- 14 Mayıs 2021
- 4.521
- 8.880
- Konu Sahibi imagination forever
- #1.181
Bebegım çatlamtma ıgnesı fln olmusmuydun sen bu ay?ovulasyonlamı takıp ettın?Kızlar çatlamanın üstünden 12 geçti testler negatif imagination forever burdanda dönmez sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebegım çatlamtma ıgnesı fln olmusmuydun sen bu ay?ovulasyonlamı takıp ettın?Kızlar çatlamanın üstünden 12 geçti testler negatif imagination forever burdanda dönmez sanırım
Ovulasyonla takip ettim kuzum Femara kullanmıştım sadece ama olmadı bu ayda nasipte yokmuşBebegım çatlamtma ıgnesı fln olmusmuydun sen bu ay?ovulasyonlamı takıp ettın?
Dur bakalım daha gogsunde agrı şişlik fln varmı pekı?Ovulasyonla takip ettim kuzum Femara kullanmıştım sadece ama olmadı bu ayda nasipte yokmuş
Yok kuzum normalde adet öncesi dokunmazdım göğüslerime o ağrıda yok şuanDur bakalım daha gogsunde agrı şişlik fln varmı pekı?
Belkı gec catlamıstır bebegm bılemeyız.belkı arkadan bı yumoş buyumustur vs vs.iki gün sonra bıdaha test yaparsın adet olmazsanseni sevıyorumYok kuzum normalde adet öncesi dokunmazdım göğüslerime o ağrıda yok şuan
Kısmet artık kuzum bende seni seviyorumBelkı gec catlamıstır bebegm bılemeyız.belkı arkadan bı yumoş buyumustur vs vs.iki gün sonra bıdaha test yaparsın adet olmazsanseni sevıyorum
Erken başlamak istemiyorum hiç eşime yazdım beni gözlemle ben anlamdırmak istemiyorum yaşadıklarımı dedim ben seni gözlem altına alcam dediBebısm olabılır neden olmasınhaydıı bakalım pazar gunu bı test yaparsın olmadı
Kesinlikle ihtiyacım olan tatil buKeske gunde ıkı kere degerlendırebılsek hahahakahrolsun kapıtalıst duzen1 ay kafa ıznı versınler bıze yapalım bebelerı
Merhaba evet maalesef ekim ayında geçirdim sağ tarafımdaydı 2 doz mtx ve kürtaj oldu ondan sonra ilk denemem oldu hsg falan çekinmedim siz nasıl bir süreç geçirdinizsizde dış gebelik mi geçirdiniz
bende sağ tarafımdan dış gebelik geçirdim
Benim dişil enerjide bu yönde ya biz paralel evrende buluşsak mı imagination foreverbiz günde 1 kere degerlendirebilseydik o da yeterdi 2 çok bile kuşum ama dün koçişede dedim bi hamile kalayım 9 ay hatta +40 lohusa yanaştırmıcam sanki bi gözü korkmadı degil sus pus oldu
Ayyy hamişş olarak bulusalım lütfennBenim dişil enerjide bu yönde ya biz paralel evrende buluşsak mı imagination forever
Ha mi le hamile hamile (pozitif enerji evrene) süper oluuuuur sen istanbuldamıydınnn kuzum hatırlayamadım belki sormadım da hiçAyyy hamişş olarak bulusalım lütfenn
Ben randevu aldım kuşum ilaca başlatırmı soracam ama ilaç olmasa bile degerlerime hormanlarıma baktırım en azından ramazan ayı geliyor sonucta düzgün ilac kullanamayabilirim duruma göre bakacam ama umarım gerek kalmaz ya hamiş kalırızHahaahavalla ben adamlarda da suç bulamıyom bebısm artık benımde haftaıclerı hıc canım ıstemıyo,haftasonları ıkı gun ıdeal.mesela tatilde olsak 2 hafta o zaman boyle olmaz bence.bıraz çalısma sartlarından fln da oluyor bence böyle.bıde adamlar bıktı 1 yıldır bu ayda olmazsa ılaca gecıyoruz beraber demı?yoksa son kez bır ay daha deneyecezmı?
buluşalım canım hamileliğe beraber adım atalım İnş.Benim dişil enerjide bu yönde ya biz paralel evrende buluşsak mı imagination forever
hafta ya perşembe test günü yapıyoruz imagination forever O _okyanus
Eşime evdeki testleri sakla dedim bir erken gebeliğim bir kaset test bırakıcak sürekli test yapıyorsun diye kızıyorda banada strese giriyorsun diyor ona göreeee kızlar
sen de gizliden yap çıkarsa kan ver emin ol süpriz yap inşallah gebesindir.Eşime evdeki testleri sakla dedim bir erken gebeliğim bir kaset test bırakıcak sürekli test yapıyorsun diye kızıyorda banada strese giriyorsun diyor ona göreeee kızlar
Yok kuzum haklı çok stres yapıyorum zaten işimde stresli kızlarla birlikte 1 perşembe bir de adet günüm yaparım inşallahsen de gizliden yap çıkarsa kan ver emin ol süpriz yap inşallah gebesindir.
gizli yap sadece bizle paylaş ay ona da süprız olur yapmadıgını düşündüğü için senden umutluyum bu ayEşime evdeki testleri sakla dedim bir erken gebeliğim bir kaset test bırakıcak sürekli test yapıyorsun diye kızıyorda banada strese giriyorsun diyor ona göreeee kızlar