- 22 Mart 2023
- 3.358
- 1.789
- 30
-
- Konu Sahibi imagination forever
- #2.621
Yaaaa sonundaaGünaydın güzel kadınlar
Rabbime şükürler olsun koyulaşma var ama galiba daha çok küçükYarını iple çekiyorum kan vermek için
@Yaseminnn35 @hawaii @zesamu93ArasaNillGerek @Minaa95 @Beyond the sky O _okyanus @Basakbasak1 Eki Görüntüle 3395850
Canım benim çok heyecanlıyım gerçekten yarın kan vericem inşallah güzel bir sonuç çıkarYaaaa sonundaacok sevindimmm cokkk ne güzel haberle geldi yeni ay bak maşallah maşallah nazar değmesin sağlıcakla koyulaşsın büyüsün bebişşş ❤❤❤❤
Benimde kasıklarımda acayip ağrı var bat 1 marttı iki gündür çok arttı
Adet olcak gbimi yoksa batma gbimi benim tam adet olcak gbi herzmnki gbi agriyor malesefBenimde kasıklarımda acayip ağrı var bat 1 marttı iki gündür çok arttı
Batma gibiydi canımAdet olcak gbimi yoksa batma gbimi benim tam adet olcak gbi herzmnki gbi agriyor malesef
Amin canim Allah razı olsun sizlerede nasip etsin
Merhaba,femometerMerhab bu progrmın adı ne
Ayy umut oldu banada teseduf kargom yetismedi bugunde pazar eczaneler kapali kafayi yiyecem meraktanAmin canim Allah razı olsun sizlerede nasip etsinCanm benm geçen c.tesi ağrım oldu hatta leke gelecek herhalde 3 4 güne adet olurum diyordum sonra olmadı ağrı salı akşamı oldu o akşamda test yaptm silik çıktı lekede gelmisti bir daha öyle şiddetli olmadı lekede gelmedi şükür
Anldm kuzum bakalm bnmki regl agrisi gbi ama blmyorm bakalm testim yarin gelirse ilk isim yapmak olcak en azindan umudumu keserim bidahaki aya plan yaparmBatma gibiydi canım
Aslında benim normalde de adet ağrım olmaz. Burda çok kişide duydum adet belirtisiyle hamilelik belirtisiaynı oluyormuş. Testin gelince yap inşallah Rabbim gönlüne göre versinAnldm kuzum bakalm bnmki regl agrisi gbi ama blmyorm bakalm testim yarin gelirse ilk isim yapmak olcak en azindan umudumu keserim bidahaki aya plan yaparm
İnofolic hangisi bi pembe mavi bir de kutusu beyaz olan varBugün leke geldi 3 4 güne olurm canm yanlış hatirlamiyorsam üst komşum 2.5 ay flan ınofolıc combı kullanmıştı sonraki ay termale gitmişti şimdi 3 aylık hamile onda yumurta tembelliği var demiş doktor bu vitamini vermiş
İnofolic hangi renk kutusu ? mavi pembe bir de beyaz varMerhaba KızlarBu ay tüm kozlarımızı kullanıyoruz Ve güzel haberi alacağız bu ay.Kullandıgımız takvıyelerı vs paylaşalım beraber.Ve bu ay bide değişik bişey yapmamızı öneriyorum Meryem Suresini hergün muhakkak birkez dinlememizi istiyorum.Benim bu ayki tedaviden önceki son çıkışta yapacaklarım:
iNOFOLİC KOMBİ +OMEGA 1200+BEEO PROPOLIS ARI SÜTÜ HAM BAL KARISIMI+CEVİZ VE AVOKADO.(çörek otu bal karısımımı da inofolic kombi almadıgım günlerde yiyecegim,yumurtalıklarda kist vs olmaması adına inofolicle beraber tüketmeyeceğim)
Sizi seviyorum ve hadi inanmak başarmanın yarısıdır. 1 yıldır en etkıledıgım grup @Afratafrac grubuyduÖylesine pozıtıftıkı kendıde dostlarımızda hamiş ayrıldı.Bizde burda gerçekten asla kötü bişey düşünmeden hep pozıtıflıkle mutlu olarak ayrılacagız aframız hamiş kaldıgın ay neler yapmıstın bize birkez daha yazarsan çok mutlu oluruz dostum.
Meryem Suresinin linkinide ekliyorum.Hergün bir kez mutlaka
@sevayd @beyons O _okyanus
@uniq12 @Perlitik
@Basakbasak1
İnşallah kuzum dort gozle bekliyorm aslinda evde var diye almadim kac gundur bekliyorm pazar test yapacagim diye evde yokms deli oldum alamiyorumda pazar acik eczane yok pazar kargoda gelmiyor aslinda cok agriyor emin gbiyim olmadigina ama negatfi gormedende umudum btmiyor nedenseAslında benim normalde de adet ağrım olmaz. Burda çok kişide duydum adet belirtisiyle hamilelik belirtisiaynı oluyormuş. Testin gelince yap inşallah Rabbim gönlüne göre versin
Ay kötü olmuşİnşallah kuzum dort gozle bekliyorm aslinda evde var diye almadim kac gundur bekliyorm pazar test yapacagim diye evde yokms deli oldum alamiyorumda pazar acik eczane yok pazar kargoda gelmiyor aslinda cok agriyor emin gbiyim olmadigina ama negatfi gormedende umudum btmiyor nedense
Evet ya sadce gorupte vazgecym diye yapcam yaniAy kötü olmuşbende öyleydim valla olmadığına adım kadar emin olup 5 tane test yapıyordum umut fakirin ekmeğı napacan
Yap bakalım belki sürpriz olurEvet ya sadce gorupte vazgecym diye yapcam yani
Ayy bakayim kuzum atarim yarin burayaYap bakalım belki sürpriz olur
Teşekkür ederimMerhaba,femometer
Tamam canımAyy bakayim kuzum atarim yarin buraya