- Konu Sahibi imagination forever
- #3.621
Kuruma olabilir canım bir saat geçmiş üzerinden diye ama ilk yaptığında nasıldı çektin mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuruma olabilir canım bir saat geçmiş üzerinden diye ama ilk yaptığında nasıldı çektin mi?
Üstten görmedim o yüzden çekmedim. Sonra aklıma geldi içini açayım dedim. Labo da kuruma oluyor muydu pekiKuruma olabilir canım bir saat geçmiş üzerinden diye ama ilk yaptığında nasıldı çektin mi?
Canım bir su dökseydin geçmezse kuruma değildir deniliyor
Kuruma değilse eğer çizgi var labonun hiç içini açmadım kuzum ama geçen ay test yapmıştım negatifti sonra attım çöpe, sonradan baktığımda hiç çizgi felan yoktu benimkinde üstten.Üstten görmedim o yüzden çekmedim. Sonra aklıma geldi içini açayım dedim. Labo da kuruma oluyor muydu peki
İnşallah bakalım umarım öyledirCihazlar çok güzel oluyor oralarda
Balım daha 6 gün var demi regline ya testler çok yanıltıcı olabiliyor çok hayalet de olsa bir çizgi var gibi ama malesef ya batı bekleyeceksin ya da her gün testle takip edeceksin imkanın varsa direk acile git kan ver. Çatlamayı sıfır sayarsan kaçıncı günün bugün? İnşallah vardır sağlıkla tutunur bebiş
Ben hsg den sonra bu ay yumurtlama takibi yapamadım. Sadece düzenli ilişki oldu. Ama yumurtlama takibi yapamadım maalesef. 6 günüm var.Balım daha 6 gün var demi regline ya testler çok yanıltıcı olabiliyor çok hayalet de olsa bir çizgi var gibi ama malesef ya batı bekleyeceksin ya da her gün testle takip edeceksin imkanın varsa direk acile git kan ver. Çatlamayı sıfır sayarsan kaçıncı günün bugün? İnşallah vardır sağlıkla tutunur bebiş
Balım dediğim gibi inşallah vardır. Şimdi ne desem yalan olur her testin hassasiyeti aynı olmuyor. Bence sen üç gün kala bir test yap bu yaptığın markadan eğer daha belirgin çizgi görürsen kan ver o gün daha net bir şey çıkar. Beklemek zor biliyorum ama kan vermeden anlaşılmayacak malesefBen hsg den sonra bu ay yumurtlama takibi yapamadım. Sadece düzenli ilişki oldu. Ama yumurtlama takibi yapamadım maalesef. 6 günüm var.
Hsg yi ne zaman çektirdin kuzu bir de sonuç ne çıktı ben uzun zamandır topikleri takip edemiyorum.Ben hsg den sonra bu ay yumurtlama takibi yapamadım. Sadece düzenli ilişki oldu. Ama yumurtlama takibi yapamadım maalesef. 6 günüm var.
7 Mart'ta çektirdim. Aynı gün çıktı. Aynı gün de ilişki olduHsg yi ne zaman çektirdin kuzu bir de sonuç ne çıktı ben uzun zamandır topikleri takip edemiyorum.
Hayırlısı olsun inşallah canım rabbim bu mübarek günlerde hepimiz için en hayırlısını en güzelini nasip etsin7 Mart'ta çektirdim. Aynı gün çıktı. Aynı gün de ilişki oldu
Bir saat geçmiş olması kafa karıştırıcı ama gölge gibi de değil pembe çizgi. Bir saatten önce bakmadın mı canım. Yarın ilk idrarla dene bece
Canım namaz falan kıldım duâlarım vardı onları okudum falan derken baktım ama dıştan görmedim. 1 saat sonra falan içini açıp baktım.Bir saat geçmiş olması kafa karıştırıcı ama gölge gibi de değil pembe çizgi. Bir saatten önce bakmadın mı canım. Yarın ilk idrarla dene bece
Anladım canım inşallah tekrarla bakalım inşallah koyulaşırCanım namaz falan kıldım duâlarım vardı onları okudum falan derken baktım ama dıştan görmedim. 1 saat sonra falan içini açıp baktım.
1 saat sonraysa kuruma olabilir canım ama yarın sabah da yap bakalım, belki beta yeni yeni salgilanmaya basliyosa ondan da olabilir
Arkadaşım Labo da kuruma cizgisi olmaz dedi kafam karıştı ama bakalım1 saat sonraysa kuruma olabilir canım ama yarın sabah da yap bakalım, belki beta yeni yeni salgilanmaya basliyosa ondan da olabilir
Sonunda pik olmuş bugün canım gözün aydın her zaman olmayabiliyo yumurtlama belirtileriBen bugün pik oldumm galibaa en sondaki pikk çok heyecanlı ama hiç yumurtlama belirtim yok