- 29 Nisan 2023
- 923
- 718
- 37
-
- Konu Sahibi imagination forever
- #2.481
Canım ilk testt ile şimdiki idrar tutma süren farklıdır ne bilim tükettiğin sıvı farklıdır. Bu şekilde takip etme kendini yorarsınÖylemi diyorsun ama şuan kan veremiyorum oyüzden testle takip ediyorum
Tamam canım pazartesi kan vericemCanım ilk testt ile şimdiki idrar tutma süren farklıdır ne bilim tükettiğin sıvı farklıdır. Bu şekilde takip etme kendini yorarsın
Hayırlısı olsun, en doğru zamanda gelsin inşallah miniklerimiz. Önümüzdeki aya kaliteli yumurta ve sperm için neler yapabilirsin bi bak bakalım, yeni ay yeni umutlarGüzelll kuzularım günaydınnben bu ay ovü 12. Günden elendim mart değerlendirmesi ve nisanın güzel haberlerindeyim inşalllah beyons imagination forever Candy7777 O _okyanus Bright-1619 @Beyond the sky @
Bugün lekelenmem çok azaldı. Sabah kalkıp erken gebelik testi yaptım. Tertemiz tek çizgi, minicik bile gölge yok. Anlamadım noluyo. Umarım umutlarımız boşa çıkmaz. Pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorumİşte şu lekelenemler benimde canımi sıkıyor benim birde yumurtlamadan 7gun baslardi 3.gun lekenin sonunda gumlerdim bu ay lekelenme görmedim ama bende bıraktım progestan ilacını 2gundir almıyorum pazartesi ye kadar gelmezse bende test yapicam insallh gelmez bebeklerimizin müjdesini alırız
Bu arada dün hep aynı bölgem ağrıdı sağ tarafta. Yeni tutunmaya çalışıyosa çıkar mı ki idrarda… hüffff kendimi hep pozitife yormaya çalışıyorumİşte şu lekelenemler benimde canımi sıkıyor benim birde yumurtlamadan 7gun baslardi 3.gun lekenin sonunda gumlerdim bu ay lekelenme görmedim ama bende bıraktım progestan ilacını 2gundir almıyorum pazartesi ye kadar gelmezse bende test yapicam insallh gelmez bebeklerimizin müjdesini alırız
Gunaydin kuşum ben bugün kesin olarak elendim regl oldum sabah yine mart içindeyim hakkımızda en güzeli olsun ne diyelimGüzelll kuzularım günaydınnben bu ay ovü 12. Günden elendim mart değerlendirmesi ve nisanın güzel haberlerindeyim inşalllah beyons imagination forever Candy7777 O _okyanus Bright-1619 @Beyond the sky @
Maşallah canım olmuş senin ki naptın ilaç tedavisi vs gördun mü bitkisel takviye aldın mı süreci açıklarmıdın bizlereKızlar üstteki dün akşamki alttaki bugün sabahki testim artış olmasa bu şekilde koyulaşmazdı değil mi
Eki Görüntüle 3395533
Umarım ya dayanamayıp testi yaptın belki yeni tutunuyordur bende bekliyorum insallh bizler için sağlıklı sonuçlar olurBugün lekelenmem çok azaldı. Sabah kalkıp erken gebelik testi yaptım. Tertemiz tek çizgi, minicik bile gölge yok. Anlamadım noluyo. Umarım umutlarımız boşa çıkmaz. Pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum
Benimde sanki rahimde birsey tutuyor hissi var böle yanma bende öle her ay acaba mi falan demekten yorulduk daha fazla bekletmesinler olmazlara önümüzdeki ay tekrar yeni ay yeni umut ne yapalımBu arada dün hep aynı bölgem ağrıdı sağ tarafta. Yeni tutunmaya çalışıyosa çıkar mı ki idrarda… hüffff kendimi hep pozitife yormaya çalışıyorum
Yok canım herhangi bir tedavi görmedim 2 3 aydır çok düzenli besleniyorum her gün avokado yiyorum omaga 3 kullanıyorum olmuyordu bu ay farklı olarak inofolic combi kullandım onun çok faydası olduğunu düşünüyorumMaşallah canım olmuş senin ki naptın ilaç tedavisi vs gördun mü bitkisel takviye aldın mı süreci açıklarmıdın bizlere
Sağlıkla kucağına al inşallah canımYok canım herhangi bir tedavi görmedim 2 3 aydır çok düzenli besleniyorum her gün avokado yiyorum omaga 3 kullanıyorum olmuyordu bu ay farklı olarak inofolic combi kullandım onun çok faydası olduğunu düşünüyorum
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerler inşallah bata kac gün varKızlar üstteki dün akşamki alttaki bugün sabahki testim artış olmasa bu şekilde koyulaşmazdı değil mi
Eki Görüntüle 3395533
İnşallah canımSağlıkla kucağına al inşallah canım
Teşekkür ederim canım inşallahHayırlı olsun canım sağlıkla ilerler inşallah bata kac gün
Haklisn tabi tedirgin olmakta hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bnmde ya dün yada bugün bat günüm :)Teşekkür ederim canım inşallah3 gün var bata dün akşam kan verdim beta 59 yarın tekrar vereceğim daha önce kimyasal geçirdiğim için biraz tedirginim sevinemiyorum henüz
sen kan vermiş miydin canım testle takip ediyordun galiba değil mi hayırlısı olsun hakkımızdaHaklisn tabi tedirgin olmakta hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bnmde ya dün yada bugün bat günüm :)
1 2 gündür testle takip ediyorum canm P.tesi kav veririm inşallah canım Aminnsen kan vermiş miydin canım testle takip ediyordun galiba değil mi hayırlısı olsun hakkımızda
Yine beraberizz demek eğlence şimdi başlasınGunaydin kuşum ben bugün kesin olarak elendim regl oldum sabah yine mart içindeyim hakkımızda en güzeli olsun ne diyelim