- 14 Mayıs 2021
- 4.577
- 9.023
-
- Konu Sahibi imagination forever
Bebegıııımm ben bılıyorduuum içime dogmustuu söylemiştim sanadaKızlar elim ayağım titriyor nolur bakin 3 dk içinde çıktı
Amin canım inşallah hayırlısıyla kolaylıkla bebislerimize kavuşuruzHerkese selamlar hanımlar, geçen sene Mart ayında hamile kalmıştım ama malesef bebeğim 10 haftalıkken kalbinin durduğunu öğrendim, sonra temmuz ayında tekrar hamile kaldım ve yine 7 hafta civarında kalp atışları alınamadığı için ikinci kez kürtaj oldum, çok zorlu süreçler yaşadım, bu arada Dr ikinci kez ayni şeyleri yaşadığımız için genetik test istedi, tekrar cesaret edemem diye düşünmeme rağmen uzaklarda bi yerde bir ses hala acaba fikrim değişir mi dediği için test yaptırdık sonuc beklemeye gectik. Ben iki oğlum olduğu için ve yaşım 36 olduğu için artık yeni bir bebek fikrini aklimdan çıkarmıştım ancak aradan birkaç ay geçince yeniden bi özlem duydum. Bu arada genetik test sonuclarimiz normal çıktı. Bebeğimin de yaşasa kız olacağını öğrendim, içim tekrar burkuldu. Şimdi yeniden içim istekle doldu, ailemizi sanki hala tamamlanamamis ve biri eksik gibi hissediyorum. Bu ay yeniden denemeye karar verdik. İnşallah hakkımızda en güzeli en hayırlısı olur kolaylıkla.
Bızım piklerde hafta sonuna dogru baslar dıye dusunuyorum bebegımgunaydın canım bol yumurtlamalı pikli pozitifli güzel bir hafta dileğiyle
benim omega bugün bitiyor kuşum vitaminin geldi onu içiyorum folik içinde var diye ayrıca kullanmıyorum küre devam bende teste başladım benim bugün 10. gün henüz çizgi yok genelde 12 .gün ile 14 gün arası pik olur bakalım arada incir hurma tüketiyorum sabah akıntım çoğaldı bakalım ne olcakBızım piklerde hafta sonuna dogru baslar dıye dusunuyorum bebegımben ovulasyona belırtıler baslayınca baslıycam.az bucuk anlıyorum artık pik olacagı zamanı.vitamını alamadım ama bebısm benomega ve folık asıt alıyorm sadece
Bebegıııımm ben bılıyorduuum içime dogmustuu söylemiştim sanadaçoook sevındım saglıkla kucagına al ınsallah kuzum benım müsait oldugunda degerlendırme gunlerını neler yaptıgını yazabılırmısın ben ve dıger arkadaslarımız ıcın
Doktor bana hp olanı verdi daha az hormon içerdiğini ve etkisinin daha iyi olduğunu söyledi bence doktora danış o şekilde kullan belki daha farklı bisey söylerKızlar bende pkos var inofolic in hangi çeşidini kullansam bu ay, hangisi daha kaliteli yumurta sağlar? İnofolic combi ile inofolic combi HP nin farkini bilen var mi
Bebısmmm noo noo noooo.depresyon neymıs bızı bozarGünaydın canlarBen adet oldum nihayet
Vanım hiç bişey yapmak istemiyor depresyona girmeye bile üşeniyorumboş boş düşünmeden tavana bakasım var
No depresyon yada 1 2 saat girebilirsin hadi tamam sonra gule oynaya devam canımGünaydın canlarBen adet oldum nihayet
Vanım hiç bişey yapmak istemiyor depresyona girmeye bile üşeniyorumboş boş düşünmeden tavana bakasım var
günaydın canım bende bu ay depresyona girmedim çok şükür gayet relaks gecti gelsin çalışmalarGünaydın canlarBen adet oldum nihayet
Öyle canım öyle yarın gidip doktora tekrar test yaptırcam femara bir aylık duruyor dolapta hala ya onu tekrar kullancam ya da bir ilaç daha vardj onu kullancam yarın sorayım doktora tekrar bide tahlil yaptırayım tekrar diyorum ama bakalım artık . Yok canım alıştığım ve kabullendiğim için moralim falan bozulmadı Allah büyükBebısmmm noo noo noooo.depresyon neymıs bızı bozarsen femaramı ıcsen kı bu ay,druna bı danıs.kalıtelı yumurta yaptırıyormus o ilaç kullanan herkes o yönde yorum yapıyor.Bak perlıtıgımızde hamiş kaldı femara ile.hemen titre ve kendıne gel ve kendını sıkma kasma ben bu ay cok relaxım,ayy gecen ay dikenli dolasıyordum resmen.kısmetten öte yol yok bebısım.
No depresyon yes avel avel boşlukNo depresyon yada 1 2 saat girebilirsin hadi tamam sonra gule oynaya devam canım
Aynen öyle canım bari size denk olsaydı zamanım böyle canım sıkılıyorgünaydın canım bende bu ay depresyona girmedim çok şükür gayet relaks gecti gelsin çalışmalar