- 7 Kasım 2022
- 3.133
- 5.791
- Konu Sahibi imagination forever
- #2.461
Hayırlı olsun kuzum gönlünü ferah tut inşallah sağlıkla tutunup sağlıkla devam ederCanım benim iyiki varsın içimi rahatlattın inşallah sağlıcakla devam eder @Minaa95
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun kuzum gönlünü ferah tut inşallah sağlıkla tutunup sağlıkla devam ederCanım benim iyiki varsın içimi rahatlattın inşallah sağlıcakla devam eder @Minaa95
Teşekkür ederim inşallah Rabbim herkese nasip ederHayırlı olsun kuzum gönlünü ferah tut inşallah sağlıkla tutunup sağlıkla devam eder
Kuzu koyulaşmayla takip edilmez gereksiz yere evham yaparsınGünaydın kızlar testimde fark var mı kafam karıştı yani dün geceyle bu sabah yapılan testin arasın çok büyük fark beklenmeli mi
Y Yaseminnn35 H hawaii @Minaa95 @zesamu93 B Beyond the sky Basakbasak1
Üstteki az önce alttaki dün
Eki Görüntüle 3395410 Eki Görüntüle 3395412
Şuan ben böyle evham yapıyorum sanki testlerim koyulaşmıyor gibi geliyorKuzu koyulaşmayla takip edilmez gereksiz yere evham yaparsın
Kahverengi akıntım akşam oluyosa sabah adetim başlardı. Bugün sabah olurum dedim hala yok. Ara ara kahverengi akıntı geliyo ama kanamam yok. Sağ kasığımda ağrı oluyo arada. Doktoruma söyledim kan testi yapmamı istedi. Pazartesiyi beklicem sanırım ben yine de
Canım test yapıyor musun? Koyulaşma belirgin mi acaba. Ben yapıyorum ancak ciddi bi koyulaşma göremiyorum biraz kafam takıldı bu durumaCanım çok büyük bir fark bekleme ilk günler bende öyle düşünmüştüm akşam yaptığımdan sabahki belirgin şekilde koyu çıkacak sanıyordum biraz sabırla takip gerekiyor tabi kan vermeyeceksin hayırlı uğurlu olsun
Öylemi diyorsun ama şuan kan veremiyorum oyüzden testle takip ediyorumKuzu koyulaşmayla takip edilmez gereksiz yere evham yaparsın
Belirti olarak ne vardıAaa kaç ay önce geçirdin kuzum ? Başka çocuğun var mı acaba ilk mi olacak benim ilk inşallah evet evet çok geride kaldı o hüzünlü günler sırada daha güzel günler var çokk amiiiiin
Bende kahverengi akıntı m var sizin dış gebelikte nasıl belirtileriBende gelmek istiyorumm bende sadece folik asit kullanıyorum ben yumurta takibi filan yok vifolic içinde başka vitaminlerde var bana uğurlu geldi ama maalesef dış gebelik oldu meryem süresinide dinleyelim ve relax olalım bence birde beslenmeye dikkat etmek gerekiyor işlenmiş et cips kola falan yemiyoruz biz eşimle bu süreçte
Kuzum normal regl günümde regl oldum mide bulantım devam etti test yaptım çift çizgi görünce yerleşme sandım ama betam düzgün artmadı sonrasında sağ kasığımda da ağrı vardıBelirti olarak ne vardı
Hayırlısı olsun kuzum inşallah ama ben hep şunu diyorum adet gelmediği sürece umut vardırGüzelll kuzularım günaydınn ben bu ay ovü 12. Günden elendim mart değerlendirmesi ve nisanın güzel haberlerindeyim inşalllah beyons imagination forever Candy7777 O _okyanus Bright-1619 B Beyond the sky @
Hayırlısi olsun canım elbet zamanı vardır ama reglide gelmediğine göre umut varGüzelll kuzularım günaydınn ben bu ay ovü 12. Günden elendim mart değerlendirmesi ve nisanın güzel haberlerindeyim inşalllah beyons imagination forever Candy7777 O _okyanus Bright-1619 B Beyond the sky @
Allahın işine karışılmaz haklısın kuzum amaa regl olurum ya benceHayırlısı olsun kuzum inşallah ama ben hep şunu diyorum adet gelmediği sürece umut vardır
Amiin kuzum ben hep öyle dua ediyorum gelicek gibi yavrum ya bakalımmHayırlısi olsun canım elbet zamanı vardır ama reglide gelmediğine göre umut var
Gunaydın bebegım.olsun onumuzde guzel bahar ayları varbenımde bugun bat gunum.testım negatıf adet olurum heran karnım baya agrıyor.yenı ve guzel umutlarda bulusmak uzereGüzelll kuzularım günaydınn ben bu ay ovü 12. Günden elendim mart değerlendirmesi ve nisanın güzel haberlerindeyim inşalllah beyons imagination forever Candy7777 O _okyanus Bright-1619 B Beyond the sky @
İnşallaah kuzum inancımız tam o güzel haberleri sırayla alıcaz inşallahGunaydın bebegım.olsun onumuzde guzel bahar ayları varbenımde bugun bat gunum.testın negatıf adet olurum heran karnım baya agrıyor.yenı ve guzel umutlarda bulusmak uzere
Canım görünüyor ya Allahın izniyle tutunsun da sağlıcakla al kucağına inşallahGünaydın kızlar testimde fark var mı kafam karıştı yani dün geceyle bu sabah yapılan testin arasın çok büyük fark beklenmeli mi
Y Yaseminnn35 H hawaii @Minaa95 @zesamu93 B Beyond the sky Basakbasak1
Üstteki az önce alttaki dün
Eki Görüntüle 3395410 Eki Görüntüle 3395412