- 25 Ocak 2023
- 2.516
- 2.452
- 30
-
- Konu Sahibi imagination forever
- #1.201
O uyanmadan yapıyorum zaten ama ben gerçekten takılıyorum yaptıkça en iyisi yapmamak başak burcu takıntılarıgizli yap sadece bizle paylaş ay ona da süprız olur yapmadıgını düşündüğü içinsenden umutluyum bu ay
Pekı sevgılı basakcıgım yumurta tamam sperm tamam ılıskı tamam ama nıye tutmuyor bu bebeler buna ne dıyorsun sekercıgımO uyanmadan yapıyorum zaten ama ben gerçekten takılıyorum yaptıkça en iyisi yapmamak başak burcu takıntılarıben sakla dedim zaten onada kan vermeden söylemicem geçende öyle yapmıştım ahh kuzum olmazsada takılmıyorum ben sağlıklı o da sağlıklı olsun zorluk çekmeyelim yeter tek istediğim bu dış gebelik beni mahvetti duygusal olarak ilk gebeliğim olunca ama ben senden de umutluyum biliyormusun çünkü ne oluyorsa yumurtlamadan önceki ilişkilerde oluyor bence
Benim enfeksiyon vardı diye düşünüyorum kuzumPekı sevgılı basakcıgım yumurta tamam sperm tamam ılıskı tamam ama nıye tutmuyor bu bebeler buna ne dıyorsun sekercıgım
Senin regliye ne kadar vardı yakın zamanda diye hatırlıyorumHaftaya kadar günüm gelmezse test akımınıza bende katılırım
bilmiyorum kuşum nasip olunca zaten tek ilişkiden de oluyor ben pik öncesi ve pik günü degerlendirdim sonra nasip olmadı bıraktık öyle bakalım hepinizle beraber annelere gecelim çok istiyorum çok güzel dosluklar kazandık burdaO uyanmadan yapıyorum zaten ama ben gerçekten takılıyorum yaptıkça en iyisi yapmamak başak burcu takıntılarıben sakla dedim zaten onada kan vermeden söylemicem geçende öyle yapmıştım ahh kuzum olmazsada takılmıyorum ben sağlıklı o da sağlıklı olsun zorluk çekmeyelim yeter tek istediğim bu dış gebelik beni mahvetti duygusal olarak ilk gebeliğim olunca ama ben senden de umutluyum biliyormusun çünkü ne oluyorsa yumurtlamadan önceki ilişkilerde oluyor bence
ben 2022 ekim ayında geçirdimErken başlamak istemiyorum hiç eşime yazdım beni gözlemle ben anlamdırmak istemiyorum yaşadıklarımı dedim ben seni gözlem altına alcam dedi
Kesinlikle ihtiyacım olan tatil bu
Merhaba evet maalesef ekim ayında geçirdim sağ tarafımdaydı 2 doz mtx ve kürtaj oldu ondan sonra ilk denemem oldu hsg falan çekinmedim siz nasıl bir süreç geçirdiniz
kız senin regli gecmemişmıydı hala haftaya kadar beklim diyorsunHaftaya kadar günüm gelmezse test akımınıza bende katılırım
Haklısın yavrumm inan bende çok istiyoeumm beraber olmayı allah nasip edecekk inşallahh çok aminbilmiyorum kuşum nasip olunca zaten tek ilişkiden de oluyor ben pik öncesi ve pik günü degerlendirdim sonra nasip olmadı bıraktık öyle bakalım hepinizle beraber annelere gecelim çok istiyorum çok güzel dosluklar kazandık burda
allah gönlünüze göre versin inşallah ben çektirmedim özeldeki gerek gördü para almak için çünkğ 18 bin dedi devlete gittiğimde gerek yok hamile kalmakla ilgili bir sıkıntı mı yaşadın dedi bende hayır dedim 6 ay kadar olmazsa o zaman isterim dediben 2022 ekim ayında geçirdim
iğne ve ardından ameliyat oldum sağ tüpüm alındı
hsgyi dış gebelikten önce çektirmiştim,dış gebelikten sonra çektirmedim ancak bu adetimde çektiricem inşallah
Senin 18 Şubat'ta yumurtlaman olmuş sankiBu ne simdi ya koyulaşacağıma siliniyor3 gündür yumurtlama ağrısı yaşıyorum bide…
Sigorta yaptırsan o kadar para almıyorlar aslında daha uyguna geliyor siz de yaptirsaniza yaaHaklısın yavrumm inan bende çok istiyoeumm beraber olmayı allah nasip edecekk inşallahh çok amin
allah gönlünüze göre versin inşallah ben çektirmedim özeldeki gerek gördü para almak için çünkğ 18 bin dedi devlete gittiğimde gerek yok hamile kalmakla ilgili bir sıkıntı mı yaşadın dedi bende hayır dedim 6 ay kadar olmazsa o zaman isterim dedi
O gece çok ağrım oldu ama bilemiyorum ya normalde pik olduğunda testim çok koyu oluyorSenin 18 Şubat'ta yumurtlaman olmuş sanki
Bana öyle gibi geldi çünkü o gün koyu olmuş ondan sonra silinmişO gece çok ağrım oldu ama bilemiyorum ya normalde pik olduğunda testim çok koyu oluyor
Bende çok bilgili değilim yeni bu ay bende ovülasyon testi ile yumurtlamayi görmeye çalisiyorumBana öyle gibi geldi çünkü o gün koyu olmuş ondan sonra silinmiş
Kuzum yaşadığım şehirde özel hastane yok zaten ama yaptırmadım da ☺Sigorta yaptırsan o kadar para almıyorlar aslında daha uyguna geliyor siz de yaptirsaniza yaa
Yarın görünüyorSenin regliye ne kadar vardı yakın zamanda diye hatırlıyorumvalla çokk dirayetli çıktın
Bakalım bir kaç testim daha var devam edeyim yapmayaBana öyle gibi geldi çünkü o gün koyu olmuş ondan sonra silinmiş
Yarın görünüyor inşallah öyledir utanmaya razıyımkız senin regli gecmemişmıydı hala haftaya kadar beklim diyorsunsen hamilesin diye içimden geciyor ama bekle bakalım