- 8 Haziran 2023
- 800
- 1.069
- Konu Sahibi imagination forever
- #3.501
Allahım tez zamanda hayırlısıyla sizlere de sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah, dualarimizdasinizYaa ne güzeell hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah bizlerede dua edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahım tez zamanda hayırlısıyla sizlere de sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah, dualarimizdasinizYaa ne güzeell hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah bizlerede dua edin
Yaa ne güzel, hemen gitmişsin doktora, neler söyledi, takviye vs verdi mi?Evet dün doktora gittiğimizde gördük keseyi gayet iyi yerindeymiş haftaya çarşamba da kalp atışlarını duyacağız İnşallah
Ay benimde bugün akintim oldu ama ovulasyonda yumurtlama göstermedi ben anlamadii bu işiii hala yumurtlama bekliyor ben adetin 11. GünündeyimKızlar selaaam benim akıntı bitti gitti anlayamadım bu ay yumurtlamadan sanırım erken yumurtladım takvime göre yarınn halbuki akıntı bitince yumurtladık sayıyorduk dimiiii
Canim biz de geçen ay bıraktık korunmayı benim de senin gibi kasıklarım çok agridi bıraktığımız ay adete de çok vardı çocuk mu tutunuyor acaba dedim ama değilmiş maalesef korunmayı bıraktığında vücut sperme tepki veriyormuş ilk zamanlar onun ağrısı olabilir ama umarım hamilesindirAşırı kasık ağrım var henüz 12 gün var adetime bu durumu yaşamam normalmi ilk kez oluyor. Korunmayı geçen ay bıraktık. Kafamda deli sorularrr
Merhaba, ben de 11.gundeyim bir şey merak ettimAkıntı olunca yumurtladik mi demek oluyor bu konularda biraz cahilimAy benimde bugün akintim oldu ama ovulasyonda yumurtlama göstermedi ben anlamadii bu işiii hala yumurtlama bekliyor ben adetin 11. Günündeyim
Canım olacağı varsa öyle bir oluyor ki. Ben düşünmemeye başladığım ay hamile kalmışım ki yani o ay da 1-2 defa anca birliktelik oldu öyle aman aman iştahlı da değil oldu bitti gibi bi baktım hamileyimBirde dış gebeliğe hamile kaldığım ay 2 arkadaşım daha hamile kaldı ve regl biter bitmez ilişki yaşadıklarını ve duşa girmediklerini söylediler düşündüm ki bende öyle yaptım takvimde pik günü eşim dışarı çıkmıştı trip atmıştım ama o ay hamile kaldım iki gün üst üste ilişkiyle olmuştu
Canım hayırlı olsun şimdi gördüm inşallah sağlıcakla devam eder Rabbim kucağına da almayı nasip ederYaa ne güzel, hemen gitmişsin doktora, neler söyledi, takviye vs verdi mi?
Evet ama bazen değişiyor sanırım akıntıdan 2-3 gün sonra da yumurtlayabiliniyor. Sen de ovulasyon yapiyor musunMerhaba, ben de 11.gundeyim bir şey merak ettimAkıntı olunca yumurtladik mi demek oluyor bu konularda biraz cahilim
Aşılama surecindeyim ben , bu gece ovitrelle vuruldum cuma sabah aşılama yaptıracağım ama bugün akıntı oldu biraz, yumurtladim mi demek oluyor bu acaba? Ama aşılama cuma günü , yumurtlama günüm cuma gösteriyordu takvime göre.Evet ama bazen değişiyor sanırım akıntıdan 2-3 gün sonra da yumurtlayabiliniyor. Sen de ovulasyon yapiyor musun
Akıntı olduğu gün ve sonrasini değerlendir bence gün aşırı olarak umarım tutar canimAşılama surecindeyim ben , bu gece ovitrelle vuruldum cuma sabah aşılama yaptıracağım ama bugün akıntı oldu biraz, yumurtladim mi demek oluyor bu acaba? Ama aşılama cuma günü , yumurtlama günüm cuma gösteriyordu takvime göre.
Bende yumurtlama olduğunda akıntı olmadı hiççAşılama surecindeyim ben , bu gece ovitrelle vuruldum cuma sabah aşılama yaptıracağım ama bugün akıntı oldu biraz, yumurtladim mi demek oluyor bu acaba? Ama aşılama cuma günü , yumurtlama günüm cuma gösteriyordu takvime göre.
Belirtileriniz varmı aynı gün bat bende 11inde oldum klomen ve ovitrelle ile birlikte :)Ben bu ay çatlatma iğnesi kullandım. Bat 25 mart. 11 mart çatlatma iğnesi oldum çok heyecanlıyım, çok korkuyorum çok istiyorum
Ben Azerbaycanlıyım klomen ne bilmiyorum. Bizde HCG iğnesi diye geçiyor. Hamilelik hormonlu iğne. 2 tane iğne oldum. Belirtim yokBelirtileriniz varmı aynı gün bat bende 11inde oldum klomen ve ovitrelle ile birlikte :)
Sizde belirti varmı?Belirtileriniz varmı aynı gün bat bende 11inde oldum klomen ve ovitrelle ile birlikte :)
bende bi kaç gündür önceye kadar şişkinlik falan vardı oda kalmadı ara ara sancım oluyor o kadar başka hiçbir agrı sızı yokSizde belirti varmı?
Hahaha kuzum biliyormusun bu ay bende öyleyim yumurtladığımı falan farkedemedim zaten ramazandan dolayı allah ne verdiyse ne zaman uyumadıysam ilişki oldunormalde bugün görünüyor yumurtlama dün beyaz bir akıntım oldu artık hayırlısı neyse o zaman olsunCanım olacağı varsa öyle bir oluyor ki. Ben düşünmemeye başladığım ay hamile kalmışım ki yani o ay da 1-2 defa anca birliktelik oldu öyle aman aman iştahlı da değil oldu bitti gibi bi baktım hamileyim
Bende de ara sıra karnımda hafif sızıltı gibi vardı. Şimdi o da yokbende bi kaç gündür önceye kadar şişkinlik falan vardı oda kalmadı ara ara sancım oluyor o kadar başka hiçbir agrı sızı yok
tatlım bende küçük bir mıyom var ama hiç öyle bişey yaşamadım senin mıyomun yeri nerede bunu biliyormusun genelde rahim içinde olanlar kanama yapar yadan rahim içinde polip varsa onlarda kanama yapabiliyorKizlar moralim cok bozuk Gecen ay adet duzensizliginden dolayi hormon ilaci kullanmistim.27 Subatta adet oldum 8 Martta adetim bitti hemen calismalara baslariz diye seviniyordum. Ilk gunler bir sey yoktu tahmini yumurtlama gunlerinden iki gun degerlendirebildim sadece 16 Martta yine kanamalar basladi.Bu artik adet duzensizligi degil sanirim. Kucuk bir miyomum vardi ondan oluyor sanirim. Isin kotusu 12 Martta doktor kontrolum vardi ve lekelenme vs. olmadigini soylemistim doktor da bebek denemelerine baslayabilecegimizi soylemisti yine basa donmus oldum ne olacak boyle hic bilmiyorum. Aramizda ara kanamali miyom tecrubesi olan var mi?
aşılama mı oldun canım hadi hayırlı olsun umarım güzel sonuclar alırsınTamam canım bekliyorum günler geçmiyor ya haftaya cuma kan vereceğim 15. Gün olmuş oluyor. Beklicem valla. Haber ederim inşallah