- 8 Eylül 2021
- 989
- 238
-
- Konu Sahibi imagination forever
- #3.981
Hafif kanama oluyor zaten işlemden sonra bir kaç gün enfeksiyon kapma da kolay oluyormuş o yüzden antibiyotik vermişti bana hatta ben o ayı değerlendirmek istemiştim ama nette hep bu şekilde açıklamalar olunca vazgeçip doktoru dinlemiştim canım bilmiyorum zaten sonrasında da bir şey olmazdı gebelikte oluşmadı. Hormon tahlillerin nasıl amh yumurta sayımı vs.canım ben çektirdim bu ay doktora sordum 3 gün korunun dedi hatta antibiyotikte vermedi bana 3 gün korunman yeterli dedi her doktor kafasına göre bişeyler yapıyor yaa insan neye kime güveneceğini şaşırıyor
canııımmm çok teşekkür ederim darısı isteyen herkese olsun :))canımm yeni görüyorum dün yoğunuluğm vardıı inşallahh sağlıkla ilerler sağlıkla kucağına alırısn kendim gibi sevindim gönlünce olsun inşallah herşeyy
Evet canım bende de oldu lekelenmeler 3 gün sürdü , benim ikinci evliliğim kuzum bu ilk evliliğimden 1 oğlum var 13 yaşında allah uzun ömürler versin sağlıklı inlşallah geçen yıl haziran ayında evlendim 2 ay korunduk ben sivilce tedavisi için aknetrend kullanmıştım onun için bekledik sonrasında bütün tahlillerime baktırdım canım vajinal ultrasonla baktı dktorum yaşınıza göre yumurta rezerviniz 7 8 yaş daha geçn durumda dedi amh ve diğer testler istedi amh 4 çıktı gayet güzel hiç bir sorun yok dediler eşimden sperm testi istendi ondan biraz sorun çıktı varikosel dediler ama amaliyatlık bişy yok denildi bi takviye verildi 3 ay kadar kullandı keçiboynuzu pekmezi ile birlikte bu ay başında tekrar test verdik %5 kadar artmış çıkan değerler gebelik oluşturabilecek düzeyle çok iyi değil çokta kötü değil dediler ama hala hiç bişey yok süreci böyle benim :) ne yapacağım bilmiyorum eşim tüp bebek istemiyor onun çocuğu yok onun ilk evliliği ben kendimden daha çok onun için istiyorum açıkçası aşılama deneyeceğim ama onunda tutma ihtimali çok düşükmüş uzun yazdım biraz :)Hafif kanama oluyor zaten işlemden sonra bir kaç gün enfeksiyon kapma da kolay oluyormuş o yüzden antibiyotik vermişti bana hatta ben o ayı değerlendirmek istemiştim ama nette hep bu şekilde açıklamalar olunca vazgeçip doktoru dinlemiştim canım bilmiyorum zaten sonrasında da bir şey olmazdı gebelikte oluşmadı. Hormon tahlillerin nasıl amh yumurta sayımı vs.
Kuzum ben de çok vardı 5x8 mm yazıyorduKuzum polibin kaç mm ya da kaç cm di
Bende de bir tane var 5*6 mm o yüzden sordumKuzum ben de çok vardı 5x8 mm yazıyordu
Bir taneyse sorun olmuyormuş sanırım bilmiyorum net. Ama benim ne kadar çoksa artık doktor fotosunu çekip derste anlatırım hiç böyle bir vakayla karşılaşmadım demiştiBende de bir tane var 5*6 mm o yüzden sordum
Aaaa çok geçmiş olsunBir taneyse sorun olmuyormuş sanırım bilmiyorum net. Ama benim ne kadar çoksa artık doktor fotosunu çekip derste anlatırım hiç böyle bir vakayla karşılaşmadım demişti
canım test yaptın mı tekrar bugünAaaa çok geçmiş olsunGeçmiş şükür
test yaptın mı canımKızlar sarımsı turuncu şeffaf bir akıntım var bu şekilde gebe kalan var mı adetime de 4 gün geçti
Dün yapmıştım negatif regl mi olacağım acabatest yaptın mı canım
olabilir canım regl başlangıcı da olabilir enfeksiyon da olabilirDün yapmıştım negatif regl mi olacağım acaba
Benimde eşimin ileri hızı düşük. Her gün iki kaşık keçiboynuzu ve 1 adet muzu yediriyorum.ParlayanGece canım benim değerler çok şükür normal çıktı, eşimde ileri hız biraz düşükmş öyle dedi
Hangi marka aldınız kuzu keçiboynuzu? Alıcaz bizde.. Muzda mı iyiymiş? Peki başka varmı bildiğin takviyeBenimde eşimin ileri hızı düşük. Her gün iki kaşık keçiboynuzu ve 1 adet muzu yediriyorum.
Muz da iyiymiş. Zühre anadan aldım ben orijinalliği var. Tadı da güzel.Hangi marka aldınız kuzu keçiboynuzu? Alıcaz bizde.. Muzda mı iyiymiş? Peki başka varmı bildiğin takviye
Kızlar ben kan verdim 0.5 çıktı. Ben bir süre inzivaya çekiliyorum artık. Buralarda yokum. Pazartesi ya da salı günü de regl olmayı bekliyorum artık . İnşallah geri geldiğimde güzel haberi vermek için geleceğim tekrar. Hepinizle birer aile olduk. Herbirinizi cok seviyorum. Sanırım artık çok yoruldum.