- 18 Ağustos 2022
- 1.665
- 2.480
- 29
-
- Konu Sahibi imagination forever
- #4.281
20 dklık sonuç dikkat alınmaz canım. Sabah ilk idrarla tekrar dene bence inşallah vardırVarmı gerçekten 20 dakka civarında olustu yumurtlamanın 10 cu günü laboquik marka onda hiç kuruma çizgisi olusmamisti 1 buçuk senedir onu kullaniyorum
Yok canım hiçbişey yapmadı ameliyat takviye vs. Bu benim ikinci gebeliğim bu arada birincide kalbi durdu kürtaj olmuştum o da kendiliğinden olmuştutedavi oluyor mu takviye alıyor mu canim?
Adetinize kaç gün var. Daha varsa bu tür çizgiler yanıltıyor hep umutlanıp sonra üzülmenizi istemem bence adetiniz gecikince tekrar yapın.Varmı gerçekten 20 dakka civarında olustu yumurtlamanın 10 cu günü laboquik marka onda hiç kuruma çizgisi olusmamisti 1 buçuk senedir onu kullaniyorum
5 gün vardı testi yaptığımda bugun 4 gün kaldıAdetinize kaç gün var. Daha varsa bu tür çizgiler yanıltıyor hep umutlanıp sonra üzülmenizi istemem bence adetiniz gecikince tekrar yapın.
Erken gebelikte dünde yaptim 15 dakkada bi şey vardı bugunde 3 dakkada bişey oluştuAdetinize kaç gün var. Daha varsa bu tür çizgiler yanıltıyor hep umutlanıp sonra üzülmenizi istemem bence adetiniz gecikince tekrar yapın.
Kan verdinmi canim yada testi tekrarladinmi tekrardanİnşallah inşallah çok çok teşekkür ederim Allah ım hepimizi sevindirsin inşallah
Yok canım kan vermedim yarın inşallah vereceğimKan verdinmi canim yada testi tekrarladinmi tekrardan
Ozelemi sağlık ocağı devlet kapalı.diye duydum çünkü canimYok canım kan vermedim yarın inşallah vereceğim
Evet evet özele gidicem mecburenOzelemi sağlık ocağı devlet kapalı.diye duydum çünkü canim
Acele etmeyin belirgin bir çizgi çıkana kadar sonuçta varsa var zaten adet günü net bir şekilde çıkarErken gebelikte dünde yaptim 15 dakkada bi şey vardı bugunde 3 dakkada bişey oluştu
Devlet hastanesinin acil servisi de bakar hiç boşuna para vermeyin nEvet evet özele gidicem mecburen
Progesteron da baktırıcam o yüzden özele gidicem mecburenDevlet hastanesinin acil servisi de bakar hiç boşuna para vermeyin n
maşallah kuşum sağlıkla ilerlesin inşallah
İnşallah kuzumm çok sağoll en yakın zamanda sende aynı şeyleri yaşarsın inşallahmaşallah kuşum sağlıkla ilerlesin inşallah
Selamlar baktırdınız mı hayırlı haberler inşallahProgesteron da baktırıcam o yüzden özele gidicem mecburen
Selamün aleyküm canım yine bennnnmaşallah kuşum sağlıkla ilerlesin inşallah
Bu ay çatlatma iğnesi ve femera aldım bugün iğnenin 10. Günü doktor kan ver dedi. Geçen ay düşükten sonra dinlendim bu ay başladık. Kan verdim 3.9 çıktı doktor a yazdım cevap vermedi.. yine mi kimyasal olacak korkusu sardı. Geçen de 10 un. Da 3 çıkmıştı 13. Günü 10 çıkmıştı.. sen ne yapıyorsun nasılsınmaşallah kuşum sağlıkla ilerlesin inşallah
Merhaba ne yaptınız son durumuz nedir var mı testlerinizde koyulaşmaVarmı gerçekten 20 dakka civarında olustu yumurtlamanın 10 cu günü laboquik marka onda hiç kuruma çizgisi olusmamisti 1 buçuk senedir onu kullaniyorum
Canım ne yaptın testlerde koyulaşma oldumu daha sonraKızlar bir test kurbanı daha
Aslında her ikisinde de gölge gibi var ama dünki gibi, koyulaşma yok