- 1 Mart 2018
- 607
- 487
- 40
-
- Konu Sahibi imagination forever
Gunde bir tane aliyorum ama pek bi ise yaradigi soylenemez cok guclu degil sanirim o yuzden aliskanlik yapmaz diye dusunuyorum dogumdan sonra verdikleri daha guclu oluyordu bu o kadar etkili degil gibiBu ilaç alışkanlık yapmıyor mu canım?
Hormon ilacı kullanirken daha çabuk hamile kalırsın ki doktor öyle demişti bende kullanıyorum hamileyken de devam etmek gerekiyormuş zaten yoksa düşme tehlikesi oluyor. Tiroid icin diyorum ben tabi tsh yüksekliği yani diğerlerini bilemiyorumYok ben daha adetimi duzenlemeye calisiyorumen geride benim heralde
Ama guzel bir gelisme oldu ben hormon ilacini 12 mart yani doktor kontrolune kadar kullanicam saniyordum ilac bir aylikmisyani 3 mart da ilac bitiyor hemen adet olursam 9 gun sonra baslasin calismalar insaallah tabi planlar planlar
Evet tiroid ilaclari o sekilde oluyormus. Benim kullandigim bir cesit dogum kontrol hapi adetimi duzenlemek icin verdiHormon ilacı kullanirken daha çabuk hamile kalırsın ki doktor öyle demişti bende kullanıyorum hamileyken de devam etmek gerekiyormuş zaten yoksa düşme tehlikesi oluyor. Tiroid icin diyorum ben tabi tsh yüksekliği yani diğerlerini bilemiyorum
Hadi yaa kotu olmusBiraz atarlı geldim bu akşamı değerlendiremedik misafirler geç gitti kıslar
Guzel sonuclar alirsiniz insaallah surec nasil isliyor bilmiyorum ama Allah kolayliklar versinPazar itesi aşılama yaptıracağım işk aşılamam olacak heyecanlıyımm, neler önerirsiniz banaburadan takip edelimm
Ahahahah aynısı bizde de oldu valla ben de üzgünüm bu kadar denk gelmesi geçen gece de birlikte konuşuyordukBiraz atarlı geldim bu akşamı değerlendiremedik misafirler geç gitti kıslar
Genelde önemli günlerde o misafirler illa gelirAhahahah aynısı bizde de oldu valla ben de üzgünüm bu kadar denk gelmesi geçen gece de birlikte konuşuyorduk
Bu misafirlerde hep önemli günleri bilirBiraz atarlı geldim bu akşamı değerlendiremedik misafirler geç gitti kıslar
Sorma kuzumHadi yaa kotu olmus
Genelde önemli günlerde o misafirler illa gelir
Bu akşam güzel bir doğum günü kutlaması ile telafi edilir ama dün akşam da önemliydi artık 2 gün değerlendircem napalımAhahahah aynısı bizde de oldu valla ben de üzgünüm bu kadar denk gelmesi geçen gece de birlikte konuşuyorduk
Insaallah guzel haberleri bekliyoruzSorma kuzumartık bu akşama inşallah
Bu akşam güzel bir doğum günü kutlaması ile telafi edilir ama dün akşam da önemliydi artık 2 gün değerlendircem napalımtutacak oldu mu tutuyor ama işte bizimki ihtimallere bırakmamak işi sağlama almak
İnşallahh kuzummmInsaallah guzel haberleri bekliyoruz
Günaydın kuşum dün çok güldüm Allah da seni güldürsün inşallah düşünüp durduk bu yumuşatıcı ne diyeYaa sey mutivitamin kabizlik yapiyor da onun icin
Senden umutluydum o misafirlere rağmen bir yol bulursun ama olsun bugünü mutlaka degerlendir önemli günler gerisi nasipBiraz atarlı geldim bu akşamı değerlendiremedik misafirler geç gitti kıslar
Stres yapmamaya çalış kafanı dağıtacak şeyler le meşgul ol be bol bol dinlen iş yapma inş olumlu sonuç alirsinizPazar itesi aşılama yaptıracağım işk aşılamam olacak heyecanlıyımm, neler önerirsiniz banaburadan takip edelimm
Valla bende umutluydum kuzum 12 yi geçiyordu gittiklerinde eşimde bugün çalışıyor çok zorlamadım ama sinirde olmadım değilSenden umutluydum o misafirlere rağmen bir yol bulursun ama olsun bugünü mutlaka degerlendir önemli günler gerisi nasip
Sağolun inşallahGuzel sonuclar alirsiniz insaallah surec nasil isliyor bilmiyorum ama Allah kolayliklar versin