- 27 Mart 2023
- 930
- 322
-
- Konu Sahibi imagination forever
- #2.061
Üzgünüm ama ben göremedim çizgiKızlar dayanamadım yaptım testin 6. Dksı ilk foto son 2 de 10. Dk ben çok hafif görüyorum ama siz bana mı öyle geliyo bilemedim çok su içtiğimden idrar berraklığa yakındı.. sabahın 04.30 dan beri ayaktayım uyuyamadım wc kaldırdıbildiğiniz aşırı sık tuvalete gittim gün boyunca bugüne kadar böyle değildim
Sizin ilk sabah yaptığınız test benim biYarın sabah yapacağım bakalım tekrardan inşallah iğne etkisi değildir ya bugünkü pozitiflik çok üzülürüm cidden
İşte dün akşamda pike yakın göstermişti test . O yüzden acaba bu sabah pik yapto da bugün sabaha soğru çatlicwk mıCanm ya yarın sabah degerlendirin yada yarın akşam bu sabah zaten ilişki olmuş
Kızlar dayanamadım yaptım testin 6. Dksı ilk foto son 2 de 10. Dk ben çok hafif görüyorum ama siz bana mı öyle geliyo bilemedim çok su içtiğimden idrar berraklığa yakındı.. sabahın 04.30 dan beri ayaktayım uyuyamadım wc kaldırdıbildiğiniz aşırı sık tuvalete gittim gün boyunca bugüne kadar böyle değildim
Canm bildigim yumurta 24 saat spermler 48 ile 72 saat yaşıyor senin zatn bu sabahtan var spermin yarn sabah çatlasa bile akşam olursa ilişki yakalarsn genede ne denklem kurdum beeİşte dün akşamda pike yakın göstermişti test . O yüzden acaba bu sabah pik yapto da bugün sabaha soğru çatlicwk mıçatladıktan sonra yumurta çok uzun süre canlı kalmıyor ya yarın akşamı beklersem ya yumueta canlı kalmazsa diye
Kuzum flash falanda tuttum sonradan göremedim biliyormusun yanıldım herhalde dedim eşimde göremedi sallamadım regl olcam herhalde dedim geçtimCnaım bende gördüm
Bence yarın sabahı degerlendir de gece kalmaKızlar selamlar . Bir şey soracaktım . Ovulasyon testi yapıyorum . Bir kaç gündür koyuya yakın çıktığı için acaba pik midir diye heyecan yapıp ilişki yaşadık ama asıl pik bu akşam çıktışimdi şöyle pazar akşamı, ptesi akşamı , çarşamba sabahı(bu sabah) en son ilişkilerim oldu . Bu akşam pik çıktı . Muhtemelen sabaha ya da öğlene çatlar diye düşünüyorum . Sizce bu akşamı mı değerlendireyim yarın akşamı mı , yarın sabahı mı kafamda deli sorular
Ay bende de bugün uzayan akıntı vardı yumurtlama mi acaba dedim meraktan ovu yaptım normalde yapmıyorum stres olmayayim diye ilk kez denediğimiz için ama silik çıktı pik değildi neye göre çıkıyor bu uzayan akıntıBence yarın sabahı degerlendir de gece kalmaBen de uzayan akıntı gördüm dün sabah, öğleden sonra ovulasyon testim kesin pozitif çıkar diyordum, dün ve bugün hala negatif, bakalım yarın ne olacak
Masaallah canim cok sevindimGünaydın kızlar bu sabahki testim biri ilk 10 dakikada diğeri 1 saat sonraki hali gerçi 1 saat sonraki ne kadar doğrudur bilmiyorum
Sanki var gibi canımKızlar dayanamadım yaptım testin 6. Dksı ilk foto son 2 de 10. Dk ben çok hafif görüyorum ama siz bana mı öyle geliyo bilemedim çok su içtiğimden idrar berraklığa yakındı.. sabahın 04.30 dan beri ayaktayım uyuyamadım wc kaldırdıbildiğiniz aşırı sık tuvalete gittim gün boyunca bugüne kadar böyle değildim
Hayırlısı olsunn kuzumm regl gecikirse test yaparım artıkSanki var gibi canım
Ya buna nasıl pozitif diyorsunuz üzgünüm ama insanları sevindirelim umut olalım diye diye daha da beter ediyorsunuz ben hiç görmedim çizgi falan regl kaç gün varmış lütfen 3 4 gün önce ise az da olsa pembelik olması gerekiyor 1.5 senedir test yapıyorum buraya attıklarımda kimyasalım düşüğüm oldu ama bu test hayır yani kan versin ya da 3 gün sonra yapsınCnaım bende gördüm
Ben de göremedim canım o yüzden bişey diyemedim . Sabah ilk idrarda çıkar ancak ortaya ak koyun kara koyunKuzum flash falanda tuttum sonradan göremedim biliyormusun yanıldım herhalde dedim eşimde göremedi sallamadım regl olcam herhalde dedim geçtimkızlar sizi etşketlemeyi unutmuşum testlerime bakarmısınıııız O _okyanus beyons imagination forever sevayd ParlayanGece
Tatlim senin regl gününü daha net bilmiyoruz bence biraz daha bekle bakalim 2 gun daha olmazsan oyle tekrar yapKuzum flash falanda tuttum sonradan göremedim biliyormusun yanıldım herhalde dedim eşimde göremedi sallamadım regl olcam herhalde dedim geçtimkızlar sizi etşketlemeyi unutmuşum testlerime bakarmısınıııız O _okyanus beyons imagination forever sevayd ParlayanGece
Bence yarın sabahı degerlendir de gece kalmaBen de uzayan akıntı gördüm dün sabah, öğleden sonra ovulasyon testim kesin pozitif çıkar diyordum, dün ve bugün hala negatif, bakalım yarın ne olacak
Benim uzayan akıntı yani şeffaf yumurtlama akıntının üç ya da dördüncü gününde piki gördüm ovülasyon testindeAy bende de bugün uzayan akıntı vardı yumurtlama mi acaba dedim meraktan ovu yaptım normalde yapmıyorum stres olmayayim diye ilk kez denediğimiz için ama silik çıktı pik değildi neye göre çıkıyor bu uzayan akıntı
Benimde genelde o akintidan iki gün sonra pik oluyor herkeste degisiyor canim sen teste devam et hayirlisi olsun bide siviya dikkat ederek yap mutlaka buda onemliBence yarın sabahı degerlendir de gece kalmaBen de uzayan akıntı gördüm dün sabah, öğleden sonra ovulasyon testim kesin pozitif çıkar diyordum, dün ve bugün hala negatif, bakalım yarın ne olacak