- 31 Aralık 2023
- 485
- 461
- 28
- Konu Sahibi imagination forever
- #2.601
8 Şubat canım senin kaçtıAnladım canım son adet tarihin nedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8 Şubat canım senin kaçtıAnladım canım son adet tarihin nedir
Anladım canım erken döllenme de olabilir belki benim erken yumurtladigimi düşünüyorumk ovu da yapmadim zamanla bakalım nolceekk inşallah totemim tuttu mu acabaBenim belirtilerim adete yakın başlamıştı geç döllenme olduğu için
Aynen öyle canim bekleyecegimCanım bahsettiğin idrar koyuluğu bende de oldu. Ama 9.gün biraz erken bence ben 9.gün yaptım negatifi gördüm çoook üzülmüştüm o yüzden bir iki gün daha sabret bence
31 ocak8 Şubat canım senin kaçtı
İnşallah tutmuştur canımAnladım canım erken döllenme de olabilir belki benim erken yumurtladigimi düşünüyorumk ovu da yapmadim zamanla bakalım nolceekk inşallah totemim tuttu mu acaba
Ya bir arkadaş da eşine demiş ki çift çizgi varsa ikizmiş. Eşi de inanmışAyy söyledim salak gibi nerde çizgi dedi delirtti beni kopkoyu çift çizgi bekliyorum beyefendi. Şu pembe olan diyince haaa gördüm o sayılıyor mu diyor bide. Tabiki sayılıyor dedim
Aa ne güzel inşallah güzel bir dogum günü hediyesi olurBen de vermeyi düşündüm ama eşimin doğum günü diye yarına kaldı artık sabretmem gerekiyor
Muayeneye ne zaman gitmeyi düşünüyorsun canım31 ocak
İnşallahhh canımAa ne güzel inşallah güzel bir dogum günü hediyesi olur
Merhaba cuma günü betam 25 di. Dünden beri testlerle takip ediyorum ama hiç koyulaşmıyo bu sabahta daha silikti . Sizin testlerin görseli var mı acabaEvet canım önceki silik sonraki koyu falan da çıkıyor. Bazen de sabah silik akşam koyu çıkıyor. Kötü düşünmemeye çalışıyorum ben de
hahahaha ya bu erkekler niye böyleYa bir arkadaş da eşine demiş ki çift çizgi varsa ikizmiş. Eşi de inanmış
Yarın kan verdikten sonra doktoruma söyliycem ne zaman gel derse artıkMuayeneye ne zaman gitmeyi düşünüyorsun canım
Senin sancin kaçıncı gün sonra oldu ilişkiden. İnşallah canım bikac gün daha geçsin yaparim belki bakalım
Benim kocam o çizgiye negatif diyor o sayılmazmışAyy söyledim salak gibi nerde çizgi dedi delirtti beni kopkoyu çift çizgi bekliyorum beyefendi. Şu pembe olan diyince haaa gördüm o sayılıyor mu diyor bide. Tabiki sayılıyor dedim
Ay ilk başta benimki de öyle dedi sonra baktı ben sinirleniyorum aaaaa sayılıyor mu o diyorBenim kocam o çizgiye negatif diyor o sayılmazmış
Evirdim çevirdim ama bir şey göremedim balım, erken sanırım birkaç gün sonra ilk idrarla tekrar yap bakalım inşallah olmuşturBat’a 6 gün var kızlar bir şey görebiliyor musunuz
Ayyy olsun ne olur yahu , sanırım erken yumurtlamanın 10. GünüEvirdim çevirdim ama bir şey göremedim balım, erken sanırım birkaç gün sonra ilk idrarla tekrar yap bakalım inşallah olmuştur