- Konu Sahibi imagination forever
- #2.021
Teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim
En güzel doğum günü hediyesi oldu gerçektenİnşallah kuzum inşallah Sabah yapmıştım bir daha yapmadm yarm sabahta yaparım
Ayyy evet ya gerçekten canim tam bir hediye oldu en güzel hediyeEn güzel doğum günü hediyesi oldu gerçekten
Adetim şuan
Geldi geldi koşa koşa geldi hiç eksik kalmadıCanım geldi regl
Yaaa hayırlısı canım inşallah bu ay uğurlu gelirGeldi geldi koşa koşa geldi hiç eksik kalmadı
Ayy inşallah oyle olurBence o bir kıstas değil canim hiçbir belirti olmadan da hamile olan var bende senelerdir göğüs hassasiyeti yoktu ne adet öncesi ne yumurtlama öncesi 2 aydr oluyordu gecen ay adet oldum hassasiyet bitmişti şuanda da az var . İnşallah hayırlı haberi alırsın sağlıkla
Bata kaç gününüz varBendede inanın hiçbir şey yok o yüzden inanamıyorum sonuca bende sadece mide yanmam var oda aşırı kahve tüketimimdendir diyorum yani o kadar göğüslerim falan hiç büyümedi şuan
4 günüm var şuandaBata kaç gününüz var
Sabahkını attınmı bebısm ben kacırmısım.bıdaha atsanaİnşallah kuzum inşallah Sabah yapmıştım bir daha yapmadm yarm sabahta yaparım
Ayyy buldummm sımdııı maşallllaaah maşallahhh bu test sonrası bıdaha olumsuz yorum aman soyleme bebegımhersey cok guzel olacak masallah mınnosun sıkıca tutunmus tadını cıkar artıkGünaydın kızlar bu sabahki testim biri ilk 10 dakikada diğeri 1 saat sonraki hali gerçi 1 saat sonraki ne kadar doğrudur bilmiyorum
Amin kuzum Aminn demeyeceğim artıkAyyy buldummm sımdııı maşallllaaah maşallahhh bu test sonrası bıdaha olumsuz yorum aman soyleme bebegımhersey cok guzel olacak masallah mınnosun sıkıca tutunmus tadını cıkar artık
Bnmde bir hafta var bakalm inşallah tutar bu ay4 günüm var şuanda
Tatlım keske bunu bılebılsek ınan o kadar cok ısterdımkııama maleseff bekleyıp gormekten baska caremız yok.ınsallah bebıskon senınledırMerhaba ya bir şey sorucam ben dün adete 5 gün kala gebelik testi yaptım negatif çıktı ama bu ay sıkı çalıştık yumurtlamadan bir hafta sonra sert bir kasık ağrısı hissettim akşamdan sabaha kadar süren ve yumurtlama testim pik çıktı o günde normalde yumurtlama günüm erken olur şaşmaz, adet olacağım zaman 10 gün önce gögüs ağrım olur şiddetli bu ay hiç yok acaba sizce olmuş olabilir mi
Değil mi ya işte saçma soru ama ne yapayım habire aklım bebekte keşke düşündükçe olsaTatlım keske bunu bılebılsek ınan o kadar cok ısterdımkııama maleseff bekleyıp gormekten baska caremız yok.ınsallah bebıskon senınledır
Bekle bakım canım benimkinde 6 gün var bata kasık ağrısı filan bende hala var test yaptım negatifMerhaba ya bir şey sorucam ben dün adete 5 gün kala gebelik testi yaptım negatif çıktı ama bu ay sıkı çalıştık yumurtlamadan bir hafta sonra sert bir kasık ağrısı hissettim akşamdan sabaha kadar süren ve yumurtlama testim pik çıktı o günde normalde yumurtlama günüm erken olur şaşmaz, adet olacağım zaman 10 gün önce gögüs ağrım olur şiddetli bu ay hiç yok acaba sizce olmuş olabilir mi
Yalnız degılsın merak atme canımDeğil mi ya işte saçma soru ama ne yapayım habire aklım bebekte keşke düşündükçe olsa
Puuuffff bu negatifler yakınmış ikimizinde bende de çok çok az var kasık ağrısı sızı gibi inşallah bebek vardır hepimizdeBekle bakım canım benimkinde 6 gün var bata kasık ağrısı filan bende hala var test yaptım negatif
Zaten böyle konuşmak okumak çok güzel geliyor yoksa delirdim sanıyorumYalnız degılsın merak atme canım