- Konu Sahibi imagination forever
Amin inşallahStres yapmamaya çalış kafanı dağıtacak şeyler le meşgul ol be bol bol dinlen iş yapma inş olumlu sonuç alirsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallahStres yapmamaya çalış kafanı dağıtacak şeyler le meşgul ol be bol bol dinlen iş yapma inş olumlu sonuç alirsiniz
Bebısm benımde bugun akıntım cok arttı bugun 13.gun.eve dondugumde ovulasyon testı yapacagım aksam bakalım nasıl cıkacaksehır dısındayız bugun ancak aksama yapabılırım o yuzden.tam pik olmadıysa yarın degerlendırrım bugun degerlendırmem.sende hıc uzulme bugun degelendırırsın aksamKızlar akıntım bayaa var bugün yumurtlama günüm bugün sanırım sizde ne var ne yok @beyons @Beyond the sky O _okyanus imagination forever G gzd9097
Canm o zaman bu aksam parti zamani Benm genelde akıntı olur 2 3 gün sonra yumurtlama olur ama bu ay tam farkedemedim akıntı vs bakalm ovu testide yapmıyorumKızlar akıntım bayaa var bugün yumurtlama günüm bugün sanırım sizde ne var ne yok @beyons @Beyond the sky O _okyanus imagination forever G gzd9097
Ben bir gebenın gunlugunde pik gordum ya gecen ay ovulasyon testı hevesım yok bu ayen ıyısını yapmıssın,dogal akısa bırakalım bakalımneler olacak heycanla gorecegızCanm o zaman bu aksam parti zamani Benm genelde akıntı olur 2 3 gün sonra yumurtlama olur ama bu ay tam farkedemedim akıntı vs bakalm ovu testide yapmıyorum
Yok yok biz kesin kasım annesiyiz herkesin verimli günleri aynı maşalllaah sana iyi gezmeler kuzum benim yerimede gezBebısm benımde bugun akıntım cok arttı bugun 13.gun.eve dondugumde ovulasyon testı yapacagım aksam bakalım nasıl cıkacaksehır dısındayız bugun ancak aksama yapabılırım o yuzden.tam pik olmadıysa yarın degerlendırrım bugun degerlendırmem.sende hıc uzulme bugun degelendırırsın aksam
olmasada sende değerlendir kuzumm ya bence hepimiz iyi günümüzdeyiz maşallah bizeCanm o zaman bu aksam parti zamani Benm genelde akıntı olur 2 3 gün sonra yumurtlama olur ama bu ay tam farkedemedim akıntı vs bakalm ovu testide yapmıyorum
Degerlendrmeler devam canmYok yok biz kesin kasım annesiyiz herkesin verimli günleri aynı maşalllaah sana iyi gezmeler kuzum benim yerimede gez
olmasada sende değerlendir kuzumm ya bence hepimiz iyi günümüzdeyiz maşallah bize
Aynen canm yapmak istemedim bu ay heyecanla sonuçları görelim bakalım hepimiz için hayırlısı olsunBen bir gebenın gunlugunde pik gordum ya gecen ay ovulasyon testı hevesım yok bu ayen ıyısını yapmıssın,dogal akısa bırakalım bakalımneler olacak heycanla gorecegız
bendee aşilmaaya başliyorum takipte kalalım birbirimizi canımPazar itesi aşılama yaptıracağım işk aşılamam olacak heyecanlıyımm, neler önerirsiniz bana buradan takip edelimm
sende mi bayburttasınPazar itesi aşılama yaptıracağım işk aşılamam olacak heyecanlıyımm, neler önerirsiniz bana buradan takip edelimm
Benim bildiğim canım yumurta çatlayınca biraz daha opaklaşıyor beyaz oluyor akıntıKızlar selam bugün sabah fazla bir şekilde beyaz akıntım oldu bayaa yoğundu yani neden olur acaba pik dönemlerindeyim ama yumurtlama akıntısı şeffaf oluyor diye biliyorum ben
Tamamdır canımm ben bayburtta değilim istdeyim sen bayburtmubendee aşilmaaya başliyorum takipte kalalım birbirimizi canım
ben görev gereği bayburttayım aslında bende istanbulda yaşiyorumTamamdır canımm ben bayburtta değilim istdeyim sen bayburtmu
Canım benim bende hala akıntı başlamadı ovu yaptim onda da belirti yok ama ben yine de değerlendiriyorum belki ben bir hafta geç kalırım sizden belli mi olur bu arada bir arkadaşım dün dedi ki bacakları havaya dik ben 3. Ayda o şekilde kaldım diye bundan sonra öyle deneyeceğim kızlar siz de kaldırın bacaklarıKızlar akıntım bayaa var bugün yumurtlama günüm bugün sanırım sizde ne var ne yok @beyons @Beyond the sky O _okyanus imagination forever G gzd9097
Sırayla güzel haberler alalım inşallaaah e ben hep kaldırıyorum burada birinin kocası bacaklarından tutup sallamış çok gülmüştüm eşime söyledim kahkaha attı birde hemencecik duşa girme kuzum haydi rastgeleCanım benim bende hala akıntı başlamadı ovu yaptim onda da belirti yok ama ben yine de değerlendiriyorum belki ben bir hafta geç kalırım sizden belli mi olur bu arada bir arkadaşım dün dedi ki bacakları havaya dik ben 3. Ayda o şekilde kaldım diye bundan sonra öyle deneyeceğim kızlar siz de kaldırın bacakları
Hahahaha benim arkadaşım da öyle demişti işte inşallah canım gerçekten öyle sırasıyla olsun, benim zaten geçen ayda 10 gün gecikmisti korunmaya başladıktan sonra böyle oldu bünyem kaldıramadı herhalde spermleriSırayla güzel haberler alalım inşallaaah e ben hep kaldırıyorum burada birinin kocası bacaklarından tutup sallamış çok gülmüştüm eşime söyledim kahkaha attı birde hemencecik duşa girme kuzum haydi rastgele