• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ay ovülasyon takibi yapanlar hadi gelin 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• IMG_20200414_104659.jpg
    IMG_20200414_104659.jpg
    105,2 KB · Görüntüleme: 32
Ama yinede adet gününe kadar her gün aynı saatte yap sıvı alımına dikkat ederek. Bazıları ayda 2 kere yumurtlayabiliyormuş garantiye al kendini

Kızlarr ben o marka aldım ama tam net olarak göstermedi bir gebenin günlüğünden aldım sonra belirgin şekilde gösteriyor
Canım bu testlerden memnun kalan da var kalmayan da... ben de çok güvenerek almadım ama benim pik olayını çok net gösterdi, bak atayım fotoğrafını. Ayrıca bir gebenin günlüğündeki test fiyatı nasıl? Bu ay hamile değilsem bir dahaki ay belki onu denerim ben de.

Eklentiler

• 9BC3C3EB-A3B3-4795-AFA1-61E6033B1E2E.jpeg
    9BC3C3EB-A3B3-4795-AFA1-61E6033B1E2E.jpeg
    182,1 KB · Görüntüleme: 34
Canım bu testlerden memnun kalan da var kalmayan da... ben de çok güvenerek almadım ama benim pik olayını çok net gösterdi, bak atayım fotoğrafını. Ayrıca bir gebenin günlüğündeki test fiyatı nasıl? Bu ay hamile değilsem bir dahaki ay belki onu denerim ben de.
Evet göstermiş yumurtlamayı .30 tane ovülasyon 2 tane gebelik testi 60 liraya aldım geçen ay sen bilirsin cnm ama çok memnundu herkes o yuzden ben oradan alıyorum artık.ama gebelik testlerini merakımdan kullandım ucuz testlerden sipariş verdim netten

Back