- Konu Sahibi imagination forever
- #3.281
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hacamatın 2 gün öncesi ve 2 gün sonrası cinsel ilişki önerilmiyor canım benim bildiğimKızlar merabalar yarın hacamat için randevu aldım ama yumurtlama döngüm başladı bugün şeffaf akıntı başladı ovülasyondada silik çizgiyi gördüm.bu dönemde hacamat yaptırmam yumurtaya zarar verirmi acaba bilemedim
Canım yeni gördüm bi sıkıntı yok dmi?
Düşük riski canım yatıyorum rapor verdiCanım yeni gördüm bi sıkıntı yok dmi?
Hacamatın 2 gün öncesi ve 2 gün sonrası cinsel ilişki önerilmiyor canım benim bildiğim
Anladım canım hadi hakkinda hayırlısı olsun, inşallah bebeğine kavusursunŞuan cinsel ilişki yok malasef eşim başka şehirde görev yaptığı için cumartesi burda olcak ozamanada hacamattan sonra 2 gün geçmiş oluyo.yumurtamın çatlamasıda umarım cumartesi pazar olur.hacamatı yapacak kişiye sordum canım hiçbir sakıncası olmaz hatta daha iyi dedi şifa olur inşallah
Merhaba canım bende geçen ay yaptırdım yaptırdığım kadın gebelik için dediğimde özellikle yumurtlama döneminde ilişkiye girip öyle gelin dedi bana ama tutmadı tabi ne kadar doğru bilmiyorum bende yumurtlama döneminde yaptırmıştımKızlar merabalar yarın hacamat için randevu aldım ama yumurtlama döngüm başladı bugün şeffaf akıntı başladı ovülasyondada silik çizgiyi gördüm.bu dönemde hacamat yaptırmam yumurtaya zarar verirmi acaba bilemedim
canım rahim kalınlığı kac oldugunu söyledimi nasıl bi kalınlıktan bahsettiler tam anlayamadım yani benim bildiğim zaten hamilelikte kalınlaşma oluyorki bebegin iyice tutunması gerekirKesenin boyutuna bakmadı pek diğerlerini soyledi sürekli riskli gebelik olabilir her hafta takip edicez dedi sonra ikinci doktora gidince kağıtta 0.87 cm yaziyordu perşembe daha net görürüz dedi
bozma moralini canım sadece o dr baglı da kalma bak diger dr cok onemsememiş yani her dr görüşü degişiyor sen moralini bozma cok şüküe kese görünmüş küçük olması normal cünkü daha erken şuan 5 haftalık bile degilIki gün sonra bakalm ne diyecek doktor moralimiz bozuldu canım hayırlısı hakkimzda
ay benim bildiğim ilişki öncesi ve yumurtlama olmadan hacamat yapılırki kan akışıyla yumurtlama sağlıklı olsun ayrıca ilişkiden sonra yapılan hacamatta o sperm kalırmı ki rahimde bilemedim canımMerhaba canım bende geçen ay yaptırdım yaptırdığım kadın gebelik için dediğimde özellikle yumurtlama döneminde ilişkiye girip öyle gelin dedi bana ama tutmadı tabi ne kadar doğru bilmiyorum bende yumurtlama döneminde yaptırmıştım
Anladım canım hadi hakkinda hayırlısı olsun, inşallah bebeğine kavusursun
ay benim bildiğim ilişki öncesi ve yumurtlama olmadan hacamat yapılırki kan akışıyla yumurtlama sağlıklı olsun ayrıca ilişkiden sonra yapılan hacamatta o sperm kalırmı ki rahimde bilemedim canım
Anladim canım dikkat et inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebisiniDüşük riski canım yatıyorum rapor verdi
herkesin farklı oluyor canım vucut yapısına göre benim mesala uzayan akıntı geldiğinde 2. gün sonra çatlıyor bazen 1 gün sonra catlıyor yanı ovulasyonla takip ettiğimde öyle öğrendim zaten akıntı olunca gün aşırı işilki öneriyrlar 1 haftaBilmiyorumki bakalım hayırlısı bugün akşam gitcem.yumurtlamam erken oldu reglimin 7.günü dün yumurta akı kıvamı sıvı geldi kaç gün içinde çatlıyor o sıvı gelince bilginiz varmı.ovulasyon testinde silik hala ama koyulaşmayı göremedim.akıntı gelince 1-2gün içinde çatlar yazıyo biçok yerdede.testmi yanlış gösteriyo anlamadım
herkesin farklı oluyor canım vucut yapısına göre benim mesala uzayan akıntı geldiğinde 2. gün sonra çatlıyor bazen 1 gün sonra catlıyor yanı ovulasyonla takip ettiğimde öyle öğrendim zaten akıntı olunca gün aşırı işilki öneriyrlar 1 hafta
ovu testi kullanıyormusun onla takip edebilirsinDün salı akıntım başladı cumartesi gelicek eşim umarım ozamana kadar şansımız olur hala.eşim başka yerde görev yaptığı için yakalayamıyoruz böle çoğu zaman.bide klomen kullanıyorum onu daha kullanmıcam doktora söleyip.oda ovülasyonu erkene çekiyo olablr
ovu testi kullanıyormusun onla takip edebilirsin
artimed testleri çok saglıklı olmuyor canım ben hiç kullanmadım burda duyduklarımdan biliyorum ben ınnovıta bir gebenin günlüğü ve laboquık testlerini kullandım en cok innovıtadan memnun kaldım gayet net gösteriyor yumurtlamayı ama oda ayrı stres yaratıyor bu ay bıraktım kullanmıyorum zaten ortalama hepimiz döngülerimizi bildiğimiz için hangi günler yumurtlama aşagı yukarı biliyoruzEvet canım kullanıyorum iki gündür yapıyorum dün silikti bugün dahada silik çıktı.artı med almıştım oda iyi sonuç vermiyo sanırım