bı rahatladım ama ben kullanali neredeyse bı yıl olacak
Ben de bu ay ovülasyon testleri ile yumurtlama günlerimi bulmaya çalışıyorum sonrasında bitkisel ilaçlar kullanmayı düşünüyorumBilemedm simdi ben bu aylarda elimden geleni yapiyorm Rabbim elbet birini vesile kilcak diye bakalm her ay bisey deniyorm
Teşekkür ediyorumBen 1 litre sute 1 demet maydanozu koyup bi 10 dakika kadar kaynattim sonra belime bi havlu yada etek sarip buharina. Oturdum dikkat et kendini yakma ama. Sonra direk vakit kaybetmeden iliskiye girdik. Yumurtlama gunu biraktim yaklasik uc dort kez bunu yaptim yumurtlamaya kadar. benden bayagi bir ilthap akmisti sonrasında bu şekilde o ay degil ama sonraki ay hamile kalmstim
İlk gebeligimde bir gebenin gunluguyle bata 5 gun varken koyulasmaya baslamsti ama pik gibi degil ondan suphelenip test ypmistimCatlamadan sonra 6. Günüm goguslerimde sızlamaya başladı. Sol kasik ağrım ve bel ağrım mevcut. Ayaklarımın altı yanıyor.. bir gebenin günlüğüne göre 17. Gün test yapmak lazımmış. Ovulasyon testleriyle de erken öğrenme şansım var gibi bir çok yorum okudum. 3 gündür sabahları ovulasyon testi yapıyorum. Henüz bir koyuluk başlamadı. Umarım güzel haber alırız her birimiz..
Ooh afıyet olsun bebısmm,ayy dun benımde cok kasıklarım agrıyordu,degerlendıremedımm dünü malesef erkenden uyuyakalmısız o yorgunlukla hatta bayılmısız desek daha dogru olurAy ben yemeğe davet edildim daha oturuyoruz hiç yapamıcam eve gidincemidem bulanıyor zaten anlamsız bir tokluk hissi var üstümde de sana kolaylarr gelsin yavruşumm
Yani umutlandırmak gibi olmasın sizi ama bir denekuzum birde ovü yaptın mı belki geç yumurtlamışsındır ondan gecikmişsindir
GünaydınnnnOoh afıyet olsun bebısmm,ayy dun benımde cok kasıklarım agrıyordu,degerlendıremedımm dünü malesef erkenden uyuyakalmısız o yorgunlukla hatta bayılmısız desek daha dogru olurartık bugun ınsallah ıkı dolu bı bos bı dolu olsun napalım artık
ay maşallah
günaydın kuşum üşütmüşsün belli sıcak şeyler iç kendini sıcak tut atlatırsın hemen inşallahGünaydınnnnbenimde ağrıyor ve doluluk var ve grip oluyorum boğaz ağrısı burun tıkanıklığı var biraz kötüyüm ne ilaç alınır onuda bilemedim pastil ve burun spreyi ile güne başladım
Ahh canımm teşekkür ederimmgünaydın kuşum üşütmüşsün belli sıcak şeyler iç kendini sıcak tut atlatırsın hemen inşallah
İnşallah canım bakalım neler olacak yorucu bir süreçmiş yaa gerçekten çok uzun yıllar bekleyenlere sabırlar diliyorum inşallahhh herkes tez zaman da kavuşur bebeğine :)Gecmis olsun etkilememistir Insaallah icinizi ferah tutun. Ben de ayni sekilde beklemedeyim 3 mart civari regl bekliyorum gelsin sonrasinda calismalara baslicaz insaallah Allah hepimize kolayliklar versin
parol dışında bişey içme canım yan etki yapmasın nane limon iç iyi gelir ve dediğim gibi kendini sıcak tutAhh canımm teşekkür ederimminşallah atlatırım ilaçsız falan şu süreçte ilaç hiç içmek istemiyorum ne olur ne olmaz diye
Yeşilçay içeyim mi peki sence sallama varda elimde ? Nane limon çok zor anaokulu ama öyle her istediğimizi yapamıyoruzparol dışında bişey içme canım yan etki yapmasın nane limon iç iyi gelir ve dediğim gibi kendini sıcak tut