- 14 Haziran 2023
- 6.384
- 5.206
- 23
- Konu Sahibi imagination forever
- #4.301
Yok canım olmadı hala gölge gibi çıkıyor ama koyulaşmıyor. Bugün yarın adet olmam lazımCanım ne yaptın testlerde koyulaşma oldumu daha sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım olmadı hala gölge gibi çıkıyor ama koyulaşmıyor. Bugün yarın adet olmam lazımCanım ne yaptın testlerde koyulaşma oldumu daha sonra
Yok bugün baktıracağım dün gidemedim şimdi çıkıyordum evdenSelamlar baktırdınız mı hayırlı haberler inşallah
Alla alla gölge neden çıkıyor acaba. İnşallah koyulaşır canımYok canım olmadı hala gölge gibi çıkıyor ama koyulaşmıyor. Bugün yarın adet olmam lazım
Yani pek umudum yok ama inşallahAlla alla gölge neden çıkıyor acaba. İnşallah koyulaşır canım
Haydi hayırlı haberlerYok bugün baktıracağım dün gidemedim şimdi çıkıyordum evden
Betam 126 çıktı progesteron baktırdım o da 12.36 sınır değerde progestan başlıcam sanırımHaydi hayırlı haberler
Yok yok normal 3 gün olmuş sağlıkla kucağınıza alınnnnKızlar 4 + 4 gebeyim bugün beta verdim cumartesi günü değer 274 çıkmıştı bugün 918 çıktı ikiz mi acaba bilemedim böyle yükselen var mı
Çoook sevindim kendim o haberi almış gibi oldum sağlıkla gelsin kolaylıkla gelsin bizlere de dua et rabbim bebişle sonuçlandırsın aşılamamızıBetam 126 çıktı progesteron baktırdım o da 12.36 sınır değerde progestan başlıcam sanırım
Aminn isteyen herkese nasip etsin rabbim bu hayırlı gündeÇoook sevindim kendim o haberi almış gibi oldum sağlıkla gelsin kolaylıkla gelsin bizlere de dua et rabbim bebişle sonuçlandırsın aşılamamızı
Olsun kuzum kaç aydır bir kere silik gördüm oda çok derinden fos çıktı zaten. İnşallah önümüzdeki ay olur canım Allahtan ümit kesilmezYani pek umudum yok ama inşallah
İnşallahOlsun kuzum kaç aydır bir kere silik gördüm oda çok derinden fos çıktı zaten. İnşallah önümüzdeki ay olur canım Allahtan ümit kesilmez
Benimde öyle kuzum hatta iki aydır 28 olan döngüm 32 oldu doktor tıbbi bir şeyler dedi düzenleyici verdi bu ay stres yada yaşam tarzında bir değişiklik yaşadın mı dedi bende stres maksimum düzeyde malesef düzelecek gibi de değil sol yanımda hep sızlama kıpırdanma filan olur hep adete yakın demekki bu yüzdendi hep.ama kesinlikle bu düzensizlik bende çatlatma iğneleri aşılama süreçlerinden sonra başladıkızlar reglim böyle az az geliyor sorun ne acaba ya başına böyl bi şey gelen oldu mu bebek düşüncesi stresi mi acaba dedim
Maalesef dünde test yaptım aynı çıktı sanırım prodoctor markada kuruma çıkartıyor kaset testte bişey çıkmadı Perşembe veya cuma regl olmam gerek artık regl gününü bekleyeceğim test yapmadım bugün aynı diyeMerhaba ne yaptınız son durumuz nedir var mı testlerinizde koyulaşma
İyi bayramlar Canım, ben de normalde her ay reglin 12. Günü pik görür 13 te çatlardı ama son iki aydır 15. Gün pik görüyorum yani değişiklik olabilir testin varsa ovülasyonla takip et derim bir de yumurtlama akıntısına.Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese iyi bayramlar bişey sormak istiyorum da size ben bugün adet döngümün 15.günündeyim. Normalde her zaman 14.günü piki görüp 15.günü çatlamayi görürdüm hiç şaşmazdı. Ama şu an 15.gündeyim pike yakın bile değil çizgi. Bu normal mi yumurtlama olmayacak mi ki acaba bu ay?
Oynama olabiliyor yani canım çok teşekkür ederim bilgin içinİyi bayramlar Canım, ben de normalde her ay reglin 12. Günü pik görür 13 te çatlardı ama son iki aydır 15. Gün pik görüyorum yani değişiklik olabilir testin varsa ovülasyonla takip et derim bir de yumurtlama akıntısına.
Çok erken çıkan silik çizgiler yanıltıyor malesef canım hayırlısı olsunMaalesef dünde test yaptım aynı çıktı sanırım prodoctor markada kuruma çıkartıyor kaset testte bişey çıkmadı Perşembe veya cuma regl olmam gerek artık regl gününü bekleyeceğim test yapmadım bugün aynı diye