- 29 Haziran 2022
- 2.012
- 810
- 31
-
- Konu Sahibi imagination forever
- #2.041
Sen test yaptınmı canımPuuuffff bu negatifleryakınmış ikimizinde bende de çok çok az var kasık ağrısı sızı gibi inşallah bebek vardır hepimizde
Canm aldığın sıvı miktarinlada alakalı olabilir benmkide çok net degil yarın diğer gün bir daha yapicam bakalmYa ben akşam bi kaset test daha yaptım görüntü biraz silikleşti zar zor çizgiyi gördüm akşam diye mi oldu anlamıyorum gün içinde su içtiğimden mi acaba idrarımda zaten aşırı berraktı cidden aklımla oynuyor bu testler
Yarın sabah yapacağım bakalım tekrardan inşallah iğne etkisi değildir ya bugünkü pozitiflik çok üzülürüm ciddenCanm aldığın sıvı miktarinlada alakalı olabilir benmkide çok net degil yarın diğer gün bir daha yapicam bakalm
Yarın sabah degerlendır bence canım.Çünkü biraz biriksin gunde ıkı kez olursa malesef sperm saglıgı ıcın ıyı degıl.dr lar oyle dıyorlarKızlar selamlar . Bir şey soracaktım . Ovulasyon testi yapıyorum . Bir kaç gündür koyuya yakın çıktığı için acaba pik midir diye heyecan yapıp ilişki yaşadık ama asıl pik bu akşam çıktışimdi şöyle pazar akşamı, ptesi akşamı , çarşamba sabahı(bu sabah) en son ilişkilerim oldu . Bu akşam pik çıktı . Muhtemelen sabaha ya da öğlene çatlar diye düşünüyorum . Sizce bu akşamı mı değerlendireyim yarın akşamı mı , yarın sabahı mı kafamda deli sorular
Canım bencede sabah ıdrarıyla aksamkı aynı yogunlukta olmadıgı ıcın oyle olmustur.Hıc wcye gıtme ıstersen gece 1 e kadar,hıc sıvıda alma bırdaha tekrarla sabaha kadar uyuyamam dersen ve elınde fazladan testın varsa.Yarın sabah yapacağım bakalım tekrardan inşallah iğne etkisi değildir ya bugünkü pozitiflik çok üzülürüm cidden
Var bi ben öyle deneyim bakalımCanım bencede sabah ıdrarıyla aksamkı aynı yogunlukta olmadıgı ıcın oyle olmustur.Hıc wcye gıtme ıstersen gece 1 e kadar,hıc sıvıda alma bırdaha tekrarla sabaha kadar uyuyamam dersen ve elınde fazladan testın varsa.
Hangisini aldın acaba ben bir gebenin günlüğü olanı kullanıyordum hiç verim alamadım innovita sipariş ettim inşallah uğurlu gelir yaBu ay da ovülasyon testi alacağım hangi markayı alsam bu defa . Laboquick almıştım son iki aydır onu yaptım bitti. Şimdi onu mu bir gebenin günlüğü mü ya da innovita mı alsam
Yaptım ya dün 5 gün varken negatif çıktıTest yapmi
Sen test yaptınmı canım
Canm ya yarın sabah degerlendirin yada yarın akşam bu sabah zaten ilişki olmuşKızlar selamlar . Bir şey soracaktım . Ovulasyon testi yapıyorum . Bir kaç gündür koyuya yakın çıktığı için acaba pik midir diye heyecan yapıp ilişki yaşadık ama asıl pik bu akşam çıktışimdi şöyle pazar akşamı, ptesi akşamı , çarşamba sabahı(bu sabah) en son ilişkilerim oldu . Bu akşam pik çıktı . Muhtemelen sabaha ya da öğlene çatlar diye düşünüyorum . Sizce bu akşamı mı değerlendireyim yarın akşamı mı , yarın sabahı mı kafamda deli sorular
İnnovita aldım ben , memnun kaldım. İnşallah uğurlu gelirHangisini aldın acaba ben bir gebenin günlüğü olanı kullanıyordum hiç verim alamadım innovita sipariş ettim inşallah uğurlu gelir ya
Bence yarın sabah değerlendir canımKızlar selamlar . Bir şey soracaktım . Ovulasyon testi yapıyorum . Bir kaç gündür koyuya yakın çıktığı için acaba pik midir diye heyecan yapıp ilişki yaşadık ama asıl pik bu akşam çıktışimdi şöyle pazar akşamı, ptesi akşamı , çarşamba sabahı(bu sabah) en son ilişkilerim oldu . Bu akşam pik çıktı . Muhtemelen sabaha ya da öğlene çatlar diye düşünüyorum . Sizce bu akşamı mı değerlendireyim yarın akşamı mı , yarın sabahı mı kafamda deli sorular
Adetin gectimi canım daha var mıYa ben akşam bi kaset test daha yaptım görüntü biraz silikleşti zar zor çizgiyi gördüm akşam diye mi oldu anlamıyorum gün içinde su içtiğimden mi acaba idrarımda zaten aşırı berraktı cidden aklımla oynuyor bu testler
Yok 4 gün var ama sabah biraz daha net görmüştüm akşam yaptığımda zar zor görüyorum, kaset test adetten önce gerçekten kafa karıştırıyor bide bugün çok hareketliydim bişe mi oldu acabaAdetin gectimi canım daha var mı