-
- Konu Sahibi imagination forever
- #2.561
Canım bence o gün icnde aldığın siviyla alakalıdır yeni olduğu içn sabah ilk idrar her zman dağa doğru sonuç verirGünde üç öğün test yapan arkadaşlar size sorum. Sabah yaptığım testler gayet net iken gün içinde yaptıklarım çook silik çıkıyor. Dünde mesela öğlen birtane test yaptım aşırı silikti bende korktum acaba beta düşüyor mu diye ama bu sabah yaptığım da gayet koyulaşmıştı sizede oluyor mu böyle
P pirlantaan
Doğru aslında en az iki üç bardak su içmişimdir bu da etkiliyordur değil miCanım bence o gün icnde aldığın siviyla alakalıdır yeni olduğu içn sabah ilk idrar her zman dağa doğru sonuç verir
Ay benim de öyle biliyor musun ama adetime 9 gün var daha testi gecikince yapayim dedimBende vardı canım koyulaşma, afedersin kokusuda garip keskin normalde böyle değil
Bence de gecikme olursa öyle yap testi önceden yapınca insan çok stres oluyorAy benim de öyle biliyor musun ama adetime 9 gün var daha testi gecikince yapayim dedim
Anladım canım candy de olmuş demek ki belirti değişiyor kişiden kişiye ay inşallah vardır yaa kasıklarım falan da agriyor 3 gündür dün daha çoktuValla onu tam hatrlamiyorm canm uzayan akıntı gelmişti benden pazar tekrarmi yumurtluyorm dedim salı akşamı test yapmıştm
Ben de ondan şüphelenmiştim de test yapmıştım. Ve ben havada yakaladım gebeliğiBende vardı canım koyulaşma, afedersin kokusuda garip keskin normalde böyle değil
Kız senin erken döllenmeydi benim geç döllenme. Senin sat ne zaman bu aradaBen de ondan şüphelenmiştim de test yapmıştım. Ve ben havada yakaladım gebeliğibat'a 6 gün vardı
25 ocakKız senin erken döllenmeydi benim geç döllenme. Senin sat ne zaman bu arada
Erkenmiş benim 31 ocak anneler grubuna gittinmi senin hangi ay doğumun inşallah25 ocak
Gittim gittim 31 ekim görünüyorErkenmiş benim 31 ocak anneler grubuna gittinmi senin hangi ay doğumun inşallah
Benimde 5 kasım görünüyor orayada ugradım ama ses seda yok daha. Bide kasım grubunu kimse açmamış editor açmış tablo bilem yokGittim gittim 31 ekim görünüyorKasım olsaydı grubu ben açardım
Gel kııız zaten hiç bir bebek o tarihte doğmuyorBenimde 5 kasım görünüyor orayada ugradım ama ses seda yok daha. Bide kasım grubunu kimse açmamış editor açmış tablo bilem yok. Acaba bende mi ekime gelsem
Ya iyi yapmışsın. Benim de bi aklım karıştı özelde mi verdin acabaCanm P tesi verecektim kan sağlık ocağı geç çıkıyor diye hastanede verdm inşallah sağlıkla hayırlısıyla ilerlerAllahım sizlerede hayırlı haberleri nasip eder inşallah
Bencede birkaç gün erken gelebilirGel kııız zaten hiç bir bebek o tarihte doğmuyorberaber olalım
Evet canım önceki silik sonraki koyu falan da çıkıyor. Bazen de sabah silik akşam koyu çıkıyor. Kötü düşünmemeye çalışıyorum ben deGünde üç öğün test yapan arkadaşlar size sorum. Sabah yaptığım testler gayet net iken gün içinde yaptıklarım çook silik çıkıyor. Dünde mesela öğlen birtane test yaptım aşırı silikti bende korktum acaba beta düşüyor mu diye ama bu sabah yaptığım da gayet koyulaşmıştı sizede oluyor mu böyle
P pirlantaan
Canım sana birşey daha sorucam seminde belirtilerin bir çoğalıp bir azalıyor muGel kııız zaten hiç bir bebek o tarihte doğmuyorberaber olalım
Evet canm birde salı vericemYa iyi yapmışsın. Benim de bi aklım karıştı özelde mi verdin acaba