- 8 Ağustos 2023
- 5.500
- 5.760
-
- Konu Sahibi imagination forever
- #3.561
Kuzum yani belirti aramak istemiyorum. Ama kasıklarıma hafif hafif batmalar var sürekli ama. Gelip gidiyor. Belimden sırtıma vuran ağrı var. Birde yorgunluk var yataktan cıkasım gelmiyor hiçBenimde 7-8 gün kaldı Allah'tan elimde hiç test yok yoksa bende yapar duramazdmherhangi bir belirtin felan var mı hiç kuzum?
Bende belirti aramak istemiyorum hiç kuzum ama aynı şekilde hafif hafif batmalar gelip gidiyor, geçen ay hiç olmamıştı bu şekilde ama bilmiyorum ya bekleyeyim biraz daha test için, üzülmek istemiyorumKuzum yani belirti aramak istemiyorum. Ama kasıklarıma hafif hafif batmalar var sürekli ama. Gelip gidiyor. Belimden sırtıma vuran ağrı var. Birde yorgunluk var yataktan cıkasım gelmiyor hiç
Ben artık üzülmüyorum ya çıkmıyor mu bırakıyorumBende belirti aramak istemiyorum hiç kuzum ama aynı şekilde hafif hafif batmalar gelip gidiyor, geçen ay hiç olmamıştı bu şekilde ama bilmiyorum ya bekleyeyim biraz daha test için, üzülmek istemiyorum
Kişiden kişiye çok değişiyor bu belirtilerBende yumurtlama olduğunda akıntı olmadı hiçç
Aşılama surecinde çatlatmadan sonra ilişki yasak , yarın sabah aşılama var umarım yumurta yeni catlamistir da yakalarizAkıntı olduğu gün ve sonrasini değerlendir bence gün aşırı olarak umarım tutar canim
Evet canım bir prensesim daha olcak kavuşmamıza çok az kaldı inşallahÇok teşekkür ederim canım, senin de kızın olacakmış ne mutlu sana, 3 kızı güzel yetiştiren cenneti hakeder derler
kullandım canım bi kalite artırdımı bilmiyorum gecen ay almıştım yumurtlama gayet güzel oldu ama hamile kalamadım bu aya etki eder mi bilmiyorum biraz pahalı ama genel anlamda faydalı diye biliyorumMerhaba imprly kullandınız mı nasıl bir takviye yumurta rezervi kalitesi artırmaya iyi gelir mi?
hayırlı olsun canım cok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallahMerhaba kizlar çok şükür keseyi gördük, Dr vajinal ultrasonla baktı, pıhtılaşma ihtimaline karşı oksapar iğne başlıyorum bugün itibariyle. 2 kaybim var inşallah bunu sağlıkla kucağıma alırım.Allahim hepinize sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah kızlar, dualarım hep sizlerle. Bu aradamelegim can sen cinsiyet tahmini yapıyordun canım 5 haftalık vajinal ultrason ne dersin
@_okyanusbeyons B Beyond the sky @CandyButcher @Hatice Ceylan
Doktor rahim duvarinda diye soylemisti ama miyomlar hakkinda cok bilgim olmadigi icin o an ayrinti soramadim yeri ve boyutu onemliymis sanirim.Ocak ayi nerdeyse tamamen kanama ile gecti subat ayinda hormon ilaci kullandim oylelikle kesildi. Subatta gittigim de Doktor miyomu cok onemsememisti o daha cok kurtaj sonrasi adet duzensizligi gibi dusunuyordu birde son kontrolde kanama vs. yoktu sonradan basladi bakalim takip edicez artik. Tesekkur ederim canim senin miyomun nerde? Rahatsizlik veriyor mu? Kanama olmamasi iyiymistatlım bende küçük bir mıyom var ama hiç öyle bişey yaşamadım senin mıyomun yeri nerede bunu biliyormusun genelde rahim içinde olanlar kanama yapar yadan rahim içinde polip varsa onlarda kanama yapabiliyor
Masaallah canim cok sevindimMerhaba kizlar çok şükür keseyi gördük, Dr vajinal ultrasonla baktı, pıhtılaşma ihtimaline karşı oksapar iğne başlıyorum bugün itibariyle. 2 kaybim var inşallah bunu sağlıkla kucağıma alırım.Allahim hepinize sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah kızlar, dualarım hep sizlerle. Bu aradamelegim can sen cinsiyet tahmini yapıyordun canım 5 haftalık vajinal ultrason ne dersin
@_okyanusbeyons B Beyond the sky @CandyButcher @Hatice Ceylan
Darısı sizlere inşallahhayırlı olsun canım cok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah
Amin canım inşallah darısı sizlereMasaallah canim cok sevindimRabbim saglikla sihhatle kucaginiza almanizi nasip eylesin
Evet tam pik olmamis ama çok yakın gibi, değerlendir bence bugünü. Sonra duruma göre yarın veya sonraki gün olur.Kızlar en sondaki ovulasyonu bugün yaptım yarım saat önce falan tam pik değil galiba dmi? Akşama doğru pik olur mu acaba bugün değerlendirmeli miyim adetin 12. Günüydü bugün
Ama dün de yapmıştık ya ara vermek gerekmiyor mu piki beklesem mi akşam da mi test yapsam bilemedim kafamda deli sorularEvet tam pik olmamis ama çok yakın gibi, değerlendir bence bugünü. Sonra duruma göre yarın veya sonraki gün olur.
Dün yaptiysaniz bekle bence, zaten 2 gün yaşıyor spermler, yarın yine olurAma dün de yapmıştık ya ara vermek gerekmiyor mu piki beklesem mi akşam da mi test yapsam bilemedim kafamda deli sorular
En sağda bi çizgi var ama o çizginin olması gereken yer orası mı bilemedim…Kızlar sizce var mı? Erken gebelik testi
Evet canim öyle yapcam bu innovita testinin sahibi olan ablaya da sordum Instagramdan yumurtlama değil daha teste devam dedi.Dün yaptiysaniz bekle bence, zaten 2 gün yaşıyor spermler, yarın yine olur
Bende en sağda bir çizgi görüyorum ama doğru yerde mi o çizgi bilemedim kuzum, inşallah test hatalı felan değildir diye umuyorumKızlar sizce var mı? Erken gebelik testi