- 25 Temmuz 2014
- 1.963
- 1.372
-
- Konu Sahibi imagination forever
- #2.001
Gözün aydın canımİnşallahevet bugün 13. Gün direk çizgi oldu ilk kez
İnşallah pozitiftir gün gün bakmayı düşünüyorum bata 4 gün kaldı sonrada sabredebilirsem kan testi vereceğim şimdilik eşime falanda söylemedim heveslenmek istemiyorum ..Gözün aydın canım
Ben dayanamadm hemen söyledim eşimeİnşallah pozitiftir gün gün bakmayı düşünüyorum bata 4 gün kaldı sonrada sabredebilirsem kan testi vereceğim şimdilik eşime falanda söylemedim heveslenmek istemiyorum ..
Sizin nasıl çıkmıştı ben kaçırdımdaBen dayanamadm hemen söyledim eşimeikimizde boş boş bakıyoruz
Gogus hassasiyetiniz oldumu acaba belirti olarak agri yada sismeBen dayanamadm hemen söyledim eşimeikimizde boş boş bakıyoruz
Benimde silik çıktı ilk dun akşam yaptm bat 1 2 3 mart hangisi tam bilmiyorumSizin nasıl çıkmıştı ben kaçırdımda
Aynı şekilde Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahBenimde silik çıktı ilk dun akşam yaptm bat 1 2 3 mart hangisi tam bilmiyorum
Evet oldu hassasiyet tahmini yumurtlamadan sonra olmaya basladi şuanda da var ama eskisi kadar değilGogus hassasiyetiniz oldumu acaba belirti olarak agri yada sisme
Amin canım sağlıkla hayırlısıyla ilerler inşallahAynı şekilde Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bende hic yokEvet oldu hassasiyet tahmini yumurtlamadan sonra olmaya basladi şuanda da var ama eskisi kadar değil
Bence o bir kıstas değil canim hiçbir belirti olmadan da hamile olan var bende senelerdir göğüs hassasiyeti yoktu ne adet öncesi ne yumurtlama öncesi 2 aydr oluyordu gecen ay adet oldum hassasiyet bitmişti şuanda da az var . İnşallah hayırlı haberi alırsın sağlıklaBende hic yokbu ayda olmadi sanırım
Yaaa şımartıyorsunuz beni canlarim
Adetim şuanmart ayi icin hamilelik dusunen ve adetine az kalmis arkadas var mi ? ona bir kur verecegim denesin
Hadi bakalım hayırlısı ile canımİnşallah pozitiftir gün gün bakmayı düşünüyorum bata 4 gün kaldı sonrada sabredebilirsem kan testi vereceğim şimdilik eşime falanda söylemedim heveslenmek istemiyorum ..
Bendede inanın hiçbir şey yok o yüzden inanamıyorum sonuca bende sadece mide yanmam var oda aşırı kahve tüketimimdendir diyorum yani o kadar göğüslerim falan hiç büyümedi şuanBende hic yokbu ayda olmadi sanırım
Tabıkı saglıkla ılerleyecek olumsuz seylerı dusunme bıle bebısm.gayet tutunmus annecıgıneYaaa şımartıyorsunuz beni canlarim
Şaşkın şaşkın oturup dua ediyorm inşallah sağlıkla ilerler diye napim
Sen napiyosun bakimm
İnşallah kuzum inşallahTabıkı saglıkla ılerleyecek olumsuz seylerı dusunme bıle bebısm.gayet tutunmus annecıgınebugun test yaptınmı bıdaha