- 26 Aralık 2015
- 11.545
- 18.534
- 34
- Konu Sahibi imagination forever
- #4.241
Bir şey dicem ikiz gibi hissettimBugünde kan vermiştim 887 çıktı çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir şey dicem ikiz gibi hissettimBugünde kan vermiştim 887 çıktı çok şükür
Artışın güzel. Erken dönemde bi ağrın sızın allah korusun bi kanaman yoksa doktora gitmenin pek bi anlamı yok bence çünkü değerler daha yükselmediği için kese bebek kalp atışı göremezsin. Bayram sonu falan gidersen daha iyi olabilirKızlar merhabalar
29 martta kan verdim beta 0.08 çıktı
2 Nisan da tekrar verdim 33.51 çıktı
4 nisanda yani bugün de verdim 101 çıkmış nasıl sizce artışı cumartesi günü gideceğim doktora hem randevu bulamadım hem de işten geç çıkıyorum bu sırada aile hekimi folik asit vermişti onu kullanıyordum 1 aydır devam ediyorum sıkıntı olmaz dimi hemen doktora gitmemek içime dert oldu
Bence daha geç bile gitsen iyi olur. Çünkü erkenden gitsen de yapılacak birsey yok. Kendini hiç strese katma reglin 3 4 gün gecikince veya beta seviyen 1500 ü geçince hiç değilse kese gözükürKızlar merhabalar
29 martta kan verdim beta 0.08 çıktı
2 Nisan da tekrar verdim 33.51 çıktı
4 nisanda yani bugün de verdim 101 çıkmış nasıl sizce artışı cumartesi günü gideceğim doktora hem randevu bulamadım hem de işten geç çıkıyorum bu sırada aile hekimi folik asit vermişti onu kullanıyordum 1 aydır devam ediyorum sıkıntı olmaz dimi hemen doktora gitmemek içime dert oldu
Yok yok değil muhtemelen artış 2 günde 2 katı olmuş ikiz abim ve ablam var genetik olarak ikize yatkınlık var ama sanmıyorumBir şey dicem ikiz gibi hissettim
Bence bu gölge var orda prodoctor markamıKızlar bi bakar mısınız bence yok ama yine de sizin fikirlerinizi almak istedim yorumlarsanız sevinirim
Teşekkür ederim yorumunuz için de emin değilim ben awox marka testBence bu gölge var orda prodoctor markamı
Ne kadar zamanda çıktı inşallah vardır yumurtlama takip ettinizmiTeşekkür ederim yorumunuz için de emin değilim ben awox marka test
Canım yeniden yaptın mı testTeşekkür ederim yorumunuz için de emin değilim ben awox marka test
Yok etmedim 10 dk içinde çıktıNe kadar zamanda çıktı inşallah vardır yumurtlama takip ettinizmi
Canım yapamadım valla koştur koştur işe geldim kaldı bugünCanım yeniden yaptın mı test
Yaaa bende yapmışsındır dedim. Olmadı akşam yaparsınCanım yapamadım valla koştur koştur işe geldim kaldı bugün
Aynen canım bakacağım duruma göre akşam su içmeden yapmam lazımYaaa bende yapmışsındır dedim. Olmadı akşam yaparsın
Yaaa bence ikizler bak yatkınlık da varmışYok yok değil muhtemelen artış 2 günde 2 katı olmuş ikiz abim ve ablam var genetik olarak ikize yatkınlık var ama sanmıyorum
Canım şimdi geldim işten de yaptım test su filan hiç dikkat etmedim yalnız çay kahve bolca içtim bugünYaaa bende yapmışsındır dedim. Olmadı akşam yaparsın
Aaaaaa bak çizgi koyulaşmış netleşmiş bence pozitif. Kan vermelisin benceCanım şimdi geldim işten de yaptım test su filan hiç dikkat etmedim yalnız çay kahve bolca içtim bugün
Ya öyle mi diyorsun bilemedim adetime 2-3 gün kaldı adet günümü mü beklesem acabaAaaaaa bak çizgi koyulaşmış netleşmiş bence pozitif. Kan vermelisin bence
Aslında bekleyebilirsen daha iyi adet gününe kadar testle takip edersin ayyy inşallah sağlıcakla koyulaşırYa öyle mi diyorsun bilemedim adetime 2-3 gün kaldı adet günümü mü beklesem acaba
Aminnn canım benim inşallah zaten bayram nedeniyle sağlık ocağına filan gidemem bakalım beklicez olmazsa özelde kan veririm ama bi süre daha takip edeyim şurda kalmış 3 güncük dimiAslında bekleyebilirsen daha iyi adet gününe kadar testle takip edersin ayyy inşallah sağlıcakla koyulaşır