- 8 Haziran 2023
- 799
- 1.068
- Konu Sahibi imagination forever
- #3.181
Ay daha bi kan vereyim bakalım yarınHatırladııııımmm işte cesaret işte feraset işte adam gibi adamlık tebrik ederim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay daha bi kan vereyim bakalım yarınHatırladııııımmm işte cesaret işte feraset işte adam gibi adamlık tebrik ederim canım
Ortadaki gebelik testiyse silik çizgi var canım bi kan ver istersenÜç testim yanyana böyle kızlar
Anladım canim. Şeyden dolayı sordum ovulasyon yapip yumurtlama gününü değerlendirdigin zaman da hala olmuyorsa bi sorun vardir demişlerdi de ben daha ovulasyon yapmadım. ama stres de etkiliyodur bence bakalım hayırlısı.)Hayır canım hemen kalmadım ilk oglum 1,5 senede oldu bunun birkaç ayında yumurtlama takibi ve ovulasyon testi de yapmıştım. Bu ay çok yogunlastim ben hamile kalmaya, 37 yaşındayım, pkos var bende, inofolic combi HP ve c life kullandım, beslenmeme dikkat ettim. Bol su içip yürüyüş yapmaya çalıştım. Bir de ilişki sonrası hemen kalkmadim. Ama şu var ki yumurtlama testi de çok yardımcı oldu kesinlikle.
Bende elendim ilk denemeydi bizim de bu ayi degerlendirelim relax bir şekildeKızlarr ben elendim adet oldum bugün neyse ilk denemeydi zaten önümüzdeki maçlara bakıcaz artık. Sizlere bol şans diliyorum inşallah güzel haberler alırsınız
Bence pozitif ya hadi inşallahÜç testim yanyana böyle kızlar
Bende sağ tupum alındı dış gebelik oldu denk gelmesine şaşırdımsizde dış gebelik mi geçirdiniz
bende sağ tarafımdan dış gebelik geçirdim
ikinci çizgi sağlıkla ilerler inşallahKızlar günaydın, bişey görebilen var mı yoksa ben kafayı mı yedim Adetime 5 gün var, dün ve önceki günde test yapmıştım negatifti, merak edip ovulasyon yaptım o da normale göre koyu gibi çıktı, belirginleşince onu da atarim
Amin çok teşekkür ederim, Allah sağlıklı bi hamilelikle sağlıkla kucağımıza alabilmemizi nasip etsin inşallahCanım net görünüyor
ikinci çizgi sağlıkla ilerler inşallah
Amin canım amin Rabbim tüm bebek bekleyenlerin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin olmayanlarada çocuk nasip etsinAmin çok teşekkür ederim, Allah sağlıklı bi hamilelikle sağlıkla kucağımıza alabilmemizi nasip etsin inşallah
Adetten 1 gün önce tekrar yapıp at istersen bize. Bende görüyorumKızlar günaydın, bişey görebilen var mı yoksa ben kafayı mı yedim Adetime 5 gün var, dün ve önceki günde test yapmıştım negatifti, merak edip ovulasyon yaptım o da normale göre koyu gibi çıktı, belirginleşince onu da atarim
Kan verdim bu sabah, hadi hayırlısı inşallahAdetten 1 gün önce tekrar yapıp at istersen bize. Bende görüyorum
evet baya erken geldi bana ama bu kk forumu insana kafayı yedirtir herhangi bir belirti yazdığımda kırk tane evet benimdeöyleydi suan hamileyim yazısını okuyorum yumurtlamadan itibaren kasık ağrım hiç geçmedi hamileymişim diyenler var bilmiyorum umut etmek belirsizlik gerçekten çok kötü benim daha 10 güne yakın varr birde lazerim var bu hafta problem olurmu acaba bebiş varsaAnladim canim senin erken başlamış ama kasik ağrın benim ilişkiden 1 hafta sonra olmuştu 3 gün. Bide korumayi bıraktığında ilk ilişkide vücut tepki veriyormuş sanırım bizimki ondandi galiba bende bi noluyoo laan dedim ama
Ay sorma benim eşim de öyle sanki hemen olacak gibi umutlandıriyolar bide insani
Neyse ben çok odaklanmıyorum zaten şimdi akışına bırakicam.Bu arada benim regle 3 gün var daha test de yapmadım yapmam da sanırım bakalım ama bu ay olmaz büyük ihtimal şuan hiç belirti falan yok. Eğer olursa sürpriz olur (keşke)
Bizim senle aynı gidiyor canım bende yumurtlama dönemine girdim sanırım çok az şeffaf uzayan bir akıntı geldi, bu şeffaf akıntı catladiktan sonra mi geliyor catlamadan önce mi?Kızlar yumurtlama dönemindeyim. Sağ kasığıma ara ara ağrı giriyor. Sanırım sağ taraftan yumurtluyorum bu ay
Akıntıyı gördükten 3-4 gün sonra pik olup çatlamayı görürsün kuzumBizim senle aynı gidiyor canım bende yumurtlama dönemine girdim sanırım çok az şeffaf uzayan bir akıntı geldi, bu şeffaf akıntı catladiktan sonra mi geliyor catlamadan önce mi?
Teşekkür ederim canıımAkıntıyı gördükten 3-4 gün sonra pik olup çatlamayı görürsün kuzum
Aynen ya ben bakmamaya çalışıyorum çok fazla cevap verilirse giriyorum sadece yoksa cidden umut ediyor insan sonra stres oluyor bu ay relaxim ben de dün oldum regl bir an önce bitmesini bekliyorum. Neyse ki 2 gün erken oldum stres yapmamisim çok demek ki gecikir diye korkuyordum Bence git bişey olmaz sonuçta bilmiyorsun var mı yok mu bilmediğin andan sorumlu degilmişsin öyle duydum odaklama kendini oraya çok. Benim ablam karnında çocuk 1 aylıkken haldır haldır halay çekmiş haberi yokken hdjfkgkgjevet baya erken geldi bana ama bu kk forumu insana kafayı yedirtir herhangi bir belirti yazdığımda kırk tane evet benimdeöyleydi suan hamileyim yazısını okuyorum yumurtlamadan itibaren kasık ağrım hiç geçmedi hamileymişim diyenler var bilmiyorum umut etmek belirsizlik gerçekten çok kötü benim daha 10 güne yakın varr birde lazerim var bu hafta problem olurmu acaba bebiş varsa
Benim adet bitiminden 2 gün sonra akıntı gelmişti 3-4 gün sonra test yapmıştım bikac gün pik değildi adetten hemen sonra mi yumurtladim acaba ya da akıntı olduğu zaman pik olmuş olabilir mi. Bu ay hemen bitiminde ovu yapip bakayim ben bi olmadi galiba erken yumurtladim benAkıntıyı gördükten 3-4 gün sonra pik olup çatlamayı görürsün kuzum