- 8 Ağustos 2023
- 5.517
- 5.806
-
- Konu Sahibi imagination forever
- #3.201
Herkesin döngüsü bir olmuyor. Ya da erken ya da geç yumurtlama olabiliyor. Adetten hemen sonra yumurtlama gören arkadaşlarda var burdaBenim adet bitiminden 2 gün sonra akıntı gelmişti 3-4 gün sonra test yapmıştım bikac gün pik değildi adetten hemen sonra mi yumurtladim acaba ya da akıntı olduğu zaman pik olmuş olabilir mi. Bu ay hemen bitiminde ovu yapip bakayim ben bi olmadi
Anladım canım doğru diyorsun ben büyük ihtimal adetten hemen sonra yumurtluyorumHerkesin döngüsü bir olmuyor. Ya da erken ya da geç yumurtlama olabiliyor. Adetten hemen sonra yumurtlama gören arkadaşlarda var burda
İnşallah sağlıkla hayırlısıyla ilerler canmKızlar bu da bugünkü testim, sabah kan da verdim bakalım hayırlısı inşallah var gibiYandaki de ovulasyon testim, o da koyulasiyor
Pamlok Mercan0652 Z zehram031 O _okyanus sevayd G gamze2834 dün gorenleri etiketledim kızlar, adete 4 kala benim sonucum böyle, inşallah sağlıkla ilerler, Allahım bu mübarek gün hürmetine isteyenlere de nasip etsin, hamilelere de sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah inşallah, 2 kaybim var inşallah bu sağlıkla ilerler hayırlısıylaİnşallah sağlıkla hayırlısıyla ilerler canm
Tebrikler canim inşallah sağlıkla kucağına alırsınKızlar bu da bugünkü testim, sabah kan da verdim bakalım hayırlısı inşallah var gibiYandaki de ovulasyon testim, o da koyulasiyor
Pamlok Mercan0652 Z zehram031 O _okyanus sevayd G gamze2834 dün gorenleri etiketledim kızlar, adete 4 kala benim sonucum böyle, inşallah sağlıkla ilerler, Allahım bu mübarek gün hürmetine isteyenlere de nasip etsin, hamilelere de sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsin inşallah
Amin inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla size de nasip olurTebrikler canim inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Sağlıkla ilerler inşallah canım çıkmadımı kan sonucunKızlar bu da bugünkü testim, sabah kan da verdim bakalım hayırlısı inşallah var gibiYandaki de ovulasyon testim, o da koyulasiyor
Amin canım inşallah, şimdi baktım cikmis sonucum, 32 çıkmışSağlıkla ilerler inşallah canım çıkmadımı kan sonucun
27 subat pik gunumdu 23-25-27-29 degerlendirdim. 2 gun sonra regli gunum, vucudumda regli olucam hissi var belde usul usul agri falannnn umarim olmazKızlar merhaba, sizlere bir şey danışmak istiyorum. Döngülerim çok düzenlidir en fazla 1-2 gün oynar. Şubat'ın 25'i yumurtlama tarihimdi ve bugün reglimin gecikmesinin 5. günü. Adet olacakmışım gibi ara ara gidip gelen bel ağrılarım, göğüs ağrılarım ve zaman zaman kramplarım var. Bir de bacaklarım çok ağrıyor fakat idrar testim negatif çıktı. Normalde hiç reglim gecikmediği için biraz şaşkınım ve ne yapacağımı bilemiyorum. Bir de karnımın en alt kısmında yani genital bölgenin başlangıcında enine doğru hafif bir şişlik var gözle görülür. Benimle benzer durumu yaşayanlar var mı? Çalıştığım için hemen doktora da gidemedim birkaç gün daha bekleyeyim diyorum. Yorum yaparsanız çok sevinirim
İnşallah hayırlı haberi alırsın canm27 subat pik gunumdu 23-25-27-29 degerlendirdim. 2 gun sonra regli gunum, vucudumda regli olucam hissi var belde usul usul agri falannnn umarim olmaz
Çok sevindim canımAmin canım inşallah, şimdi baktım cikmis sonucum, 32 çıkmış
Kızlar bu da bugünkü testim, sabah kan da verdim bakalım hayırlısı inşallah var gibiYandaki de ovulasyon testim, o da koyulasiyor
Ayy çok çok sevindim sağlıkla ilerlesinAmin canım inşallah, şimdi baktım cikmis sonucum, 32 çıkmış
Canım çıkmadı mı sonucun?İnşallah hayırlı haberi alırsın canm
Sende bir belirti var miiiii, insalllah ikimizde mutlu haberler alirizİnşallah hayırlı haberi alırsın canm
Hamileyim canm ben yarın doktr randevum var hayırlı haberleri alirm inşallah bendeSende bir belirti var miiiii, insalllah ikimizde mutlu haberler aliriz
Cooook sevindimm belirtiler neydi bide yumurtlama me zaman olduu imsalllah benimde olurHamileyim canm ben yarın doktr randevum var hayırlı haberleri alirm inşallah bende
Oyy maşallah daha zerre tanesii çok sevindimm inşallah sağlıkla ilerler, bizim için de dua eder misinAmin canım inşallah, şimdi baktım cikmis sonucum, 32 çıkmış
Amin canım Allah razı olsun, Allahım sizlere de nasip etsin inşallah, dualarım sizlerleÇok sevindim canımsağlıkla tutunup devam etsin inşallah