- 8 Haziran 2023
- 799
- 1.067
- Konu Sahibi imagination forever
- #3.221
Amin canım Allah razı olsun inşallah sağlıkla ilerler, tez vakitte hayırlısiyla sizlere de nasip olsunAyy çok çok sevindim sağlıkla ilerlesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım Allah razı olsun inşallah sağlıkla ilerler, tez vakitte hayırlısiyla sizlere de nasip olsunAyy çok çok sevindim sağlıkla ilerlesin
Tabiki etmez miyim, dualarım sizinle, inşallah hayırlısıyla sizlere de sağlıkla ilerleyecek güzel bir gebelik nasip olurOyy maşallah daha zerre tanesii çok sevindimm inşallah sağlıkla ilerler, bizim için de dua eder misin
Canım yeni gördüm bi sıkıntı yok dmi?Kızlar kanamam var dua edin bir sıkıntı olmasın
cok sevindim canım sağlıkla ilerlesinKızlar bu da bugünkü testim, sabah kan da verdim bakalım hayırlısı inşallah var gibi Yandaki de ovulasyon testim, o da koyulasiyor
@Pamlok Mercan0652 Z zehram031 O _okyanus @sevayd @gamze2834 dün gorenleri etiketledim kızlar, adete 4 kala benim sonucum böyle, inşallah sağlıkla ilerler, Allahım bu mübarek gün hürmetine isteyenlere de nasip etsin, hamilelere de sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsin inşallah
gecmiş olsun şuanda iyisin inşallahKızlar kanamam var dua edin bir sıkıntı olmasın
Masaallah cok sevindim hayirli olsun saglikla ilerlesin insaallahAmin canım inşallah, şimdi baktım cikmis sonucum, 32 çıkmış
Amin canım çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla ilerler ve inşallah sağlıkla kucağıma alabilirim, darısı sizlere inşallah sağlıklı bi hamilelik ve sağlıklı bi evlatcok sevindim canım sağlıkla ilerlesin
İnşallah hiç bı sıkıntı olmaz canım, olumlu düşün ve bol bol su içKızlar kanamam var dua edin bir sıkıntı olmasın
Amin canım çok teşekkür ederim, darısı sizlere inşallahMasaallah cok sevindim hayirli olsun saglikla ilerlesin insaallah
Canm bir daha yarnmi vereceksin kanAmin canım çok teşekkür ederim, darısı sizlere inşallah
amin canım benimde kaybım var biliyorsundur sen korundun mu canım yoksa oluruna mı bıraktınAmin canım çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla ilerler ve inşallah sağlıkla kucağıma alabilirim, darısı sizlere inşallah sağlıklı bi hamilelik ve sağlıklı bi evlat
canım nasılsın ne zaman hastaneye gideceksin ay senide merak ediyorumCanm bir daha yarnmi vereceksin kan
1 saat sonra canm randevumcanım nasılsın ne zaman hastaneye gideceksin ay senide merak ediyorum
Ay bilemedim yarın mi vereyim, bir de hemen doktora gitmem gerekir mi acaba, pıhtılaşma ihtimaline karsi coraspin vermişti doktorum, hamile kalırsan gel iğneye başlarız demişti, kese gorunmeden başlar mi acaba? Calistigim için 2 defa rapor almak istemiyorum ama riske atmak da istemiyorum, ne yapsam acaba bilemedim. Bir de ben iftar sahur arası bol su içip sağlıklı beslenip oruç tutmak istiyorum ama sen napiyosun canım?Canm bir daha yarnmi vereceksin kan
Iki günde bir artışa bakılıyor ama senin adete ne kadr var istersen adet günü ver sonra doktorunla konuşursun doktor bana geçen hafta aradığımda haftaya gel demişti tabi senin pıhtılaşma varmış daha erken gidebilirsin doktoraAy bilemedim yarın mi vereyim, bir de hemen doktora gitmem gerekir mi acaba, pıhtılaşma ihtimaline karsi coraspin vermişti doktorum, hamile kalırsan gel iğneye başlarız demişti, kese gorunmeden başlar mi acaba? Calistigim için 2 defa rapor almak istemiyorum ama riske atmak da istemiyorum, ne yapsam acaba
Rapor verdi canım düşük riskiİnşallah hiç bı sıkıntı olmaz canım, olumlu düşün ve bol bol su iç