- 14 Aralık 2023
- 868
- 290
- 23
- 28
Bende son Femera dozumu yarın alacağım ve sonra bitecek inşallahBende Nisan ayında femera ovitrelle kullanmayı düşünüyorum Rabbimin izniyle inşallah Nisan ayında pozitifleri görürüz kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende son Femera dozumu yarın alacağım ve sonra bitecek inşallahBende Nisan ayında femera ovitrelle kullanmayı düşünüyorum Rabbimin izniyle inşallah Nisan ayında pozitifleri görürüz kızlar
folik asit d vitamini çinko kullanıyorum ama genel süreçte omega takviyesi de aldım şu an almıyorum 9 aydır gebelik planlıyoruz bu aşama da inositol kullandım pcos değilim ama Amh değerim hariç bi sıkıntım yok o da sınırda 1 geldi eşimde sperm problemi var o da sınırdı ikimiz içinde doktor yüzde 50 dedi şu an ilk defa ilaca başladık o da Femera ama doktor ilk başta 1 Amh a vermeyecekti ultrason da. 8 yumurta görünce verdi bakalım hayırlısı olur inşallahHanımlar, Mart ayının ortasına geldik yavaş yavaş bitiyor toplaşın yeni ay için gebelik planlayalııım herkes neler kullandığını, nasıl bir yol izlediğini yazsın
İnşallah en yakın zamanda hepimize nasip olsunfolik asit d vitamini çinko kullanıyorum ama genel süreçte omega takviyesi de aldım şu an almıyorum 9 aydır gebelik planlıyoruz bu aşama da inositol kullandım pcos değilim ama Amh değerim hariç bi sıkıntım yok o da sınırda 1 geldi eşimde sperm problemi var o da sınırdı ikimiz içinde doktor yüzde 50 dedi şu an ilk defa ilaca başladık o da Femera ama doktor ilk başta 1 Amh a vermeyecekti ultrason da. 8 yumurta görünce verdi bakalım hayırlısı olur inşallah
Hadi hakkında hayırlısı inşallah cnmBende son Femera dozumu yarın alacağım ve sonra bitecek inşallah
Hepimize Allah'ım tez vakitte nasip etsin5 aydır gebelik istiyorum kızlar magnezyum omega d vit inostol ne duyduysam kullanıyorum pcos görünümü var bende inostolü doktorum önermişti. geçen ay çatlatma iğnesi vuruldum tutmadı. Nisandan ümitliyim bakalım
Biz bu kadar bilinçli ve dikkatli olduğumuz için mi böyle aylarca uğraşıyoruz bilmiyorum. İnsanlar nasıl olduğunu bilmeden, kazayla ya da hiçbir sağlık kontrolünden geçmeden çat diye hamile kalıyor. Dahası çocuk istemeyen bakmayacak olanlar bile. Ben çocuk plânladığımız ay vitamin değerlerim, kan değerlerim, smear testi, ultrason kontrolü her şeyi yaptım. Omega 3, folik asit, magnezyum, d vitamini kullanmaya başladım. Yumurtalıklarımda ya da rahmimde herhangi bir sıkıntı çıkmadı ama ben de 4-5 aydır deniyorum olmuyor.5 aydır gebelik istiyorum kızlar magnezyum omega d vit inostol ne duyduysam kullanıyorum pcos görünümü var bende inostolü doktorum önermişti. geçen ay çatlatma iğnesi vuruldum tutmadı. Nisandan ümitliyim bakalım
ilk 2 ay inanılmaz bilinçliydim takviyeler vitaminler kan tahlilleri düzenli beslenme uyku cinsel ilişki ovülasyon takip vs. bebek olacağına aksine stresten dert sahibi oldum 1.5 aydır akışına bıraktım vitaminleride almıyorum düzenli besleniyorum sadece o kadar.. cidden stres vücudumuzun en büyük düşmanı.Biz bu kadar bilinçli ve dikkatli olduğumuz için mi böyle aylarca uğraşıyoruz bilmiyorum. İnsanlar nasıl olduğunu bilmeden, kazayla ya da hiçbir sağlık kontrolünden geçmeden çat diye hamile kalıyor. Dahası çocuk istemeyen bakmayacak olanlar bile. Ben çocuk plânladığımız ay vitamin değerlerim, kan değerlerim, smear testi, ultrason kontrolü her şeyi yaptım. Omega 3, folik asit, magnezyum, d vitamini kullanmaya başladım. Yumurtalıklarımda ya da rahmimde herhangi bir sıkıntı çıkmadı ama ben de 4-5 aydır deniyorum olmuyor.
Şimdi de adetime 4 gün var test yaptım negatif.
Aynen bende öyle kan değerlerime baktırdım eksiklik varsa tamamlayım diye çünkü hemen gebe kalıcağımı düşünüyodum vitaminlerimin saati şaşmazdı şimdi o kadar üstüne düşmüyorum biraz saldım çünkü yoruyo böyle planlı davranmak. En kısa sürede hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz inşallahBiz bu kadar bilinçli ve dikkatli olduğumuz için mi böyle aylarca uğraşıyoruz bilmiyorum. İnsanlar nasıl olduğunu bilmeden, kazayla ya da hiçbir sağlık kontrolünden geçmeden çat diye hamile kalıyor. Dahası çocuk istemeyen bakmayacak olanlar bile. Ben çocuk plânladığımız ay vitamin değerlerim, kan değerlerim, smear testi, ultrason kontrolü her şeyi yaptım. Omega 3, folik asit, magnezyum, d vitamini kullanmaya başladım. Yumurtalıklarımda ya da rahmimde herhangi bir sıkıntı çıkmadı ama ben de 4-5 aydır deniyorum olmuyor.
Zaten şu yanlışlıkla kazayla oldu diyenlere varya kıl oluyorum kafa göz dagitasim geliyor kardeş nasıl yanlışlıkla oluyor anlatsana ya bari bizde kazayla deneyelim diyesim geliyor sanki kendi durduğu yerde gelip otobüs çarpmışBiz bu kadar bilinçli ve dikkatli olduğumuz için mi böyle aylarca uğraşıyoruz bilmiyorum. İnsanlar nasıl olduğunu bilmeden, kazayla ya da hiçbir sağlık kontrolünden geçmeden çat diye hamile kalıyor. Dahası çocuk istemeyen bakmayacak olanlar bile. Ben çocuk plânladığımız ay vitamin değerlerim, kan değerlerim, smear testi, ultrason kontrolü her şeyi yaptım. Omega 3, folik asit, magnezyum, d vitamini kullanmaya başladım. Yumurtalıklarımda ya da rahmimde herhangi bir sıkıntı çıkmadı ama ben de 4-5 aydır deniyorum olmuyor.
Ay nasıl bıraktınız sigarayı ya ben bırakamadım bir türlüben sağlıklı beslenmek ve sigara içmemek dışında birşey yapmıyorum vallahi 3 aydır almadığım takviye kalmadı artık dinlensin istiyorum bu böbreklerde yoruldu yani
9 aydır deniyoruz bizde olmadı henüz eşimde sperm sorunu var benim Amh 1 ama yumurtalıklarım normaldi henüz olmadıBiz bu kadar bilinçli ve dikkatli olduğumuz için mi böyle aylarca uğraşıyoruz bilmiyorum. İnsanlar nasıl olduğunu bilmeden, kazayla ya da hiçbir sağlık kontrolünden geçmeden çat diye hamile kalıyor. Dahası çocuk istemeyen bakmayacak olanlar bile. Ben çocuk plânladığımız ay vitamin değerlerim, kan değerlerim, smear testi, ultrason kontrolü her şeyi yaptım. Omega 3, folik asit, magnezyum, d vitamini kullanmaya başladım. Yumurtalıklarımda ya da rahmimde herhangi bir sıkıntı çıkmadı ama ben de 4-5 aydır deniyorum olmuyor.
23 nisan inşallah gebelik olur, 4 aydır deniyoruzBatınız kaç kızlar belki aramızdan bi kaç pozitif çıkar bu ay
20 nisan benim de, 6 aydır deniyoruz beklemek çooook zor23 nisan inşallah gebelik olur, 4 aydır deniyoruz
Yumurta gününü regl olmadan 14 gün öncesi olarak hesaplıyorlaray kızlar mesela benim reglim nisan 14ünde bitti yumurtlama günüm ne zaman
allah razi olsun canimYumurta gününü regl olmadan 14 gün öncesi olarak hesaplıyorlar