- 8 Ağustos 2023
- 5.347
- 5.306
- Konu Sahibi imagination forever
- #3.661
Evet kuzum aslında niyetim kan değerlerime baktirmakti ama vermişken ona da baktı doktorSen dün kan mı verdin kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kuzum aslında niyetim kan değerlerime baktirmakti ama vermişken ona da baktı doktorSen dün kan mı verdin kuzum
Anladım kuzum iyi yapmışsın arkadaşında dediği gibi dalgalanmalar olur o normaldir, peki tiroid felan bakılıyor mu sağlık ocağında biliyor musunEvet kuzum aslında niyetim kan değerlerime baktirmakti ama vermişken ona da baktı doktor
O zaman eğer regl olursam, (inşallah olmam) öyle yapayım kuzum. Gider bı hormon vs hepsine baktırırımTroid vs için kadın doğum a gitmen lazım kuzum onlara bakmıyor diye biliyorum. Yani bizimki bakmıyor ona
Benide alın bende yarın akşam 6 gibi test yapcam siparişin gelir ihcallah adetime 4 ve ya 3 gün kalmış olacak
Anlaştık yarın akşam 5-6 gibi yaparım bendeBenide alın bende yarın akşam 6 gibi test yapcam siparişin gelir ihcallah adetime 4 ve ya 3 gün kalmış olacak
Tiroid bakılıyor sağlık ocağında yani bizim burda var ben bakılıyor diye biliyorum daha dün yaptırdım ben deAnladım kuzum iyi yapmışsın arkadaşında dediği gibi dalgalanmalar olur o normaldir, peki tiroid felan bakılıyor mu sağlık ocağında biliyor musun
Canım ben pek bir şey göremedim gebelikte. Çıplak gözle var mı?Kızlar bugün yumurtlamanın ve son ilişkinin 7. Günü , karnım ağrıdı ikinci kere yumurtluyor olabilirim diye ovulasyon testi yaptım pik değil, başına geçmişken bir de erken gebelik vardı onu yaptım gözüme mi görünüyorlar ?
Bende de beklenen regl zamanından 3 gün önce minik minik kahverengi noktalar görmüştüm idrarı yaptığımda peçeteyle sildiğimde de pembemsi bir akıntı gördüm varla yok arası. Bir daha da olmadı yerleşmeymiş o sizin de olabilir bahsettiğim tarzdaysaKızlar dün tek peçetelik ufak bir lekelenmem oldu. Devamı gelmedi. Tek seferlik minik bir şey. Tahmini regl cumartesi. Yerleşme olabilir mi?
Banada peçeteye geldi pembemsi gibiydi. Dedim regl oluyorum heralde. Yani benim nokta nokta şeylere hiç dikkat etmedim. tek seferlik ufak bir leke geldi.. Devamı da gelmediBende de beklenen regl zamanından 3 gün önce minik minik kahverengi noktalar görmüştüm idrarı yaptığımda peçeteyle sildiğimde de pembemsi bir akıntı gördüm varla yok arası. Bir daha da olmadı yerleşmeymiş o sizin de olabilir bahsettiğim tarzdaysa
Bence devamı olmadıysa yerleşmedir. İnşallah öyledirBanada peçeteye geldi pembemsi gibiydi. Dedim regl oluyorum heralde. Yani benim nokta nokta değilde tek seferlik ufak bir leke. Devamı da gelmedi
İnşallah yarın test yapıp atarımBence devamı olmadıysa yerleşmedir. İnşallah öyledir
güzel sonuçlarını bekliyoruzİnşallah yarın test yapıp atarım
İnşallahgüzel sonuçlarını bekliyoruz
23 ün altındaki pik olmuş. Değerlendirdin miKızlar benim yumurta çatladı galiba en sondaki
Evet canım hatta ben 23'ü pik sanıp onu da degerlendirdim23 ün altındaki pik olmuş. Değerlendirdin mi
Olsun iyi yapmışsınEvet canım hatta ben 23'ü pik sanıp onu da degerlendirdim