-
- Konu Sahibi imagination forever
Anladım canım aşılama ne zaman nasioben görev gereği bayburttayım aslında bende istanbulda yaşiyorum
Bir hastaneye git araştırıp, aşılama önerecektir doktor, bende senin gibiyim aynı 1 yıldır sebepsiz çocuk olmuyor pazartesi aşılama olacağım inşallahKızlar selammm bende katılmak istiyoruminsallah hepimiz güzel haberler alırız benim yaklasık 1.5 yıldır korunmasız olmasına rağmen gebeliğim oluşmuyor eşimde bende bütün testlerimizi yaptık herşey temiz çıktı rahim filmi sperm testi vs hepsi temiz her ay hormon testi yani bütün tahliller yapıldı yumurta takibi yapıldı ovülasyon testini kendim yapıyorum ama malesef olmuyor ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemem lazım yardımcı olurmusunuz ?
Kaç ayrı doktora gittim en son evet aşılama önerdiler ama normal birliktelikten bi farkı olmadığını söyledi bnde istemedim suan beklemedeyim aşılama nasıl oluyor aşamaları nasıl ?Bir hastaneye git araştırıp, aşılama önerecektir doktor, bende senin gibiyim aynı 1 yıldır sebepsiz çocuk olmuyor pazartesi aşılama olacağım inşallah
pztsi gidicem bn canım iğnelere başlanir hraldAnladım canım aşılama ne zaman nasio
Olursa
Hosgeldın bebısmmmKızlaaaarrr selam ben de geldim , yumurtlama dönemim bugün başladı gün aşırı değerlendirebilirim inşallah, takviyem filan yok bolca avakado ve havucum var :) eşime de çakşır suyu sipariş ettik bakalım… siz neler yapıyorsunuz bu ay evrene güzel enerjilerimizi yolluyoruz inşallah
Merhaba canım hosgeldınKızlar selammm bende katılmak istiyoruminsallah hepimiz güzel haberler alırız benim yaklasık 1.5 yıldır korunmasız olmasına rağmen gebeliğim oluşmuyor eşimde bende bütün testlerimizi yaptık herşey temiz çıktı rahim filmi sperm testi vs hepsi temiz her ay hormon testi yani bütün tahliller yapıldı yumurta takibi yapıldı ovülasyon testini kendim yapıyorum ama malesef olmuyor ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemem lazım yardımcı olurmusunuz ?
Alışır alışır merak etmeHahahaha benim arkadaşım da öyle demişti işte inşallah canım gerçekten öyle sırasıyla olsun, benim zaten geçen ayda 10 gün gecikmisti korunmaya başladıktan sonra böyle oldu bünyem kaldıramadı herhalde spermleri
Ben de sizi görünce yazmak istedim iyiki varsınız ..Madem yumurtluyoruz beraberce güzel güzel bekleyelim o halde çiçeğim :)Hoşgeldinn canımm seni gördüğüme çok sevindim benimde bugün akıntım var takvime göre pik günüSipser
Ahh ne güzel yapmışsınnnBen de sizi görünce yazmak istedim iyiki varsınız ..Madem yumurtluyoruz beraberce güzel güzel bekleyelim o halde çiçeğim :)değerlendirip dualarımızı edip inşallah
Avokado tam yumurtlama zamanında mi tuketilmeli, tam olarak nasıl ve ne için tuketiyorsunuz acabaKızlaaaarrr selam ben de geldim , yumurtlama dönemim bugün başladı gün aşırı değerlendirebilirim inşallah, takviyem filan yok bolca avakado ve havucum var :) eşime de çakşır suyu sipariş ettik bakalım… siz neler yapıyorsunuz bu ay evrene güzel enerjilerimizi yolluyoruz inşallah
Hep gulelim insaallah canimGünaydın kuşum dün çok güldüm Allah da seni güldürsün inşallah düşünüp durduk bu yumuşatıcı ne diye
Ne guzel basliyorsun hadi bakalim gazan mubarek olsunKızlar akıntım bayaa var bugün yumurtlama günüm bugün sanırım sizde ne var ne yok@beyons B Beyond the sky @_okyanus imagination forever @gozdeeng
Canım evet yumurtlama vakti .. atıyorum görseli hemenAvokado tam yumurtlama zamanında mi tuketilmeli, tam olarak nasıl ve ne için tuketiyorsunuz acaba
hahaha hatirliyorum o kisiyi mercimekli bi ismi vardiSırayla güzel haberler alalım inşallaaahe ben hep kaldırıyorum burada birinin kocası bacaklarından tutup sallamış çok gülmüştüm eşime söyledim kahkaha attı birde hemencecik duşa girme kuzum haydi rastgele
Allah gönlümüze göre versin inşallaah kuzummmmNe guzel basliyorsun hadi bakalim gazan mubarek olsun
Ben daha beklemedeyim canim 3 Mart’a kadar hormon ilaci kullanicam sonra adet sonra calismalara baslicam insaallah
Ya ne güldüm hatırladıkçada gülüyorumhahaha hatirliyorum o kisiyi mercimekli bi ismi vardiolay dogruymus
Kuzum nasıl yiyorsun avokadoyu birşeyler ekliyormusun yanına olmadı bende yarın alayımCanım evet yumurtlama vakti .. atıyorum görseli hemen
Çok teşekkür ederim ben de alayım yumurtlama zamanı o zamanCanım evet yumurtlama vakti .. atıyorum görseli hemen
Valla yumuşak olandan alıp , dilimleyip yiyorum üstüne az labne filan sür olmazsa şifa niyetine :)))Allah gönlümüze göre versin inşallaah kuzummmmhayırlısı ve sağlıklısı ne zaman olacaksa o zaman olsun bekleriz ne yapalım
Ya ne güldüm hatırladıkçada gülüyorumbiz yapsak gülmekten içimizdekilerde biter
Kuzum nasıl yiyorsun avokadoyu birşeyler ekliyormusun yanına olmadı bende yarın alayımpek beğenenedim yarısını anca yedim ben geçen hafta