- 27 Ocak 2024
- 527
- 380
-
- Konu Sahibi imagination forever
Anladimm canm hakkında hayırlısı olsunBen dış gebelik geçirdim ekimde hsg dedi özeldeki doktorum 18 bin istedi sonra istanbulda 5500 e çekilirken tabi bi doktorla orda çekinip siz değerlendirirmisiniz dediğimde başka yerde çekineceksen hiç çekinme dedi sağolsun bende sinirlendim para için istediğine korunma vs sormadımsonra dedim ki ben devlete bi gidiyim o da hiç gerek yok dedi herşeyin temiz hamile kalmakla ilgili sorun mu yaşıyorsun dedi bende hayır 1.5 ayda hamile kaldım dedim 6 ay kadar olmazsa o zaman hsg deriz dedi şubat martta bırak dedi benimde bugün reglim bitti ve bırakıcam süt maydonoz buharı ilgimi çekti o yüzden denemekte fayda var diye düşündüm önlisans mezunuyum kuzum ben atanmam çokkkk zor sen hamilemisin deniyormusunnn
Ay arka arkayayız süper oldu bu destek motive gırla geçecek bu ayP.tesi bitecek canm :)
Senin içinde öyle canım benimAnladimm canm hakkında hayırlısı olsun
Biz korunuyorduk Mart'ta planladigimiz için sigorta yaptırdık işte reglimi bekliyorum ondan sonra ovulasyona baslayacagim reglm de gecikti ilaçlardan sanırım bi an önce başlasa bitse de biz de başlasak
Ay inşallah bakalımm güzel haberlerle gelelim Mart'taAy arka arkayayız süper oldu bu destek motive gırla geçecek bu ay
Senin içinde öyle canım benimooh süper yokmu kasım anneleri grubunda da beraber olmamız süper olacak inşşallllah
Kuzumm yerlesme olmasınKızçeler nasılsınız. Regl olmam gerekiyordu 2 gündür ara sıra peçeteye silince afedersiniz kahverengi leke geliyor devamı gelmedi test negatif
Kuzumm yerlesme olmasınyarın bıdaha yap bi test regl olmazsan bak bu ay goreceksın sana karsıda ıcımde cok olumlu hısler var çok güzel şeyler olacak bu ay ben hıssedıyorum
Ya yok hocam, aslında en mantıklısı temmuzda hamile kalmak oluyor da ben uzatmayalım diye denemeye başladımOo süpermis good goodmerak ettim siz de mi tatili uzatmak için marta denk getirmeye çalışiyorsunuz hamileliği çünkü bizim izinler sıkıntı ya malum çok az
Yaa sorma hocaam başak burcu öğretmen olmak çok zor mükemmelliyetçilik, ayrıntıcılık, eleştirel olmak inanılmaz yoruyor. Senin branşın ne?30 yokum ama 29 varımbaşak burçları olarak ne çektik beee (öğretmenlikten)
kocamlaa sinan çetinle film gibi buluşacaktımhemen bittiği gibi yapmıyoruzda yarın yaparız diye düşünmüştüm bugün yarında maydonoz kürü yapıcaktım ay bilemedim şuan
Okul öncesiYaa sorma hocaam başak burcu öğretmen olmak çok zor mükemmelliyetçilik, ayrıntıcılık, eleştirel olmak inanılmaz yoruyor. Senin branşın ne?
Allah yardımcın olsun canımmm hele hamilelik döneminde Allah çok Çoook yardımcın olsun inşallahOkul öncesikesinlikle çook zor keşke her ayrıntıyı düşünmesem
Canım benimde dün regl olmam gerekiyordu, olmadım, bugün kahverengi lekelenmem oldu cokkkkkkkk az (parmağımın ucu kadarKızçeler nasılsınız. Regl olmam gerekiyordu 2 gündür ara sıra peçeteye silince afedersiniz kahverengi leke geliyor devamı gelmedi test negatif
Canım benim kahve gelirse mutlaka o gün olurdum. Şaşırdım inşallah ikimizinkide yerlesmedirCanım benimde dün regl olmam gerekiyordu, olmadım, bugün kahverengi lekelenmem oldu cokkkkkkkk az (parmağımın ucu kadar) hala silince çok hafif var ama bilemedim bi diyorum yerleşme kanaması olabilir mi diye. Ben regl olmadan önce mutlaka 2-3 gün lekelenmem olur acaba o mu diye şimdilik bekliyorum bakalım, testler negatif. Erken gebelik testi yapamadım normal testte negatif çıktı sonuç. Bilmiyorum
Ahh hayırlı olsun ilk gebemiizz sensinn sanırımKızlar elim ayağım titriyor nolur bakin 3 dk içinde çıktı
Aynen doğru dedin ama çok uzatmaya gelmez yaş da geçiyor zaten bu zamana kadar zor bekledim az dur hele inşallah hemen olur da hepimizinYa yok hocam, aslında en mantıklısı temmuzda hamile kalmak oluyor da ben uzatmayalım diye denemeye başladımyoksa temmuzda hamile kalınca doğum nisana denk geliyor 3 ay da doğum izni eylüle çocuk 6 7 aylık oluyor ama nasip işte bakalım
Aayy hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahKızlar elim ayağım titriyor nolur bakin 3 dk içinde çıktı
Yaaa hadi hayırlı uğurlu olsuuun, Allah sağlık sıhhatle tamamına erdirsin inşallah canımmmm darısı bizlere inşallahKızlar elim ayağım titriyor nolur bakin 3 dk içinde çıktı
Inşallah ben 2 aydır buralardayım bakalım inşallah bu ay olurAynen doğru dedin ama çok uzatmaya gelmez yaş da geçiyor zaten bu zamana kadar zor bekledim az dur hele inşallah hemen olur da hepimizin
Bilmiyorum, sadece şu anda rahimin denk geldiği bölümünde ağrı var birde şişkinlik, ne bileyim bekleyip göreceğizCanım benim kahve gelirse mutlaka o gün olurdum. Şaşırdım inşallah ikimizinkide yerlesmedir
Hayırlı olsun,var gibiKızlar elim ayağım titriyor nolur bakin 3 dk içinde çıktı