- 8 Haziran 2023
- 800
- 1.070
-
- Konu Sahibi imagination forever
- #3.261
Canım sana fikir olsun, 29 Şubat'ta yani 15. gunumde ovulasyonda pik gördüm, 1 Mart'ta ikinci çizgi silindi. 2 günde 1 olunca zaten kacirmiyorsun spermler o surede ölmediği için. Hem de kalite daha iyi oluyodur.ay kuşum öylemi hadi güzel haberlerle gel bende saldım gibi gibi ovu ateş falan yapmıyorum bıraktım bu hafta yumurtlama gibi görünüyor bir dolu bir boş şeklinde degerlendirelim diye düşündük bakalım artık nasip
Yok canım benim hiç çocuğum yok bir boş gebelik geçirdim ekimde kürtaj oldum sonrası deniyoruz henüz bisey yok bende 37 yaşındayım zaman her taraftan işliyorKorundum canım, benim ikinci kayıptan sonra genetik testlerim yapıldı, Eylül'de kürtaj olmuştum, genetik sonuçları çıkana kadar bekledim, hazır değildim zaten. Birkaç aydir elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalıştım. Bu ay da artık net karar verince denedik. Zaten yaşım 37 çok da uzun uzadıya bekleyecek zaman değil. Senin de 2 çocuğun vardı dimi sanki öyle okudum diye hatırlıyorum.
Ben aylardır ovulasyonla takip ettim pik oldu değerlendirdim tutmadı bu ay bıraktım öyle iki güne bir değerlendirmeyi düşünüyoruz bakalım onuda ne kadar uygulayabilirsekCanım sana fikir olsun, 29 Şubat'ta yani 15. gunumde ovulasyonda pik gördüm, 1 Mart'ta ikinci çizgi silindi. 2 günde 1 olunca zaten kacirmiyorsun spermler o surede ölmediği için. Hem de kalite daha iyi oluyodur.
Canim ovulasyon testi denedin mi hiç? Bir de belli yaştan sonra yumurta kalitesi azalıyor, ben inofolic combi HP ve c life kullandım, beraberinde bol su içtim ve yürüyüş yaptım. Bir de you tube da yumurtlama masajı var yumurta kalitesi için, denemeni tavsiye ederim. İnşallah güzel haberi alırız senden de.Yok canım benim hiç çocuğum yok bir boş gebelik geçirdim ekimde kürtaj oldum sonrası deniyoruz henüz bisey yok bende 37 yaşındayım zaman her taraftan işliyor
Bi de ilişkiden sonra hemen kalkma, belinin altına yastık koyBen aylardır ovulasyonla takip ettim pik oldu değerlendirdim tutmadı bu ay bıraktım öyle iki güne bir değerlendirmeyi düşünüyoruz bakalım onuda ne kadar uygulayabilirsek
Bilmiyorum canm kafam karıştı doktor pek iyi şeyler söylemedi gebelikten ziyade rahim cok kalınlaşmış vs dedi her hafta takip edicez dedi sonra başka doktora gittik o ben öyle olağanüstü pek görmüyorum dedi tekrar beta istedi başka tahlillerde perşembe sabahı gel o zman kese daha net görünür dedi gene göründü ama biraz küçük sanirm
Dua et canım inşallah birşey yoktur ve sağlıklıdırBilmiyorum canm kafam karıştı doktor pek iyi şeyler söylemedi gebelikten ziyade rahim cok kalınlaşmış vs dedi her hafta takip edicez dedi sonra başka doktora gittik o ben öyle olağanüstü pek görmüyorum dedi tekrar beta istedi başka tahlillerde perşembe sabahı gel o zman kese daha net görünür dedi gene göründü ama biraz küçük sanirm
Şu an 4 gün üstüne ekleyecek canımKaç gün verdi canım? Bol su iç dinlen, bişey olmaz inşallah
Canım inşallah sağlıklıdır, ne zaman gideceksin tekrar? Dualarımız seninle ve bebeğinle.Bilmiyorum canm kafam karıştı doktor pek iyi şeyler söylemedi gebelikten ziyade rahim cok kalınlaşmış vs dedi her hafta takip edicez dedi sonra başka doktora gittik o ben öyle olağanüstü pek görmüyorum dedi tekrar beta istedi başka tahlillerde perşembe sabahı gel o zman kese daha net görünür dedi gene göründü ama biraz küçük sanirm
Var gibi duruyor hadi hayırlısı olsunÜç testim yanyana böyle kızlar
Benimde öyleydi reglm yaklaştıkça azaldı şuan 3gun var ağrı yokkızlar benim reglime 10 gün var daha ama her iki göğsümün yan tarafları ağrıyor sızlıyor normalde hassasiyet bu kadar erken başlamazdı maximum reglden 2 gün önce başlardı. bu biraz heyecanlandırdı beni sizce???
Bir çoğunda rahim kalınlaşsın diye fitil bilmem ne veriyorlar seninki de fazla mı kalınmış yani . Bence diğer doktorun dediği daha mantıklı. iyi düşün iyi olsun canım Allah ın izniyle sağlıkla ilerleyecek inşallahBilmiyorum canm kafam karıştı doktor pek iyi şeyler söylemedi gebelikten ziyade rahim cok kalınlaşmış vs dedi her hafta takip edicez dedi sonra başka doktora gittik o ben öyle olağanüstü pek görmüyorum dedi tekrar beta istedi başka tahlillerde perşembe sabahı gel o zman kese daha net görünür dedi gene göründü ama biraz küçük sanirm
Canım rahmin kalınlaşması zaten hamileliğin göstergesi bide canım erken daha o yüzden küçüktür içini ferah tut kese boyutunu mm olarak söyledi mi sanaBilmiyorum canm kafam karıştı doktor pek iyi şeyler söylemedi gebelikten ziyade rahim cok kalınlaşmış vs dedi her hafta takip edicez dedi sonra başka doktora gittik o ben öyle olağanüstü pek görmüyorum dedi tekrar beta istedi başka tahlillerde perşembe sabahı gel o zman kese daha net görünür dedi gene göründü ama biraz küçük sanirm
Yani dediğin gibi kimisine sırf iyi kalinlaşsin diye fitil veriyorlar çok ona takılma kese göründüyse inş sağlıkla büyürBir çoğunda rahim kalınlaşsın diye fitil bilmem ne veriyorlar seninki de fazla mı kalınmış yani . Bence diğer doktorun dediği daha mantıklı. iyi düşün iyi olsun canım Allah ın izniyle sağlıkla ilerleyecek inşallah
Kesenin boyutuna bakmadı pek diğerlerini soyledi sürekli riskli gebelik olabilir her hafta takip edicez dedi sonra ikinci doktora gidince kağıtta 0.87 cm yaziyordu perşembe daha net görürüz dediCanım rahmin kalınlaşması zaten hamileliğin göstergesi bide canım erken daha o yüzden küçüktür içini ferah tut kese boyutunu mm olarak söyledi mi sana