- 14 Haziran 2023
- 6.437
- 5.253
- 23
-
- Konu Sahibi imagination forever
- #2.581
Ha iyi tamam bence en iyisi sabah ilk idrar şuan içinEvet canım önceki silik sonraki koyu falan da çıkıyor. Bazen de sabah silik akşam koyu çıkıyor. Kötü düşünmemeye çalışıyorum ben de
Benmde canım bir ara göğüs hassasiyeti azalıyor birara artıyor onun dışında bir belirti yokHa iyi tamam bence en iyisi sabah ilk idrar şuan içinkuzum birşey daha sorucam acaba seninde belirtilerin bir azalıp bir çoğaldığı oluyormu
Benimde uçlarında ağrı var. Bir bakıyorum çok feci ağrı var bir bakıyorum sıfır ağrı arada panik oluyorumBenmde canım bir ara göğüs hassasiyeti azalıyor birara artıyor onun dışında bir belirti yok
Haha hepimiz aynıyız yaranilmaz bizeBenimde uçlarında ağrı var. Bir bakıyorum çok feci ağrı var bir bakıyorum sıfır ağrı arada panik oluyorum
Valla ya ağrıdan zevk alıyoruzHaha hepimiz aynıyız yaranilmaz bize
Evet göğüs ağrım bir artıyor bir azalıyor, mide bulantım henüz yok ama öğrendiğim günden beri amansız bir mide yanmam var. Ağzıma ne atsam mideme ulaşır ulaşmaz yanıyor. Gece yatacağım zaman şiddetleniyor baya. 1 yudum çay içsem bile yanıyor.Canım sana birşey daha sorucam seminde belirtilerin bir çoğalıp bir azalıyor mu
Çok geçmiş olsun kuzum acil şifalar diliyorumEvet göğüs ağrım bir artıyor biz azalıyor, mide bulantım henüz yok ama öğrendiğim günden beri amansız bir mide yanmam var. Ağzıma ne atsam mideme ulaşır ulaşmaz yanıyor. Gece yatacağım zaman şiddetleniyor baya. 1 yudum çay içsem bile yanıyor.Şimdide boğaz ağrısı + grip oldum durum vahim
Canım şuan çok bi belirtim yok ama birazcık göğüs hassasiyetim var o da zaman zaman artıp azalıyor gerçekten. Bel ağrısı var bende tuhaf bi şekilde yarım saat bile ayakta kalsam hemen ağrıyor bir de kasıklarım ağrıyor arada yokluyorHa iyi tamam bence en iyisi sabah ilk idrar şuan içinkuzum birşey daha sorucam acaba seninde belirtilerin bir azalıp bir çoğaldığı oluyormu
Benim ilkinde hiçbir belirtim olmadı 8 hafta boyunca, sonra zaten kalbi durdu. O yüzden şikayet edemiyorum da bu durumdan buna şükürÇok geçmiş olsun kuzum acil şifalar diliyorumbugün sabahtan beri doğru dürüst hiç birşey yemedim midem bulanıyor gibi oluyor iştahım yok acıkmıyorum da. İlk gebeliğimde 7.haftadan sonra başlamıştı bu gibi durumlar ama bunda çok erken başladı şaşırdım
Yaa o değil dee sen söyledin mi eşineÇok geçmiş olsun kuzum acil şifalar diliyorumbugün sabahtan beri doğru dürüst hiç birşey yemedim midem bulanıyor gibi oluyor iştahım yok acıkmıyorum da. İlk gebeliğimde 7.haftadan sonra başlamıştı bu gibi durumlar ama bunda çok erken başladı şaşırdım
Ayyy kasık ağrısı bende de çok var batıyor. Senin sat ne zaman kuzumCanım şuan çok bi belirtim yok ama birazcık göğüs hassasiyetim var o da zaman zaman artıp azalıyor gerçekten. Bel ağrısı var bende tuhaf bi şekilde yarım saat bile ayakta kalsam hemen ağrıyor bir de kasıklarım ağrıyor arada yokluyor
Ben de vermeyi düşündüm ama eşimin doğum günü diye yarına kaldı artık sabretmem gerekiyorEvet canm birde salı vericem
Merhab bu progrmın adı neKızlar ovulasyon testlerim böyleydi bugün, dün sabah ve öğleden sonra negatifti. Bugün sabah ve öğleden sonra ise bu şekilde, çatladı mi sizce?
Ayy yok yok hiçbir şeyden şikayetçi değilim Rabbim sağlıklarını versinBenim ilkinde hiçbir belirtim olmadı 8 hafta boyunca, sonra zaten kalbi durdu. O yüzden şikayet edemiyorum da bu durumdan buna şükür
Ben de ondan şüphelenmiştim de test yapmıştım. Ve ben havada yakaladım gebeliğibat'a 6 gün vardı
Ya benim de mi erken döllenme acaba kafamda deli sorular zaman da geçmek bilmiyor göğüsümde falan bişey yok benim zamanla mi olacak acaba merak konusu bekleyelimKız senin erken döllenmeydi benim geç döllenme. Senin sat ne zaman bu arada
Yarın ya da Salı günü kuzum. yumurtlamadan sonra bugün 14.günüm olduğu için yarını baz aldıımAyyy kasık ağrısı bende de çok var batıyor. Senin sat ne zaman kuzum
Ayy söyledim salak gibi nerde çizgi dedi delirtti beni kopkoyu çift çizgi bekliyorum beyefendi. Şu pembe olan diyince haaa gördüm o sayılıyor mu diyor bide. Tabiki sayılıyor dedimYaa o değil dee sen söyledin mi eşine
Benim belirtilerim adete yakın başlamıştı geç döllenme olduğu içinYa benim de mi erken döllenme acaba kafamda deli sorular zaman da geçmek bilmiyor göğüsümde falan bişey yok benim zamanla mi olacak acaba merak konusu bekleyelim
Anladım canım son adet tarihin nedirYarın ya da Salı günü kuzum. yumurtlamadan sonra bugün 14.günüm olduğu için yarını baz aldıım
Canım bahsettiğin idrar koyuluğu bende de oldu. Ama 9.gün biraz erken bence ben 9.gün yaptım negatifi gördüm çoook üzülmüştüm o yüzden bir iki gün daha sabret benceYa benim de mi erken döllenme acaba kafamda deli sorular zaman da geçmek bilmiyor göğüsümde falan bişey yok benim zamanla mi olacak acaba merak konusu bekleyelim