- 5 Kasım 2023
- 1.271
- 369
- 25
-
- Konu Sahibi imagination forever
- #4.341
Evet oldum progestan baş donmesi mide bulantısı yapmamasi için vajinadan fitil gibi alınması gerekiyor ağızdan alınca öyle yan etki yapıyor dupbaston en güvenilir en yan etkisiz ilaç tabi doktor kontrolünde kullanıldığı süreceO yüzden zaten vermişti. Progestanda kullandım ama aşırı baş dönmesi ve kasık ağrısı yapıyor ben bu ay başka bir düzenleyici kullanıyorum. Adet oldunuz mu bu arada
canim bence hemen kan testi yap bi ya da en güvenilir hamilelik testiniYok canım vermedim
Aaaa hamilemisin canımYok canım vermedim
Ay Allah söyletti galibaAaaa hamilemisin canım
Anladım canımAy Allah söyletti galiba. Yok canım değilim adetim tam sökülmedi üç gündür lekelenmeli geliyor oyüzden soruyor
Böyle olunca çok kötü oluyor. Tam sökülemediği için uzun sürüyor bitmek bilmiyor. Benim de femaraya başlamam lazım ama bu lekelenme yüzünden hangi günden saymam gerektiğini bilmiyorum. Doktorumada ulaşamıyorum offf ofAnladım canımiki aydır malesef benim de öyle hatta 2 gün gecikmeli geldi. Doktor sıkıntı gördü bu ay hep o çatlatma iğnelerinden yumurta büyüten ilaçlardan oldu. Düzenleyici verdi bu ay inşallah düzelir
Merhaba arkadaşlar, bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Geçen nisan ayında bebeğimi kaybettim 7 haftaliktı. Doktorumun önerisiyle 3 ay korunduk. Daha sonra tüm testler yapıldı eşimin de dahil her şey yolunda denildi. Son 2 aydır da ovulasyon testiyle deniyoruz ama tekrardan hamile kalamadım. 3-4 ay önce gittigimde doktorum denemeye devam dedi. Doktorumdan memnunum ama acaba başka doktora gitsem mi fikir için? Ya da başka neler yapabiliriz sizce arkadaşlar.
Ben de aynı evhama sahibim. Ovulasyon ile kesin denk gelsin dedik ama onunla da olmadı. Atladığımız bir şey bi tahlil mi var diye merak ediyorum artıkBiz de ekimde kaybettik ne yazık ki bizimki de 2 adet bekle demişti.. o zaman beri deniyoruz ama nasip olmadı henüz.. bizim doktorda bekleyin ve deneyin diyor ama ben iyice evham yaptım
Ay canım maşallahBeraber bu yola çıktığım canım arkadaşlarım ben bir fotoğrafla aranıza geldimbeyons imagination forever Bright-1619 sevayd
Kuzumm çok teşekkür amiiinAy canım maşallahdaha güzel günlerin yolların olsun inşallah sağlıkla hayırla devam etsin hep bizden de eksik etme duanı
Maşallah canım, ne kadarlık oldun? Bebiş görünüyor mu tam anlayamadımBeraber bu yola çıktığım canım arkadaşlarım ben bir fotoğrafla aranıza geldimbeyons imagination forever Bright-1619 sevayd
6.haftaya girdik kuzum yolk görünüyormuşMaşallah canım, ne kadarlık oldun? Bebiş görünüyor mu tam anlayamadım
Canım benim çok sevindim rabbim sağlıkla ilerletsin inşallahBeraber bu yola çıktığım canım arkadaşlarım ben bir fotoğrafla aranıza geldimbeyons imagination forever Bright-1619 sevayd
İnşallah canım çokk sağolCanım benim çok sevindim rabbim sağlıkla ilerletsin inşallah
Canım hamileliğini öğrendiğinde progesteron hormonun kaçtıİnşallah kuzumm çok sağoll en yakın zamanda sende aynı şeyleri yaşarsın inşallah
Bakılmamış kuzum onaCanım hamileliğini öğrendiğinde progesteron hormonun kaçtı
Benim beta değerim 103 progesteron hormonu 8 çıkmış doktor gel iğne yapicaz sana progesteron düşük dedi çok korkuyorumBakılmamış kuzum ona