- 8 Ağustos 2023
- 5.347
- 5.306
- Konu Sahibi imagination forever
- #3.541
Gördüm evet. Ama regle daha çok var. O yüzden bekliyorumKuzum çokta umutlandırmak istemem ama çizgi var gibi sanki. Sen çıplak gözle daha iyi görüyor musun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gördüm evet. Ama regle daha çok var. O yüzden bekliyorumKuzum çokta umutlandırmak istemem ama çizgi var gibi sanki. Sen çıplak gözle daha iyi görüyor musun
Regle daha varsa normal o zaman böyle çıkması. İnşallah koyulaşır kuzumGördüm evet. Ama regle daha çok var. O yüzden bekliyorum
İnşallah. Regle 7-8 gün var ben dayanamadımRegle daha varsa normal o zaman böyle çıkması. İnşallah koyulaşır kuzum
Bence gecikmesini bekle canim bazen negatiften pozitife dönebiliyor ya da erken gebelik testi yap istersenKızlar bugün adet günüm test negatif çıktı yine de umut var mı?
İnşallah ilerleyen günlerde pozitife dönerBence gecikmesini bekle canim bazen negatiften pozitife dönebiliyor ya da erken gebelik testi yap istersen
Oohoo daha çok varmış yaİnşallah. Regle 7-8 gün var ben dayanamadım
İşte test çok olunca her gün bir tane yapasım geliyorOohoo daha çok varmış ya
Ayyy bende öyleyim Allahtan testim yok elimde yoksa şimdiden başlardımİşte test çok olunca her gün bir tane yapasım geliyor
1 gebelik testim var gerisi labaquich. Yarın sabahta yaparım duramam kiAyyy bende öyleyim Allahtan testim yok elimde yoksa şimdiden başlardım
Yarın sabahta yapıcak mısın
1 gebelik testim var gerisi labaquich. Yarın sabahta yaparım duramam ki
Amin canım inşallah, çok teşekkür ederimYaa maşallah canım cok sevindim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla hayırlısıyla ilerler inşallah
Dualarım sizlerle inşallah en kısa zamanda alırsınız güzel haberi. Ben bu ay senden çok umutluyum Hadi inşallahYaaaa canım benim çok sevindim inşallah sağlıcakla kucağına alırsın. Darısı bize
Bizim minnoslar epey yakın, sağlıkla buyusunler inşallahEvet vitamin verdi gebyfoll verdi kese de iyi yerindeymiş Şükür haftaya kalp atışlarını duyacağız İnşallah onun dışında 4 hafta 4 günlüktü gittiğimizde minicikti
Canım benim inşallahDualarım sizlerle inşallah en kısa zamanda alırsınız güzel haberi. Ben bu ay senden çok umutluyum Hadi inşallah
Çok teşekkür ederim canım, senin de kızın olacakmış ne mutlu sana, 3 kızı güzel yetiştiren cenneti hakeder derlerGözün aydın canım çok sevindim saglıkla ilerler inşallah. Bu sadece kese galiba içinde benek gözükmesi lazım kuzum cinsiyet tahmini yapmak için konumuna göre yorumlucaz
Echomar Şişli burası 4 mm bende çıktı arkuat uterus rahimde kubbe de basık yani girintili var seninkine hafif yazmışlar törpüleme yapıyorlarmış polipi alırkenValla raporum bu şekilde. Yeri nerede hiç bilmiyorum.
İnşallah kuzumm
Bizde ainos duo kullanıyor takviye testini atsan bakayımKızlar eşimde ileri hareketlilik düşük çıktı. Doktor tavsiyesi argifertil önerdi. Bilginiz var mı?
Sayfamda konu var benzer arkadaşlar yazabilir sperm sayı ve ileri hareket azlığı 4.mm polip ve rahimdeki kubbenin girintisi kalp şeklinde yaniselam canım benim eşimde de var aynı sorun kaç çıktı ileri hız sonuçları atsana bi bakıyım
Benimde 7-8 gün kaldı Allah'tan elimde hiç test yok yoksa bende yapar duramazdm herhangi bir belirtin felan var mı hiç kuzum?1 gebelik testim var gerisi labaquich. Yarın sabahta yaparım duramam ki