-
- Konu Sahibi imagination forever
- #4.261
Aminnn canım benim inşallahzaten bayram nedeniyle sağlık ocağına filan gidemem bakalım beklicez olmazsa özelde kan veririm ama bi süre daha takip edeyim şurda kalmış 3 güncük dimi
Tamam canım benim inşallah sağlıklısıyla o sürece de gelebilirimDimi çok az kaldı üç günden birşey olmaz. Eğer kan verirsen yaz burayada merak ederim
İnşallah canım benimTamam canım benim inşallah sağlıklısıyla o sürece de gelebilirim
Bence var gibi kan ver canım insallah güzel sonuçlar alirsinnCanım şimdi geldim işten de yaptım test su filan hiç dikkat etmedim yalnız çay kahve bolca içtim bugün
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim bu hayırlı gecede Rabbim isteyen herkese nasip etsinBence var gibi kan ver canım insallah güzel sonuçlar alirsinn
Sağlıkla gelsinler ikizsede teksede inşallahYaaa bence ikizler bak yatkınlık da varmış
Ben İnofolic combi hp kullandım ve oreferon kullandım demir ilacı olarakkızlar merhaba pcos olup deneyenler var mı yeniyim pek bilmiyorum platformu öğreneceğim inşallahne önerirsiniz inositol kullanıyorum ve demir
Ayyyy eveeettt çok güzel oldun sen oldun
Aminnnn inşallah canım benimmmAyyyy eveeettt çok güzel oldun sen oldun
İnşallah sağlıcakla devam eder canım
canım gebelik icin di miBen İnofolic combi hp kullandım ve oreferon kullandım demir ilacı olarak
Çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Evet canımcanım gebelik icin di mi
insallah allah kısa sürede nasip etsin hepimize kuzumEvet canım
Evet canım varikosel var eşimdeinsallah allah kısa sürede nasip etsin hepimize kuzumeşinde sorun var mı peki
İnşallah inşallah çok çok teşekkür ederim Allah ım hepimizi sevindirsin inşallahÇok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallahvar var
tedavi oluyor mu takviye alıyor mu canim?Evet canım varikosel var eşimde