-
- Konu Sahibi imagination forever
- #3.641
AnlaştıkSalıya kadar regl gelmezse salı test yapalım canımParlayanGece
Böyle bilmiyorum sancılarım var gelip giden korkuyorum regl gelecek diye..
Evet ya dün sandım aslında ben daha fazla koyulaşmaz diye düşündüm bugün olduSonunda pik olmuş bugün canım gözün aydınher zaman olmayabiliyo yumurtlama belirtileri
Evet 8 Martta adetim bitti 16 martta tekrar kanama oldu kucuk bir miyomum var ondan oldugunu dusunuyorum. O yuzden sadece iki gun degerlendirebildim nasip. Hepimiz icin hayirli, guzel sonuclar olsun insaallahAra kanama mı yaşadınız? Benimde 6 gün var reglime
Bende daha fazla koyulaşmaz diye düşünmüştüm üst üste değerlendirmiş oldun iyi olmuştur canımEvet ya dün sandım aslında ben daha fazla koyulaşmaz diye düşündüm bugün olduama akıntı sonradan oldu da ağrı falan olmadı sadece
çok giremiyorum kuşum ramazan yogunluğu sen neler yapıyorsun bende bi belirti yok bu ay da tutmadı galiba ayın 29 veya 30 gibi regl bekliyorum sende durumlar nasıl
canım günaydın dalgalanmalar olur benim de geçen aylarda bir ay beta değeri 0.16 çıkmıştı diğer ay 1.0 çıktı dalgalanma oluyor yaniKızlar bir şey sorucam. Cuma günü sağlık ocağında kan değerlerimi ölçülmüştüm. Onunla birlikte doktora beta da baktırdım. Orada daha önce 5 kez kan verdim aynı sağlık ocağında 0.2 çıkar hep. Bugün 0.6 çıkmış. Neden olabilir sizce? Değer neden değişir biliyor musunuz
İlk kez gördüm şaşırdım. Öyleymişcanım günaydın dalgalanmalar olur benim de geçen aylarda bir ay beta değeri 0.16 çıkmıştı diğer ay 1.0 çıktı dalgalanma oluyor yani
Dalgalanma <0.2 koymada hepsine dalgalanma bende düşünürdüm. Ama < işareti koyunca her hastanenin bir ölçüsü var sandım:)canım günaydın dalgalanmalar olur benim de geçen aylarda bir ay beta değeri 0.16 çıkmıştı diğer ay 1.0 çıktı dalgalanma oluyor yani
onu hiç bilmiyorum canım ben < ne anlama geldiğiniDalgalanma <0.2 koymada hepsine dalgalanma bende düşünürdüm. Ama < işareti koyunca her hastanenin bir ölçüsü var sandım:)
Ben hastanede falan verdiğimde de böyle çıkıyor. Her sağlık kuruluşunun ölçüsünde çıkıyor diye düşünüyordum mesel <0.2 den küçük. Çünkü tüm verdiğim testler <0.2 şeklinde mesela iki kere özelde verdim <0.5 çıkmıştı. Bir kere acilde aldılar <0.1 çıktı. O yüzden her sağlık kuruluşuna bağlı diye düşünüyordum. Çünkü özelde verdiğim de sürekli aynı sayı. Sağlık ocağında verdim kaç kere <0.2 hep. Şimdi aynı yerde<0.6 çıkınca şaşırdımonu hiç bilmiyorum canım ben < ne anlama geldiğini
anladım canım bi kaç gün bekle bakalım çarşamba tekrar ver belki yükselirBen hastanede falan verdiğimde de böyle çıkıyor. Her sağlık kuruluşunun ölçüsünde çıkıyor diye düşünüyordum mesel <0.2 den küçük. Çünkü tüm verdiğim testler <0.2 şeklinde mesela iki kere özelde verdim <0.5 çıkmıştı. Bir kere acilde aldılar <0.1 çıktı. O yüzden her sağlık kuruluşuna bağlı diye düşünüyordum. Çünkü özelde verdiğim de sürekli aynı sayı. Sağlık ocağında verdim kaç kere <0.2 hep. Şimdi aynı yerde<0.6 çıkınca şaşırdım
Olmazsa adetim gelmezse veririmanladım canım bi kaç gün bekle bakalım çarşamba tekrar ver belki yükselir
Bende öyle genelde sessizce izleyenlerdenimçok giremiyorum kuşum ramazan yogunluğu sen neler yapıyorsun bende bi belirti yok bu ay da tutmadı galiba ayın 29 veya 30 gibi regl bekliyorum sende durumlar nasıl
Olur canım Çarşamba
Sen dün kan mı verdin kuzumKızlar bir şey sorucam. Cuma günü sağlık ocağında kan değerlerimi ölçülmüştüm. Onunla birlikte doktora beta da baktırdım. Orada daha önce 5 kez kan verdim aynı sağlık ocağında 0.2 çıkar hep. Bugün 0.6 çıkmış. Neden olabilir sizce? Değer neden değişir biliyor musunuz