-
- Konu Sahibi imagination forever
- #4.041
Canım benimde 9.72 çıktı sende başlarinda yakaladın demekki pazartesi sağlık ocağına gidicem inşallah yükselir inşallah degerlerimiz yavrularımızı hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsunKızlar sonucum 7.30 var diyebilir miyiz gebelik? Kafayı yicem.melegim can kim vardı aklım durdu etiketlemeye
Canım benim inşallah hayırlısıyla artış olur sen tahlil tekrar vericekmisin artışların inşallah güzel olur
Canım benim yorumumun altına yorum yazdığın için ben etiketlendim.Canım benim inşallah hayırlısıyla artış olur sen tahlil tekrar vericekmisin artışların inşallah güzel olur
Onun çatlayan iki yumurtada döllenmişti canım erken ögredi galiba ama degeri seninki ile aynıydı ve yükseldi seninde öyle olacak inşallah yarın idrar testide yapsana bi merakdan çatlıcamAy inşallah kuzum cidden Allah’ıma sığındım artık savaşçı da mı peki gününde öyle öğrenmişti yoksa gününden önce mi? Hatırlıyor musun. Ben çok inanıyorum bu ay çok farklı inandım inşallah rabbim sağlıkla ilerletir
Eve gelip yaptığımda silik çıkmıştıOnun çatlayan iki yumurtada döllenmişti canım erken ögredi galiba ama degeri seninki ile aynıydı ve yükseldi seninde öyle olacak inşallah yarın idrar testide yapsana bi merakdan çatlıcam
Yaaaa inşallah kuzum duanı eksik etme inşallah sağlıkla ilerler
Peki sen ne zaman yaptırdın kaçıncı gün kuzum? İnşallah sağlıkla ilerler güzel sonuçlar alırızCanım benimde 9.72 çıktı sende başlarinda yakaladın demekki pazartesi sağlık ocağına gidicem inşallah yükselir inşallah degerlerimiz yavrularımızı hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun
Canım pazartesi bir daha ver dedi doktoruma sonucu attım. Arada bir değer dedi pazartesi bir daha verelim dedi Progestan fitil kullanmaya devam dediCanım benim inşallah hayırlısıyla artış olur sen tahlil tekrar vericekmisin artışların inşallah güzel olur
Bir şey sormak istiyorum aşılama nemde yaptırmıştım 11. gün sonra adet olmuştum çatlatmanın 14. Günüydü yani tutmamıştı sizin aşılamadan sonra geç döllenme gibi duruyor. Sonrasında birliktelik olmuşsa korkmayın bence yükselir değer hayırlısı olsunCanlarım çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah sağlıkla ilerler merakla bekliyorum
Kusura bakma ablamCanım benim yorumumun altına yorum yazdığın için ben etiketlendim.
Ben ayın 17 sinde olmuştum sonra bu ay gecikince gidip verdim bu sonucu elde ettim pazartesiyi bekliyorum ki gideyim bakalım doktor nediyecekPeki sen ne zaman yaptırdın kaçıncı gün kuzum? İnşallah sağlıkla ilerler güzel sonuçlar alırızkucağımıza da almak nasip olur
İnşallah ikimiz de güzel sonuçlar alırız aminBen ayın 17 sinde olmuştum sonra bu ay gecikince gidip verdim bu sonucu elde ettim pazartesiyi bekliyorum ki gideyim bakalım doktor nediyecek
Ben aşılamayı 13:00 da olmuştum doktor demişti ki bugünün akşamını da değerlendirin yarından sonra pek ifade etmiyor demişti. Ben de onun dediğini uyguladım. Yani aşılamanın olduğu geceyi de değerlendirdik sonrasında olmadı. İnşallah sağlıklı gebeliktirBir şey sormak istiyorum aşılama nemde yaptırmıştım 11. gün sonra adet olmuştum çatlatmanın 14. Günüydü yani tutmamıştı sizin aşılamadan sonra geç döllenme gibi duruyor. Sonrasında birliktelik olmuşsa korkmayın bence yükselir değer hayırlısı olsun
Ne demek canımKusura bakma ablam
Aminn kuzum aminnn inşallah sen test verdin mi pekiİnşallah ikimiz de güzel sonuçlar alırız amin
Kuzum işte dün (30 Mart) verdim 7.30 çıktı değerim. Doktorum pazartesi bir daha verelim dediAminn kuzum aminnn inşallah sen test verdin mi peki
Adet gecikmeniz 6 gün mü olduBen henüz daha adet olmadım geçen neden sarımsı ve şeffaf akıntı oldu anlayamadım kafaya da takmak istemiyorum hayal kırıklığı yaşamamak için 5+1 da adet olmadım henüz