- 31 Ocak 2024
- 54
- 8
- 25
-
- Konu Sahibi imagination forever
- #3.521
En kötüsü de beklemek. Zaman geçmiyor sanki. Sinirlerim bozuluyor.bende bi kaç gündür önceye kadar şişkinlik falan vardı oda kalmadı ara ara sancım oluyor o kadar başka hiçbir agrı sızı yok
Evet kuzum aşılama oldum 15 Mart Cuma günü. Bekliyorum inşallah güzel olur duanı eksik etme olur muaşılama mı oldun canım hadi hayırlı olsun umarım güzel sonuclar alırsın
olur inşallah canım sende uzun süredir bekliyorsun rabbim bu güzel ayın hatrına dualarımızı kabul etsinEvet kuzum aşılama oldum 15 Mart Cuma günü. Bekliyorum inşallah güzel olur duanı eksik etme olur mu
Ohhh maşAllah gelsin bebişkolarrrrHahaha kuzum biliyormusun bu ay bende öyleyim yumurtladığımı falan farkedemedim zatenramazandan dolayı allah ne verdiyse ne zaman uyumadıysam ilişki oldu normalde bugün görünüyor yumurtlama dün beyaz bir akıntım oldu artık hayırlısı neyse o zaman olsun
İnşallah kuzummOhhh maşAllah gelsin bebişkolarrrr
Ohhh maşAllah gelsin bebişkolarrrr oHahaha kuzum biliyormusun bu ay bende öyleyim yumurtladığımı falan farkedemedim zatenramazandan dolayı allah ne verdiyse ne zaman uyumadıysam ilişki oldu normalde bugün görünüyor yumurtlama dün beyaz bir akıntım oldu artık hayırlısı neyse o zaman olsun
bebegim benim 3 yaşında oğlum var 2. Düşünüyorum sanırım bugün piki yakaladım bakalım hayırlısı olsun inşAllah tutar :))İnşallah kuzummsenin kaç aylık şuan ? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ayy allah bağışlasın canımOhhh maşAllah gelsin bebişkolarrrr o
bebegim benim 3 yaşında oğlum var 2. Düşünüyorum sanırım bugün piki yakaladım bakalım hayırlısı olsun inşAllah tutar :))
Merhaba imprly kullandınız mı nasıl bir takviye yumurta rezervi kalitesi artırmaya iyi gelir mi?ben imprly aldım canım kargoda gelirse kullanacam diğer saydıklarını kullanmadım bilgim yok canım
Amin inşallah canım benim şu mübarek günlerde inşallah güzel haberler alırız çok teşekkür ederim çok sağ ololur inşallah canım sende uzun süredir bekliyorsun rabbim bu güzel ayın hatrına dualarımızı kabul etsin
Kuzum çok yakın çekmişsin göremedim böyle biraz uzaklaştırıp çekseneAdete 7 gün var dayanamadım bir kaset test vardı onu yaptım. Üstteki ovulasyonCandy7777 sende baksana
Yaa maşallah canım cok sevindim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla hayırlısıyla ilerler inşallahMerhaba kizlar çok şükür keseyi gördük, Dr vajinal ultrasonla baktı, pıhtılaşma ihtimaline karşı oksapar iğne başlıyorum bugün itibariyle. 2 kaybim var inşallah bunu sağlıkla kucağıma alırım.Allahim hepinize sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah kızlar, dualarım hep sizlerle. Bu aradamelegim can sen cinsiyet tahmini yapıyordun canım 5 haftalık vajinal ultrason ne dersin
O _okyanusbeyons B Beyond the sky Candy7777 H Hatice Ceylan
Yaaaa canım benim çok sevindim inşallah sağlıcakla kucağına alırsın. Darısı bizeMerhaba kizlar çok şükür keseyi gördük, Dr vajinal ultrasonla baktı, pıhtılaşma ihtimaline karşı oksapar iğne başlıyorum bugün itibariyle. 2 kaybim var inşallah bunu sağlıkla kucağıma alırım.Allahim hepinize sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah kızlar, dualarım hep sizlerle. Bu aradamelegim can sen cinsiyet tahmini yapıyordun canım 5 haftalık vajinal ultrason ne dersin
Kuzu attım ya testi sonra yine yaparımKuzum çok yakın çekmişsin göremedim böyle biraz uzaklaştırıp çeksene
Evet vitamin verdi gebyfoll verdi kese de iyi yerindeymiş Şükür haftaya kalp atışlarını duyacağız İnşallah onun dışında 4 hafta 4 günlüktü gittiğimizde miniciktiYaa ne güzel, hemen gitmişsin doktora, neler söyledi, takviye vs verdi mi?
Gözün aydın canım çok sevindim saglıkla ilerler inşallah. Bu sadece kese galiba içinde benek gözükmesi lazım kuzum cinsiyet tahmini yapmak için konumuna göre yorumlucazMerhaba kizlar çok şükür keseyi gördük, Dr vajinal ultrasonla baktı, pıhtılaşma ihtimaline karşı oksapar iğne başlıyorum bugün itibariyle. 2 kaybim var inşallah bunu sağlıkla kucağıma alırım.Allahim hepinize sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah kızlar, dualarım hep sizlerle. Bu aradamelegim can sen cinsiyet tahmini yapıyordun canım 5 haftalık vajinal ultrason ne dersin
Erken gebelik testi yaptimKuzum çok yakın çekmişsin göremedim böyle biraz uzaklaştırıp çeksene
Kuzum çokta umutlandırmak istemem ama çizgi var gibi sanki. Sen çıplak gözle daha iyi görüyor musunErken gebelik testi yaptim