- 14 Haziran 2023
- 6.437
- 5.253
- 23
-
- Konu Sahibi imagination forever
- #2.541
Evet canım Rabbimin olduğu yerde umutlar hiçbir zaman tükenmezÇok şükür Allah'ımm çift çizgi varsa, umut vardıryarın kaçta gidersin kan vermeye? Erken gidersen belki erken çıkar sonuç
Çok teşekkür ederim canım inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırızİnşallah sağlıkla hayırlısıyla ilerler canm
İnşallah kuzumCanım benim çok sevindim sağlıcakla gelsin yavrun inşallah
Bu arada sen naptın canım gelişme vardır inşallahMaşallah maşallah. İnşallah sağlıkla huzurla tamamlanır
Evet koyulasiyor masaallah cok guzel saglikla ilerlesin insaallahGünaydın güzel kadınlar
Rabbime şükürler olsun koyulaşma var ama galiba daha çok küçükYarını iple çekiyorum kan vermek için
@Yaseminnn35 @hawaii Z zesamu93 @ArasaNillGerekMinaa95 B Beyond the sky O _okyanus @Basakbasak1 Eki Görüntüle 3395850
Benimki de bu durumda canım. Çok ciddi koyulaşma göremiyorum ama bat yarın olduğu için normaldir diye de düşünüyorum. İnşallah rabbim yanıltmaz hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almak nasip olur hepimizeBu arada sen naptın canım gelişme vardır inşallah
AmiiiinnEvet canım Rabbimin olduğu yerde umutlar hiçbir zaman tükenmezİnşallah erkenden gidicem canım bir iki saate çıkıyor zaten sonuç. Şimdiye kadar kan verdiğimde hep negatif gördüm inşallah Rabbim pozitif görmeyide nasip etmiştir
Teşekkür ederim canım inşallahEvet koyulasiyor masaallah cok guzel saglikla ilerlesin insaallah
Canım çok güzel inşallah sağlıcakla devam ederBenimki de bu durumda canım. Çok ciddi koyulaşma göremiyorum ama bat yarın olduğu için normaldir diye de düşünüyorum. İnşallah rabbim yanıltmaz hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almak nasip olur hepimize
Yaaa çok sevindim canım sağlıcakla kucağına al tescillendi hamiş olduğun darısı başıma inşallah
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla hayırlısıyla kavuşuruzYaaa çok sevindim canım sağlıcakla kucağına al tescillendi hamiş olduğun darısı başıma inşallah
Ay canım arkadaşım çok sevindim oh maşallah sırayla daha güzel değerlere inşallah sağlıkla hayırla mutlulukla
Aminn canim benimm inşallah isteyen herkese ummadığı anda hayırlarla nasip etsin AllahımAy canım arkadaşım çok sevindim oh maşallah sırayla daha güzel değerlere inşallah sağlıkla hayırla mutlulukla
Gözün aydın canım benım sağlıkla gelsın ınsallah mınnoşunGünaydın güzel kadınlar
Rabbime şükürler olsun koyulaşma var ama galiba daha çok küçükYarını iple çekiyorum kan vermek için
@Yaseminnn35 @hawaii Z zesamu93 @ArasaNillGerekMinaa95 B Beyond the sky O _okyanus @Basakbasak1 Eki Görüntüle 3395850
Gözün aydın canımmm inşallah Allah hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin inşallah
Yaa maşallah değerin çok güzel. Darısı bizlere. Rabbim sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Aminnn canimmm inşallahGözün aydın canımmm inşallah Allah hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin inşallah
Canm P tesi verecektim kan sağlık ocağı geç çıkıyor diye hastanede verdm inşallah sağlıkla hayırlısıyla ilerlerYaa maşallah değerin çok güzel. Darısı bizlere. Rabbim sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin inşallahcumaya falan keseyi görebilirsin bence canım