- 18 Ağustos 2022
- 1.668
- 2.483
- 29
-
- Konu Sahibi imagination forever
- #3.941
Amiin. Darısı bu grupta bu günleri görmeyi bekleyen tüm canların başına tez zamanda inşallahAyyyy kuzum yazının sonuna gelene kadar bende çok korktumAllahtan iyisiniz ikinizde çok sevindim sağlıkla büyüsün minnoş aslında haftanda küçük değil ki nasıl karından duyamamış hayret doğrusu
Amin kuzum amin inşallahAmiin. Darısı bu grupta bu günleri görmeyi bekleyen tüm canların başına tez zamanda inşallah
Vallahi ben de şaşkınım milattan önceden kalma sanırım makine..
Yarin doktora gidecegim canim cagirmisti cuma gel diye kani sali verdim.İlk tahlil değil düzenli artış önemli canım. 2 gün arayla kan ver takip et. En az %60 artması lazım yani cumartesi günü en az 160 pazartesi günü de en az 256 falan olması lazım.
Dün yapmıştım bende t çokO herkeste olmuyor kuzum yani belli olmuyor vücuttaki lh al oranı da göre değişir benim lh 5 yani çok belli olmaz
İyi bir markanın erken gebelik testini dene canım silik çizgi mağduru olmanı istemem.geçen ay bizlerde yaşadık malesef. Kuruma çizgisi ile karışmış gibi ilk halini bilmiyorum çünkü bence tekrarla yada kan ver kafan rahat olsunKızlar cumartesi yapacaktım ama elimde kalan son laboquick testle bi öylesine yapayım dedim. İlk idrar değil 1-2 saatlik idrar. İlk yaptığımda hafif gözle pek görülmeyen belli belirsiz bir çizgi var gibiydi yok dedim hatta. Kuruduktan sonra böyle olmuş. Aranızda laboquick kullanıp kuruma çizgisi yapıyor mu bilen var mı?
İdrarı fazla bekletmişsin canım tekrar yap. Labo kuruma çizgisi çıkarmaz. İdrarın beklemesi doğru sonuç çıkarmazKızlar cumartesi yapacaktım ama elimde kalan son laboquick testle bi öylesine yapayım dedim. İlk idrar değil 1-2 saatlik idrar. İlk yaptığımda hafif gözle pek görülmeyen belli belirsiz bir çizgi var gibiydi yok dedim hatta. Kuruduktan sonra böyle olmuş. Aranızda laboquick kullanıp kuruma çizgisi yapıyor mu bilen var mı?
Kuzun inşallah vardır bebeğin seninledirKızlar cumartesi yapacaktım ama elimde kalan son laboquick testle bi öylesine yapayım dedim. İlk idrar değil 1-2 saatlik idrar. İlk yaptığımda hafif gözle pek görülmeyen belli belirsiz bir çizgi var gibiydi yok dedim hatta. Kuruduktan sonra böyle olmuş. Aranızda laboquick kullanıp kuruma çizgisi yapıyor mu bilen var mı?
kuruma çizgisiymiş kuzucumKuzun inşallah vardır bebeğin seninledirlaboquick testi çok severim ama nadir de olsa bana kuruma çizgisi çıkardığı oldu ama saatler sonrasında
Evet maalesef işte kuruma çizgileri aldatıcı oluyor kuzum saatler sonra çıksa da insan acaba mı diyorkuruma çizgisiymiş kuzucumyıkadım silinmemişti ama demekki o da hurafeymiş
E silinmiyorsa pozitif olmuyor muydu valla kafam karıştı benimkuruma çizgisiymiş kuzucumyıkadım silinmemişti ama demekki o da hurafeymiş
Öyle oluyorduE silinmiyorsa pozitif olmuyor muydu valla kafam karıştı benim
İşte ben de öyle biliyordum kızlar ama değilmişE silinmiyorsa pozitif olmuyor muydu valla kafam karıştı benim
Öyle oluyordu
12. Gün bugün bebeğim. Sabah yaptım negatiff :) regl bekliyorummm artıkk kısmet sana inşallahEvet maalesef işte kuruma çizgileri aldatıcı oluyor kuzum saatler sonra çıksa da insan acaba mı diyorkaç günün kaldı senin dur bekleyelim bakalım
Anladım kuzum hayırlısı diyelim inşallah. Ben yarın kan vereceğim direkt. Bu ay test ile uğraşmadım. Aşılama oldum.bugün 14. Gün12. Gün bugün bebeğim. Sabah yaptım negatiff :) regl bekliyorummm artıkk kısmet sana inşallah
En iyisini yaptın kuzum senin testler zaten sürekli fake atıyordu. İnşallah yarın güzel sonuçlar alırsın beni de etiketle olur mu? Uzun zamandır uğraşıyorsun. Zaten eski gruptan bi sen bi ben kaldık gebe kalmayanAnladım kuzum hayırlısı diyelim inşallah. Ben yarın kan vereceğim direkt. Bu ay test ile uğraşmadım. Aşılama oldum.bugün 14. Gün
Bir de ben. Daha belli değilEn iyisini yaptın kuzum senin testler zaten sürekli fake atıyordu. İnşallah yarın güzel sonuçlar alırsın beni de etiketle olur mu? Uzun zamandır uğraşıyorsun. Zaten eski gruptan bi sen bi ben kaldık gebe kalmayan
Hiç sorma herkes doğurdu büyüttü biz daha mücadeleye devamEn iyisini yaptın kuzum senin testler zaten sürekli fake atıyordu. İnşallah yarın güzel sonuçlar alırsın beni de etiketle olur mu? Uzun zamandır uğraşıyorsun. Zaten eski gruptan bi sen bi ben kaldık gebe kalmayan
Güzel haberlerini bekliyoruzHiç sorma herkes doğurdu büyüttü biz daha mücadeleye devamAllahım hayırlısı ile nasip etsin şaka bir yana. 20 ayı geçkin oldu valla. İnşallah yarın güzel haber alırım yazarım buraya etiketlerim
İnşallah canım hepimiz birbirimize güzel haberler veririz inşallahGüzel haberlerini bekliyoruz