-
- Konu Sahibi imagination forever
Bnde geçen ay almıştım propolis devam vitamin konusunda kararsızım imprly gyonopol plentyfert woman bunlar arasndaym fikir verebilirsinz canmsen bilirsin canım ben propolis almadım öncekiler var onlara devam kürle birlikte
ben imprly aldım canım kargoda gelirse kullanacam diğer saydıklarını kullanmadım bilgim yok canımBnde geçen ay almıştım propolis devam vitamin konusunda kararsızım imprly gyonopol plentyfert woman bunlar arasndaym fikir verebilirsinz canm
Gyonopol u geçen sene doktor vermişti birde imprly deneyeyim bakalmben imprly aldım canım kargoda gelirse kullanacam diğer saydıklarını kullanmadım bilgim yok canım
dene canım ben hamile kaldıgım ay kullanmıştım önceki aydan başlamıştım bittiğinde hamile oldugumu öğrendim 30tane var içinde bu aydan başlarsak diğer aya yumurtlamaya kadar yetiyor umarım bu sefer bitirmeden güzel haberi alırızGyonopol u geçen sene doktor vermişti birde imprly deneyeyim bakalm
olmazsa diğer aylarda sırayla tüm vitaminleri kullanırız pes etmek yok hangisi kime yarayacak bilemeyizGyonopol u geçen sene doktor vermişti birde imprly deneyeyim bakalm
Ben bu ay uygulamayi dusunuyorum. Rahim kanallarini kapali tupleri acmak icin uygulanirmis.Kızlar süt ve maydonoz kürünü uygulayan var mı ? Rahim tıkanıklığına iyi geliyormuş diye okudum forumda bende dış gebelik geçirdim ya bi yapsam mı diyorum birde biri uygulanışını yazar mı acaba
hadi bakalım ya allah :)) kaçıncı gün bugün canm seninBen omega3 e başladım dün.Yarın sabahtan ıtıbarende bal folık asıt ve ıncırı+cevızı ekleyecegım.Gazamız mübarek olsunbeyons sevayd O _okyanus Basakbasak1 ve dıger dostlarım
Kuzum ben ilk gebeligimde yaptiktan sonra ki ay gebe kalmıştım bu mu vesile oldu bilmiyorm tabi ama bu ayda denemeyi dusunuyorm nasip olursaBen bu ay uygulamayi dusunuyorum. Rahim kanallarini kapali tupleri acmak icin uygulanirmis.
Sutle birlikte maydonozu kaynatip icine birazda karabiber atiyoruz. Belimize etek tarzi perde gorevi gorecek birsey gecirip suya degmeden sadece buharina oturuyoruz. Buhar bitince tekrar kaynatip 2 kez daha tekrarlaniyor. Regl bitince veya iliskiden 1 saat once falan yapilabiliyor.
Bu arada doktorlar buna guluyor olabilir ama bunlar unutulan eski tip tedavi yontemleri. Anadolu da ebeler tarafindan yillarca uygulanmis. Ayrica bu konuda yazilan bilimsel dergide yayinlanan makale dahi var. Doktorlarin tum çareyi yan etkisi yararindan fazla olan ilaclarda aramasini da cok gormuyorum cunku aldiklari egitim sadece bu yonde. Eski tedavi yontemlerini de arastiran arastirsa da ilac sirketlerinin baskisi yuzunden kabul gormeyen cok azinlikta hekim var zaten.
Soyleyeceklerim bu kadar saygilar
Y Yaseminnn35 H hawaii Z zesamu93
Insallah ya hayirlisiyla vesile olsun tekrar. Nasil denedin peki yumurtlama zamani miKuzum ben ilk gebeligimde yaptiktan sonra ki ay gebe kalmıştım bu mu vesile oldu bilmiyorm tabi ama bu ayda denemeyi dusunuyorm nasip olursa
V Vavelya09 bu sekilde kuzumAradan vakit gecti ama soyle yaptim adet bittikten sonra basladm iliskiden once yapiyordum bir litre sute bi demet maydanoz guzelce yikayip koyup kaynatyordum 5-10 dakika. sonra kova ya koyuyordum alt kismini tamamen cikariyorsun kovanın uzerine oturuyorsun biraz zor oluyor beklemek o sekilde uzerimede battaniye aliyordm buhar cikmasin diye o sekilde tabi kendini yakmamaya dikkat et ben bi iki dakika ilk sicaginin Cikmasini bekliyordum bazen ısıtıp biraz daha oturuyordum sonrasinda direk iliski oluyordu toplamda 3-4 gun yaptim sadece yumurtlama gorunce bırakıyordum tabi ne kadar dogru bilemiyorm kimde nasi etki eder iyi mi olur kötümü bilemiyorm ben risk alip denemistim sukur bende kotu bir etkisi olmadi benimde bi tanıdığım tavsiye etmişti @gozdeeng
Valla çok iyi açıklamışsın kuzum teşekkürler sadece 1 kez mi yapıyoruz bunu peki yumurtlamaya kadar her gün mü ? Valla ben geri durmuyorum hiç böyle şeylerdenBen bu ay uygulamayi dusunuyorum. Rahim kanallarini kapali tupleri acmak icin uygulanirmis.
Sutle birlikte maydonozu kaynatip icine birazda karabiber atiyoruz. Belimize etek tarzi perde gorevi gorecek birsey gecirip suya degmeden sadece buharina oturuyoruz. Buhar bitince tekrar kaynatip 2 kez daha tekrarlaniyor. Regl bitince veya iliskiden 1 saat once falan yapilabiliyor.
Bu arada doktorlar buna guluyor olabilir ama bunlar unutulan eski tip tedavi yontemleri. Anadolu da ebeler tarafindan yillarca uygulanmis. Ayrica bu konuda yazilan bilimsel dergide yayinlanan makale dahi var. Doktorlarin tum çareyi yan etkisi yararindan fazla olan ilaclarda aramasini da cok gormuyorum cunku aldiklari egitim sadece bu yonde. Eski tedavi yontemlerini de arastiran arastirsa da ilac sirketlerinin baskisi yuzunden kabul gormeyen cok azinlikta hekim var zaten.
Haydii gazan mübarek olaaa kuzuşummmBen omega3 e başladım dün.Yarın sabahtan ıtıbarende bal folık asıt ve ıncırı+cevızı ekleyecegım.Gazamız mübarek olsunbeyons sevayd O _okyanus Basakbasak1 ve dıger dostlarım
Tamam canim tesekkur ederim bende uygulayacagim bu ay reglden sonra insallah hayirli sonuclar alirim
Yani cok detayini bilmiyorum ama reglden sonra ki gunler ust uste gunde 2 3 kez falan uygulaniyormus iliskiden 1 saat oncesi de uygulaniyormus oyle okudum. Ben sanirim bir iki gun anca yapabilirim ama sonuclarini da merak ediyorum ama cok yapanlarda alt bolgeden tuhaf akintilar gelmis. Artik tikaniklik mi acildi noldu billmiyorum.Valla çok iyi açıklamışsın kuzum teşekkürler sadece 1 kez mi yapıyoruz bunu peki yumurtlamaya kadar her gün mü ? Valla ben geri durmuyorum hiç böyle şeylerden
Teşekkürler kuzucumBen bu ay uygulamayi dusunuyorum. Rahim kanallarini kapali tupleri acmak icin uygulanirmis.
Rica ederiz kuzucukTeşekkürler kuzucum